Eski eş hortladı, derdim var :(

haklısın tabi, herkes kendi çukurunda boğulur...

ilk yazısına bakınca üzülmüştük...

ama sonra parçalar birleşince kızıyor insan.

çünkü forumda kaç kadın daha çocuğu bebekken ayrıldıkları için eşlerinden ne sıkıntılar çekiyorlar.

burda ne acılar çektiklerini görüyoruz onlarla birlikte üzülüyoruz...

kolay mı ya...

arkadaşlar bütün sayfaları okumadım ama konu sahibine biraz kızmıssınız sanırım..bosverın ya herkes yaptığını bilir ve karşılığını öder..koskoca insanlarız sonuçta kim ne yaparsa yapsın bizi bağlamaz dimi ama:34:

merhaba canım..durum gercekten cok can sıkıcı..gecmıste bı takım seyler yasanabılır ama olan olmus sonucta artık onun esı sensınn..kaldı kı bazı arkadaslar senın bıraz ustune gelmıs ama sunuda unutmamak gerekıyor ıkı kısı ıle yuva kurulur ıkı tarafta ısterse yanı..demek kı esınde de eskı esıne karsı
içinde bişey kalmamış ve ayrılmak istemiş seninle evlenmiş.bu bence gayet doğal..ama sen esının cocuğu olduğunu bile bile evlendin ve malesef ki bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın....

off evet :) Şapkadan süpriz çıkmadı sonuçta, sadece benim tahminimden daha fazla eski eş hissettiriyor kendini. 2 alana 1 bedava gibi oldu, babayı ve oğlu aldım; anne yerine eski eş geldi yanında. :1: E ben de insanın, benim de sabırtaşım çatlıyor işte. Bir kahve keyfindeki gibi, kız kıza, eğrisiyle doğrusuyla, burada biraz dert atmak istedim.

haklısın tabi, herkes kendi çukurunda boğulur...

ilk yazısına bakınca üzülmüştük...

ama sonra parçalar birleşince kızıyor insan.

çünkü forumda kaç kadın daha çocuğu bebekken ayrıldıkları için eşlerinden ne sıkıntılar çekiyorlar.

burda ne acılar çektiklerini görüyoruz onlarla birlikte üzülüyoruz...

kolay mı ya...

evet canımm kolay deıl tabıkı..ama dediğim gibi herkes kendi yaşadığını bilir..boşverrrr :34:

off evet :) Şapkadan süpriz çıkmadı sonuçta, sadece benim tahminimden daha fazla eski eş hissettiriyor kendini. 2 alana 1 bedava gibi oldu, babayı ve oğlu aldım; anne yerine eski eş geldi yanında. :1: E ben de insanın, benim de sabırtaşım çatlıyor işte. Bir kahve keyfindeki gibi, kız kıza, eğrisiyle doğrusuyla, burada biraz dert atmak istedim.

valla canım aslında evlenırken 3 unu de aldığının bılıncınde olman gerekirdi cnkü bu adamın bir cocuğu var ve annesınle ılla gorusmek zorunda yanı..dertler konustukça azalır gıbı gelır bız kızlara ve anlattıkça rahatlarız ıyı yapmışsın..ama unutma burda ıyı kotu her turlu yorum yapılabılır..kaldırabılmek onemlı olan..

orası belli zaten uslubundan.

karşılıklı oturup ne diyeceksin ki?

"bak olan olmuş...Ben senin eski eşinle zaten flort etmiştim. sizin çocuk küçükken karşılaştık.
unutamadım...sizi ayırdım. aranıza girdim.
ama yapma etme eyleme sen bizim aramıza girme.
medeni iki insan olalım"

hıhı devam :46:

resmen bunları söylüyor ve demedim diyor.

o inkar etse de zaten yazdıkları kayıtlı.

onlar evlenmeden önce flort etmiştik, karşılaştığımızda 1,5 yaşındaydı çocuk,

evlendiğimizde de 3 yaşında
diye yazdığı nasıl kayıt altındaysa bunlarda kayıt altında...

bir de ne demişti eşi?

yağmurdan kaçarken doluya tutuldum mu?

ilahi adalet....

Benim yazılarıma illa cevap yazacağım derdindeyseniz; okuyup, anlayıp, kafanda kronolojik sıralamayı çözemediyseniz eline kağıt kalem alıp notlar tutarak çözdükten sonra edeplice cevap yazmanızı, bunu yapamıyorsanız da cevap yazmamanızı rica etmiştim. Senin kafan böyle çalışıyorsa; uzaktan uzağa üzülürüm, vay be topluma bak ne cahil kadınlarımız var diye. Elimden de fazla birşey gelmez. Kafanın farklı tür çalışması için sana yeni bir ufuk açayım, beyin jimnastiği olsun sana; eğer yukarıdaki gibi düşünüyorsan değişiklik olsun biraz da böyle düşünebilirsin. Yine de söyliyeyim; benim düşüncemden bu değil ama sana değişiklik olsun diye yazıyorum. Flört etmiş iki sevgili varken; belki de ayrılıkları henüz oturmamışken (benim için geçerli bir durum değil bu; size yazıyorum dedim ya beyin jimnastiği olsun diye) üzerine evlilik kararı almak, sonu acı mı oldu ne? Ama ne yapabilirim ki sizin için; sizin kafanız böyle işliyor. Duymak istedikleriniz, okumak istedikleriniz.

Bu yazıya, ve denk düşersek benim cevaplarımın altına bir daha cevap yazma. Düşüncesizce, adapsızca, cahilce, çirkince ve sanki diare olmuşcasına ağzından laflar dökülüyor. Ben senin hiçbirşeyin değilim, bu edepsizlikle yazışamazsın. Fikrine ve aklına ihtiyacım yok; anca kendine yetebileceğini görüyorum; ama eğer vaktin fazlacanaysa; başka konularda zamanını geçirebilirsin. Allah da seni ıslah etsin.

sizin gibilerin ıslahından sonra sıra bana da gelir bir sıkıntı varsa tabi:34:

senin gibi afilli sözlerim yok kusura bakma adamı tavlarkende böyle konuştuysan belli zaten neden sana geldiği

yanarım yanarım o kadına yanarım kocanla gayet yakışan bir çift olmuşsunuz

ama tarih tekerrürden ibarettir dikkat et başkası da senın kaptığını kapmasın

al sana son cevabım.

sizin gibilerin ıslahından sonra sıra bana da gelir bir sıkıntı varsa tabi:34:

senin gibi afilli sözlerim yok kusura bakma adamı tavlarkende böyle konuştuysan belli zaten neden sana geldiği

yanarım yanarım o kadına yanarım kocanla gayet yakışan bir çift olmuşsunuz

ama tarih tekerrürden ibarettir dikkat et başkası da senın kaptığını kapmasın

al sana son cevabım.

Yukarıda da yazdım. Hâlâ saygısızca ve kendi kurguladığınız bir şekilde yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Kendinizin yarattığı hayaldünyasından çıkarak bana yorum yazınız, ya da hayaldünyanıza uygun bir konu mutlaka vardır; o konuyu bularak orada yazışınız. Burada yazmak zorunda değilsiniz. Ben de sürekli olarak; "benim" yazdıklarım&yaşadıklarım&bildiklerim&ifade ettiklerim&paylaştıklarım dışında kendi kendinize "bana ait olmayan hayaldünyanızın ürünü sözlerinizi" bana cevap olarak yazmak zorunda değilsiniz demiyeyim.

Evlilik durumunda evdeki kosullar degisiyor, cocugun yasi degisiyor, ataerkil toplum bla bla bla. Ya siz bu sacmaligi nasil normal birsey gibi sunarsiniz? Vicdan, merhamet satin alinsa da keske sizin gibiler alsa. Baba 1,5 yasinda eski sevgili ugruna biraksin, cocuk bir orada bir burada büyüsün, annesi sesini kessin ama evlenmesin. Ataerkil toplumun geregi cocuk alinir elinden yoksa. Isinize gelince ataerkil, madem normal siz de ikinci es, kuma olsaydiniz bu durumda. Kadin nasil niye versin cocugunu sizin bulundugunuz eve. Böyle birsey olsa destekleyecek misiniz esinizi cocugu almasi icin? Oturmamis bir ayrilik süreci diyorsunuz, belki onlarin da ayriligi oturmamisti tam. Insan askindan ölse geberse bebek var ortada ya. Oglumuz bile demiyorsunuz, cocuk ufaklik

Ben kendi adima cevap vereyim evet cocuklarimin her dr kontrolunde herseyi sorardim. Ülke degistirdik, tuvalet egitimi, sebepsiz aglamalar, kriz gecirmeler... asamadigim her konuda pedagoga danistim. 5,5 yasindaki kizimin disi sallaniyor, düserken agrir mi, agzi cok cirkin olur mu korkuyor ve senaryolar kuruyor. Ben bunun icin bile yardim aldim. Evlat bu hicbirseye benzemez. Ileride sizin de evladiniz olursa ve esiniz yeni bir dala konmaya karar verirse o zaman anlarsiniz hazmetmesi kolay mi degil mi?

Yani böyle uzun uzun edebi cümleler kurup lafinizla dövüyorsunuz akli sira. Vallahi cok saglam sinirleriniz var. Bu platformda kimsenin sizinle basa cikabilecegini sanmiyorum. Sizin disinize göreymis ama genc kizlarimizi kadinlarimizi Allah esiniz gibi adamlardan korusun. Siz ayrildiginiz zamanda esinizle evlendi diye mi suclu oluyor bu kadin? Erkek hemen gitsin evlensin cocuk yapsin ama kanatsiz ak pak melek olsun, onunla evlenip cocugunu doguran kadin seytan olsun! Hic evirip cevirmeyin. Evlilikler sallanir, sorunlar cikar bosanma bile düsünülür ama en yikici etken tam da bu zamanlarda 3. kisinin ortaya cikmasidir. Ilahi adalet varsa eger eden bulur diyorum.

yok arkadaşım pişkinliğin adı artık cool olmak oldu ya...:27:

gerisi boş :ssz:

Evlilik durumunda evdeki kosullar degisiyor, cocugun yasi degisiyor, ataerkil toplum bla bla bla. Ya siz bu sacmaligi nasil normal birsey gibi sunarsiniz? Vicdan, merhamet satin alinsa da keske sizin gibiler alsa. Baba 1,5 yasinda eski sevgili ugruna biraksin, cocuk bir orada bir burada büyüsün, annesi sesini kessin ama evlenmesin. Ataerkil toplumun geregi cocuk alinir elinden yoksa. Isinize gelince ataerkil, madem normal siz de ikinci es, kuma olsaydiniz bu durumda. Kadin nasil niye versin cocugunu sizin bulundugunuz eve. Böyle birsey olsa destekleyecek misiniz esinizi cocugu almasi icin? Oturmamis bir ayrilik süreci diyorsunuz, belki onlarin da ayriligi oturmamisti tam. Insan askindan ölse geberse bebek var ortada ya. Oglumuz bile demiyorsunuz, cocuk ufaklik

Ben kendi adima cevap vereyim evet cocuklarimin her dr kontrolunde herseyi sorardim. Ülke degistirdik, tuvalet egitimi, sebepsiz aglamalar, kriz gecirmeler... asamadigim her konuda pedagoga danistim. 5,5 yasindaki kizimin disi sallaniyor, düserken agrir mi, agzi cok cirkin olur mu korkuyor ve senaryolar kuruyor. Ben bunun icin bile yardim aldim. Evlat bu hicbirseye benzemez. Ileride sizin de evladiniz olursa ve esiniz yeni bir dala konmaya karar verirse o zaman anlarsiniz hazmetmesi kolay mi degil mi?

Yani böyle uzun uzun edebi cümleler kurup lafinizla dövüyorsunuz akli sira. Vallahi cok saglam sinirleriniz var. Bu platformda kimsenin sizinle basa cikabilecegini sanmiyorum. Sizin disinize göreymis ama genc kizlarimizi kadinlarimizi Allah esiniz gibi adamlardan korusun. Siz ayrildiginiz zamanda esinizle evlendi diye mi suclu oluyor bu kadin? Erkek hemen gitsin evlensin cocuk yapsin ama kanatsiz ak pak melek olsun, onunla evlenip cocugunu doguran kadin seytan olsun! Hic evirip cevirmeyin. Evlilikler sallanir, sorunlar cikar bosanma bile düsünülür ama en yikici etken tam da bu zamanlarda 3. kisinin ortaya cikmasidir. Ilahi adalet varsa eger eden bulur diyorum.

evlilik durumunda evdeki kosullar degisiyor, cocugun yasi degisiyor, ataerkil toplum bla bla bla. Ya siz bu sacmaligi nasil normal birsey gibi sunarsiniz? Vicdan, merhamet satin alinsa da keske sizin gibiler alsa. Baba 1,5 yasinda eski sevgili ugruna biraksin, cocuk bir orada bir burada büyüsün, annesi sesini kessin ama evlenmesin. Ataerkil toplumun geregi cocuk alinir elinden yoksa. ısinize gelince ataerkil, madem normal siz de ikinci es, kuma olsaydiniz bu durumda. Kadin nasil niye versin cocugunu sizin bulundugunuz eve. Böyle birsey olsa destekleyecek misiniz esinizi cocugu almasi icin? Oturmamis bir ayrilik süreci diyorsunuz, belki onlarin da ayriligi oturmamisti tam. ınsan askindan ölse geberse bebek var ortada ya. Oglumuz bile demiyorsunuz, cocuk ufaklik

ben kendi adima cevap vereyim evet cocuklarimin her dr kontrolunde herseyi sorardim. ülke degistirdik, tuvalet egitimi, sebepsiz aglamalar, kriz gecirmeler... Asamadigim her konuda pedagoga danistim. 5,5 yasindaki kizimin disi sallaniyor, düserken agrir mi, agzi cok cirkin olur mu korkuyor ve senaryolar kuruyor. Ben bunun icin bile yardim aldim. Evlat bu hicbirseye benzemez. ıleride sizin de evladiniz olursa ve esiniz yeni bir dala konmaya karar verirse o zaman anlarsiniz hazmetmesi kolay mi degil mi?

Yani böyle uzun uzun edebi cümleler kurup lafinizla dövüyorsunuz akli sira. Vallahi cok saglam sinirleriniz var. Bu platformda kimsenin sizinle basa cikabilecegini sanmiyorum. Sizin disinize göreymis ama genc kizlarimizi kadinlarimizi allah esiniz gibi adamlardan korusun. Siz ayrildiginiz zamanda esinizle evlendi diye mi suclu oluyor bu kadin? Erkek hemen gitsin evlensin cocuk yapsin ama kanatsiz ak pak melek olsun, onunla evlenip cocugunu doguran kadin seytan olsun! Hic evirip cevirmeyin. Evlilikler sallanir, sorunlar cikar bosanma bile düsünülür ama en yikici etken tam da bu zamanlarda 3. Kisinin ortaya cikmasidir. ılahi adalet varsa eger eden bulur diyorum.

kardeşim, sen manyak mısın? Aşikar algı engellisin. Git biraz da kendin için görün uzmanlara, doktorlara. Eğitimin falan da eksikse; git onu da dışarıdan tamamla. Olmadı belediyelerin de oluyor kursları, bari onlara katıl. Geliştir kendini. Birşey yap yani; çabala.

Adam gitmiş kadının biriyle, haliyle kadının biri de adamın biriyle evlenmiş. çocuk yapmışlar. Bişeyleri becerebilmişler yani. Sonrasını da beceremeyip ayrılmışlar. Sorup mu evlenmişler sorup mu ayrılmışlar. bana ne ne halt yediklerinden. O adamda sonra gelmiş demiş evlenelim seninle. Ben de bakmışım tartmışım yapar mıyım yapamaz mıyım demişim vermişim bir karar.Sen yanlarındamıydın, biliyorsun neyin ne olduğunu, ya da benim yanımda mıyım. Ben biliyorum herşeyi diyorsan, anlat bakalım, ben de öğreneyim.

Ne karacahil insansın, okuduğunu da anlayamayıp bir de üstüne tutturmuşsun bir dümen alakasız yorum yazıyorsun. Sağlam sinirlerimden ziyade, aklım var. Ataerkil toplum dediğim doğru; aç bak azıcık karıştır bilgi edin; türk toplumu nasıl bir toplum diye. Bak bakalım kadınların kaçı ne kadar eğitim alıyor ne kadar vizyonu var neyi nasıl yapıyorlar diye. Zor da gelirse çekirdek ailenden başla yavaş yavaş etrafı gözlemle, ne nedir diye. Bunu da burdan ben mi öğreticem sana.

Keşfedemiyor musun sen bunları, idrak edemiyor musun, anlayamıyor musun?

Ve son cümleniz için; Allah umarım sizi böyle bir olayla sınar, aklınıza düşüp içinizden af dilersiniz sınavınızı gerçersiniz belki ama; bu durumda kafanıza göre uydurup yazdığınız için haktır; kalsın üzerinizde benim hakkım.

Son düzenleme:
Back
X