- 4 Ekim 2012
- 17.287
- 34.085
- 798
Bir cinsellik iyiymiş galiba. Temel bütün sorunlar mevcut ve bunlar değişebilecek şeyler değil.Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir cinsellik iyiymiş galiba. Temel bütün sorunlar mevcut ve bunlar değişebilecek şeyler değil.Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
Çok gençsin!
Ben ilk evliliğimi 29 yaşında yaptım, 30 ne ki?
Ablam var bekar şuan 34 yaşında, erkek kardeşim bekar 32 yaşında, eşimin abisi bekar 40 felan sanırım, en yakın arkadaşım bekar 34 yaşında.
Senin yaşın, yeni bir hayat kurmak için geç değil aksine bence çok doğru bir yaş.
Kendine, ilk evliliğini örnek alıp, bir daha bu sorunları yaşamayacağın bir insan bulabilirsin.
Bir cinsellik iyiymiş galiba. Temel bütün sorunlar mevcut ve bunlar değişebilecek şeyler değil.
Yanii bebisim genceciksin, yok mu etrafında şöyle iyi bir seylerne bileyim göz kırp, göz sus, bakış at anladın iste, ciddi iliski olmasina da gerek yok biraz flört et.Eski enerjilerden arınmanın en kolay yolu bence yeni insanlar tanımak.
Yakın arkadaşım eşiyle 3 yıl evlilik sonrası sürekli tartışma ve ilgisizlik sebepli boşandı 2 yıl ayrı kaldıktan sonra bir araya geldiler şimdi sanırım 7-8 yıl olmuştur yeniden evleneli 2 yaşındada bir kızları var. Karşı taraf çok çabaladı çok mücadele etti sözlerini tuttu ama dediğim gibi çok sık küçük tartışmalar ve ilgisizlikti onların sebepleri.şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Çocuksuz olman çok daha iyi. En rahat bu şekilde başlanır tekrar hayata.Birde çocuğum yok , yeniden başlamak imkansız gibi geliyor
Yakın arkadaşım eşiyle 3 yıl evlilik sonrası sürekli tartışma ve ilgisizlik sebepli boşandı 2 yıl ayrı kaldıktan sonra bir araya geldiler şimdi sanırım 7-8 yıl olmuştur yeniden evleneli 2 yaşındada bir kızları var. Karşı taraf çok çabaladı çok mücadele etti sözlerini tuttu ama dediğim gibi çok sık küçük tartışmalar ve ilgisizlikti onların sebepleri.
aynı kişi ile mi 2. kez evlendinizÇocuksuz olman çok daha iyi. En rahat bu şekilde başlanır tekrar hayata.
Ben 2 kez evlendim 2 kez boşandım hiç bir zaman geri dönmeyi hele ki tekrar evlenmeyi düşünmedim. 2. eşimle evlenmeden önce 1 kez ayrılmış 6 ay uzak kalmıştık sonra değiştim dediği için tekrar sevgili olmuş ve evlenmiştik. Sonuç malum boşandık. Olmayanı oldurmaya çalışmamak lazım.
Etrafımda boşanıp yeniden evlenen oldu ve yine boşandılar çünkü olmuyor kimse değişmiyor. Eskiler unutulmuyor sizi nasılda üzdüğünü o evlilik içinde ne kadarda yalnız hissettiğinizi ne yaparsanız yapın unutamazsınız.
Ne değişti 7-8 aydaGenel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
bilmem insanlar akıllanmaz mı ?Ne değişti 7-8 ayda
Sen illaha başını yakacaksın cidden.bilmem insanlar akıllanmaz mı ?
o da ben de ?
bunu anlamanın bir yöntemi var mı ?
ama sizde o tartışmaların sebepleri anladığım kadarıyla çok fazla. Onların hep ilgisizlik üzerineydi bana vakit ayırmıyorsun işine ve arkadaşlarına odaksın elinden telefon düşmüyor vs şeklindeydi. Şuan çok iyiler ama zaten basit problemlerdi ve adam kendini bu konuda toparladı.Bizde sık ve herşeyden bahsettiğim sebeplerden tartışarak zaten bu hale geldik
ama tartışmamıza saydığım şeyler sebep oluyordu
şuan nasıllar bahsettiğiniz çift ?
yok yok yakamayacağım daSen illaha başını yakacaksın cidden.
Denenmişi denemeyin.şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Sen illaha başını yakacaksın cidden.
Ya bu uzak bir düşünce şuan mantıken bana , ama yinede sormak istedim
yaş geçecek , anne olma ihtimalim kalmayacak diye kaygılanıyorum yalan yok burda benzer bir çok konu okudum benzer kaygılar yaşayanları ...
değişen bir şey olmadığını inanın bende biliyorum
Ama neden böyle hissettiğimi anlayamıyorum
Boşandığınız kişiyle tekrar evlenmek uzak bir düşünce bile olmamalı sizin için.bilmem insanlar akıllanmaz mı ?
o da ben de ?
Akıllanmak öyle bir şey değil. İnsanlar değişmez. Bunu kabullendiğin zaman daha kolay olur. Karşındaki kişiyi ya olduğu gibi kabul edecek, sevmediğin şeyler yapsa da tahammül edeceksin ya da çocuğun da olmadığı için yatıp kalkıp şükredecek, önüne bakacaksın.bilmem insanlar akıllanmaz mı ?
o da ben de ?
Akıllanmak öyle bir şey değil. İnsanlar değişmez. Bunu kabullendiğin zaman daha kolay olur. Karşındaki kişiyi ya olduğu gibi kabul edecek, sevmediğin şeyler yapsa da tahammül edeceksin ya da çocuğun da olmadığı için yatıp kalkıp şükredecek, önüne bakacaksın.
Anneliğimin üçüncü ayından bildiriyorum. Hiç kolay bir şey değil. Eş desteği olmadan lohusalığı falan hasarsız atlatmak imkansız gibi bir şey.
Boşandığınız kişiyle tekrar evlenmek uzak bir düşünce bile olmamalı sizin için.
Adam değişmemiş, hala sorumsuz hala iletişimsiz hala kültür farkı var, diğer 2 sorunu belki bir ihtimal aşsanız dahi bu 3 sorunu asla aşamazsınız ve siz bu adamla tekrar evlenmeyi anne olma duygusuyla istiyorsunuz, ki bu da af buyurun ama bencillik bana göre çünkü her çocuk iyi bir anne kadar iyi bir babayı da hak eder, eski eşiniz iyi bir eş değilmiş iyi bir baba da olamaz, bebeğinizi sorumsuz bir babaya mahkum etmeye hakkınız yok.
Anne olma isteğinizi anlıyorum ama bu duyguları doğru insanla yaşadığınızda bir anlamı olur, ki sorumsuz biri gebeliğinizde de size sinir krizi geçirtir, mevzu çocuğunuza tek başına maddi manevi yetebilmek de değil, çocuk yetiştirmiş bir kadın olarak yazıyorum, çocukların anne gibi babaya da manen ihtiyaçları var, baba çocuğunun duygusal ihtiyaçlarını karşılayamayacak kadar bencilse, ki eski eş böyle biri, o çocuk bu duyguları dışarıda arıyor ve ömür boyu bir yanı eksik kalıyor.
Adam bu yaşına kadar böyleyse bundan sonra da böyle kalır, değişeceğini ummak hayalperestlik olur.
Şu an duygusal bir boşlukta olabilirsiniz ama bunun ilacı eskiyle yeniden evlenmek değil, uzman yardımı almaktan geçiyor.