• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Coocoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımsın♥️ cidden bak şuan içinde bulunduğun ruh halini her ne kadar ben yaşamamış olsam da anlamaya çalışıyorum.

Yıllık izinler ödül olmalı boş boş oturmak seni karanlığa çeker.
En güzel yaşlarındasın, tadını çıkar. Ayy hiç bişey yapamıyorsan git yarın Çarşı Pazar gez.

Çok mu yorgunsun evden çıkamıyor musun,
Evde de kendini şımartabilirsin bol soslu ıslak kek yap mesela ağlaya ağlaya onu ye.
Karşına da bir ayna al bir süre sonra zaten kendine gülmeye başlayacaksın.

Ac internetten yeni birşeyler öğrenmeyi dene.
Ne biliyim yaaa daha coook şey var yapılacak.

Neyi istiyorsan onu yap, ama lütfen şu bozuk hücreli salatalığa geri dönme fikrini çıkar aklından.

Sana sarılıp ağladım şuan 🥹🙏🏻🌸

Ben buyum dediğinde sizin söylediğinizi düşünüp içerlemiştim

Boşanmamdaki en büyük etken ben buyum deyip kabuğunda kalmayı tercih etmesiydi
Bak bu yazdıklarını tekrar tekrar oku eğer barışırsan ne olacak biliyor musun? Belki 1 ay cicim dönemi ama sonrasında aynı tas aynı hamam ve o zaman şikayet etmeye hakkın olmayacak adam sana aynı malı ikinciye neden aldın beğenmiyorsan diyecek çünkü o en başında ben buyum demiş zaten , unutma yapılan denilen hiçbir şeyi

Ya bu süreçte benimle tanışmak isteyenler oldu ama ben pek sağlıklı düşünemediğim için oğlanlar koşarak uzaklaşmış olabilir 😂
Canım illa ki evlenecek değilsin ki. Daha gençsin biraz vakit geçir ama kafanı toplaman lazım biraz daha. Tospaga doğru diyor aç bir yakisikli jön filmi, al tatlini eline mis gibi otur izle. Örgü yap resim yap, numaralı boyama şeyleri var. Yılbaşına az kaldı yapıp hediye edersin arkadaşlarina hem. Kafanı meşgul etmen lazım. Kedi sahiplenmeyi de düşün bak sana çok iyi gelir.

şu sıralar çok motivasyonsuzum , hiç bir şey yapasım gelmiyor

sadece yıllık izne ayrıldım

bir şey yapmaya gücü ve motivasyonu bulamıyorum
O güç ve motivasyon kendiliğinden gelmiyor asla.
Gidin zorlayın kendinizi çıkın evden mecbur bırakın kendinizi para verin gerekirse bir kursa filan.

Sana sarılıp ağladım şuan 🥹🙏🏻🌸
Ağla kuzu açılırsın. Hatta gözyaşın bitene kadar ağlama ritüeli yap içindeki zehir aksın.
Ama ona kimseye belli etme yarın dik dur.
Tak bi gözlük yarın erkenden çık dışarı omuzlar geriye başın dik olsun. Amaaan be kuzu adam dediğin ne ki biri gider biri gelir sen önce kendinle mutlu olmayı öğren. Sonrası sonra.

Ağla kuzu açılırsın. Hatta gözyaşın bitene kadar ağlama ritüeli yap içindeki zehir aksın.
Ama ona kimseye belli etme yarın dik dur.
Tak bi gözlük yarın erkenden çık dışarı omuzlar geriye başın dik olsun. Amaaan be kuzu adam dediğin ne ki biri gider biri gelir sen önce kendinle mutlu olmayı öğren. Sonrası sonra.
Bi 3-5 yıl sonra bu yazdıklarıma bakıp gülüp geçebilirim umarım 😊🥹

bu adamın değişmeyeceğini buradaki tüm herkesten daha iyi biliyorum ,
daha doğrusu adam değişmek istemeyen biri , değişmeye gerek görmüyor

ben böyleyim diyordu hep , sen beni değiştirmek istedin demeside cabası

adam kendinde sıkıntı görmüyor

kaldı ki herşey 4x4 lük olsa eski eş bir nevi ama ailesinin asla yüzünü görmek istemem....

tüm bunları bile bile neden böyle saçma senaryolar düşünüyorum . bu bi bana has olamaz değil mi ?
Aklıma bir şey geldi okuyunca onu hatırladım yazmak istedim. Boşandıktan sonra eski eşimin 2 sene sonra filan WhatsApp profil fotoğrafına baktım değiştirmişti.
Böyle bıyık bırakmış biraz daha klasik giyinmiş filan ağır abi gibi olmuş hiç benim sevdiğim bir tarz değil.Ben hep rahat otantik giyinen bir tipimdir.
Görünce şok oldum ya dedim adam olmak istediği biri gibi olmuş dış görünüşüne bile yansımış bu.
Kim nasıl olmak neye dönüşmek istiyorsa eninde sonunda ona dönüşüyor kısaca.

Aklıma bir şey geldi okuyunca onu hatırladım yazmak istedim. Boşandıktan sonra eski eşimin 2 sene sonra filan WhatsApp profil fotoğrafına baktım değiştirmişti.
Böyle bıyık bırakmış biraz daha klasik giyinmiş filan ağır abi gibi olmuş hiç benim sevdiğim bir tarz değil.Ben hep rahat otantik giyinen bir tipimdir.
Görünce şok oldum ya dedim adam olmak istediği biri gibi olmuş dış görünüşüne bile yansımış bu.
Kim nasıl olmak neye dönüşmek istiyorsa eninde sonunda ona dönüşüyor kısaca.

Ne giyeceğini bile bana sorup onay olan bi adamdı , onay bekleyen

Bana sormana gerek yok nasıl rahat edersen giyin dediğimde

İnsan eşine danışamaz mı derdi ?

Bana danıştığını sanarken benden sürekli onay ve komut bekliyordu

Bu arada bende salaş giyinen adamları hiç sevmem ex kişisi hep öyle giyinirdi

şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum

gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.

Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.

Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs

birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Yeniden ayrılırsınız.Tekrar başa dönersiniz.

En son bı arkadasım 2 çocuğu var dıye tekrar denedı. Dayak yedı gıttı evıne. Ama sevıyorum dıyor adamın yakasından düşmüyor. Adamda onun yakasından düşmüyor. Bılmıorum ne olucak. Çocuklarda ortada perısan

En son bı arkadasım 2 çocuğu var dıye tekrar denedı. Dayak yedı gıttı evıne. Ama sevıyorum dıyor adamın yakasından düşmüyor. Adamda onun yakasından düşmüyor. Bılmıorum ne olucak. Çocuklarda ortada perısan

Ne birlikte ne ayrı yapamıyorlar sanırım

Ne birlikte ne ayrı yapamıyorlar sanırım
Ayy bakk gördün mü, hoş mu bu şimdi.

Ne birlikte ne ayrı yapamiyorlarmış sanırımmış..
o öyle değil işte canım ona öyle demezler, olayı hemen romantize ediyorsun.
Bu ne biliyor musun, sen şimdi bu salatalıkla tekrar bir araya gelsen bu daha da relaxa bağlayacak sana ne yapsa mübahtır.
Haddini daha fazla aşacak, ve sen daha önce görmediğin kadar aşırılıklar göreceksin.

NE istiyorsun bu hayatta menepoza girdiğinde güzeldi be diye hatırlayacağın bir geçmişin huzurunu mu, yoksa olmamış bir salatalık uğruna bir de çocuk doğurup onun beceriksizliği uğruna kendini ona ve ailesine heba etmek mi.

Ayy bakk gördün mü, hoş mu bu şimdi.

Ne birlikte ne ayrı yapamiyorlarmış sanırımmış..
o öyle değil işte canım ona öyle demezler, olayı hemen romantize ediyorsun.
Bu ne biliyor musun, sen şimdi bu salatalıkla tekrar bir araya gelsen bu daha da relaxa bağlayacak sana ne yapsa mübahtır.
Haddini daha fazla aşacak, ve sen daha önce görmediğin kadar aşırılıklar göreceksin.

NE istiyorsun bu hayatta menepoza girdiğinde güzeldi be diye hatırlayacağın bir geçmişin huzurunu mu, yoksa olmamış bir salatalık uğruna bir de çocuk doğurup onun beceriksizliği uğruna kendini ona ve ailesine heba etmek mi.

Mantığımı, aklım ve iradem kesinlikle böyle düşünüyor

%100 haklısınız

Ama şu duygusal yıpranma , ruhsal acı boyutu ile mücadelede yıpranıyorum

Terapiye evet başlayacağım

Ama kendi başımada biraz mücadele edebiliyor olmam gerekiyor

Hormonlarımızdan mıdır nedir 🥹
Nedir bu duygusallık bu boşluk

Çevremdeki herkes sen adama 2-3 gömlek büyüktün diyor

Buda beni üzüyor

Bu kadar üzülmeye yer aramak çok saçma ama elimde de değil

Saçma bi hal diyeceğim …

Bosandiktan sonraki ilk aylarda hele de arada iletisim devam ediyorsa bu sagliksiz dusunceler olur.

Onemli olan bunun sagliksiz fikirler oldugunun farkinda olup kulak tikayabilmeniz. Normal hayatiniza devam edin, eski esle iletisimi tamamen kesin.

Seneye bu zamanlar farkli dusuneceksiniz.

Ama duygusal yıpranma, ruhsal acı boyutlarımız olmazsa gelişemeyiz ki. Böyle böyle büyüyeceğiz işte.
Bir level daha atlamak olarak düşün bunu.
Mantığımı, aklım ve iradem kesinlikle böyle düşünüyor

%100 haklısınız

Ama şu duygusal yıpranma , ruhsal acı boyutu ile mücadelede yıpranıyorum

Terapiye evet başlayacağım

Ama kendi başımada biraz mücadele edebiliyor olmam gerekiyor

Hormonlarımızdan mıdır nedir 🥹
Nedir bu duygusallık bu boşluk

Çevremdeki herkes sen adama 2-3 gömlek büyüktün diyor

Buda beni üzüyor

Bu kadar üzülmeye yer aramak çok saçma ama elimde de değil

Saçma bi hal diyeceğim …
Ama duygusal yıpranma, ruhsal acılarımız olmazsa gelişemeyiz ki. Büyüyemeyiz.
Level atlamak olarak düşün bunu.

Elbette şuan bunları hissediyor olman çok normal.

Naçizane tavsiyem hayattaki işaretleri iyi oku.
Senin bu evlilikte çok istediğin olması için çok zorladığın bir konu var. hatta Bir çok yol demişsin. Neden olmadı sence.
Bunu hiç düşündün mü. Olmaması için evren sana büyük küçük bir çok mesaj vermiş çünkü olmamasında hayır var.

Acını, ruhunun sancılarını istediğin kadar yaşa tabii ama fazla da uzatma bu süreci. Zor mu zor olacak tabii kolay olacağını kim söyledi.
Kek yapcan mı bugün :KK53:

Ama duygusal yıpranma, ruhsal acı boyutlarımız olmazsa gelişemeyiz ki. Böyle böyle büyüyeceğiz işte.
Bir level daha atlamak olarak düşün bunu.

Ama duygusal yıpranma, ruhsal acılarımız olmazsa gelişemeyiz ki. Büyüyemeyiz.
Level atlamak olarak düşün bunu.

Elbette şuan bunları hissediyor olman çok normal.

Naçizane tavsiyem hayattaki işaretleri iyi oku.
Senin bu evlilikte çok istediğin olması için çok zorladığın bir konu var. hatta Bir çok yol demişsin. Neden olmadı sence.
Bunu hiç düşündün mü. Olmaması için evren sana büyük küçük bir çok mesaj vermiş çünkü olmamasında hayır var.

Acını, ruhunun sancılarını istediğin kadar yaşa tabii ama fazla da uzatma bu süreci. Zor mu zor olacak tabii kolay olacağını kim söyledi.
Kek yapcan mı bugün :KK53:

kolay olmayacağı kesin , mühim olan benim nasıl mücadele ettiğim
karşıdaki kişi ile kötü kavgalı dövüşlü ayrılsaydık çok daha kolay olabilirdi
biliyorum iyi insan eşit değil iyi eş yada beklentilerimdeki eş

beni bu kadar kötü eden nedir bilmiyorum , bulamıyorum

şuan bu tekrar barışmayı vs bende aklen asla istemiyorum esasen nedenlerini hep konuştuk defalarca
değişen hiç bir şey olmayacak çünkü

oda istemiyor ama bana iyi davranıyordu hep

2-3 sene sonra kendisinin ısrarla yeniden demene gibi böyle bir şeyle karşıma gelmesinden de çok kaygı duyuyorum kendime güvenemiyorum çünkü

bugün havuçlu tarçınlı cevizli kek yapayım :D

iletişimsizlik dediğim şu , mesela ben adama bir sorunu anlatıyorum bir rahatsızlığı adam bunu normal karşılıyor , ben anlayışsız ilan ediliyordum

söylediğim adama geçmiyordu

geçmediği gibi farklı ve garip dönüt geliyordu

adam beni anlamadıkça yalnızlaştım , agresifleştim , öfkelendim

birde genel bir hayat becerisi olmamasıda beni çok delirtiyordu

bir ekmek kesmeyi elma soymayı , bir tornivida tutmayı , bir araba sürmeyi , bir herhangi işi halledememesi , bilmemesi, bir şeyi organize edememesi ve tüm bunları aamaaan yapmasamda olur deyip olduğu yerde saymasıda beni delirtiyordu
Anamm felaket ilk seferde evlenmen bile mucizeyken ikiyi soruyorsun :D

Back
X