benim de ayrıldıktan 8 ay sonra eski sevgilim bir sebepten mesaj attı aradı ama dönmedim diyecek hiçbir şey bulamadım ama onun aramalarının benim ruh halimi etkilemeye başladığını fark ettiğimde engelledim. 2 hafta oluyor engelleyeli resmen gün sayıyorum çok zor tamı tamına iki hafta oldu. Bana hiç iyi gelmeyen birisi ve ayrılmak isteyen oydu bitmesin diye ben çok dil döktüm ama olmadı şimdi 8 ay sonra bir sebep bulup mesaj attı aradı halimi hatrımı soruyor ama pişman olup geri dönmediği de belli. Bu halde bile ben acaba engeli kaldırsam mı? Konuşsam mı? diye düşünüp duruyorum. Kendimi meşgul etmediğim çoğu zaman o aklıma geliyor. Çok zor bir durum ama şu var ki ona dönüş yapmadığım her an kendi içimde güçlenip daha iyi bir versiyonumu görüyorum onunla olursam daha iyi bir ben olmayacak bunu biliyorum bu yüzden dişimi sıkıp en ufak şekilde onunla iletişime geçmiyorum. Çok zor bir durum ama sabredin. Hayatınızdan giden insan muhtemelen değişmeyecek...hem bu kadar yara almışken değişse ne olur...ama işte o sevgi sandığımız duygu var ya çok zorluyor...o duygu da muhtemelen yalnızlık veya değersizlik hissinden tetikleniyor birinden değer görmek istiyoruz o değeri ilk kendimize vereceğiz böyle böyle daha iyiye gideceğiz inşallah...