- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
Geç kalındı evet ama iş konusunda haber beklediğim yerler vardı yazımda belirttimBence geç bile kalınmış hattın iptali.
Ben ayrıldığım gün ettirecektim aslında o psikolojiyle erteledim hep sonrada iş konusunda gelişmeler beklediğim için sabit kaldıBen olsam kendim iptal ettirirdim heralde ya. İstediği zaman telefon, mesaj dökümlerinizi çıkartabilir o zaman öyle biliyorum. Tabi zamanlaması manidar olmuş ama
Keşke öyle yapsaydımSaçmalıktan başka bir şey değil durmuş durmuş 1 sene sonra mı aklına gelmiş hattı kapattırmak komedi gerçekten. Keşke siz ayrılır ayrılmaz başka hat alıp o hattı kullanmasaymışsınız
Amaç arıza çıkartmak olmasa sinirlenmem yani bu kadarCevabı kendiniz vermişsiniz sizi gıcık etme amaçlı olduğunu aşikar bunca zaman sıkıntı olmadı da siz foto paylaşınca mi kıymete bindi hat mevzusu
Benim kızdığım noktada o zaten ben bu hatla kötü bi şey mi yapıcam o kadar mı manyamış bu adam diyorum kendi kendime. Ki ben evden çıkarken hiç bi eşyaya minnet etmedim hattın üzerine oluşuna mi minnet ediyo bu kadar mı alçaldı yani. Ayrıca hayatında biri yok bende ondan şüphelendim normal karşıladım ama amaç burda insani değil olsa hoş karşılarımBence kapatılması mantıklı. E devlette üzerine kayıtlı bütün hatlar görünüyor. Telefonu kaybetseniz, çaldirsanız o hatla birseyler yapılsa, suçlusu eski eşiniz olacak. Veya eski esinizin yeni sevgilisi varsa ve boyle birseye denk geldiyse farkli hatların varmis senin ne ayak diye bu sefer onlar için kavga sebebi. Boşanırken o hatta gitmeliydi.
Hayır şimdiye kadar hat mevzusu yoktu. Tolerans gösterir bi halde yok onda. Ağzıma geleni saymak istememin sebebi de bu hattın ona bi külfeti olmayacağını bildiği halde uyuzluk yapmak istemesiBen de bosandigim esimde uzerime telefon hatti kalsin istemezdim. Adam haklı.
Bunca zaman ettirmeyip siz haber beklediginizi soylediginizde biraz daha musamaha gosterebilirmis ama gostermedi diye de agza gelen sayilacak durumda degil adam.
Size haber bile vermeden de ettirebilirdi sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?