- 20 Kasım 2018
- 15.764
- 59.530
- 598
- 36
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
Kulfetten degil ki. Adamin eski esinin kullandığı hattin kendi üzerine olmasını istememesi cok dogal bir istek.Hayır şimdiye kadar hat mevzusu yoktu. Tolerans gösterir bi halde yok onda. Ağzıma geleni saymak istememin sebebi de bu hattın ona bi külfeti olmayacağını bildiği halde uyuzluk yapmak istemesi
Onunla yan yana gelmem bunu bende düşündüm ama istemiyorum zaten yeni hat aldım ama neden böyle bi saçmalık yaptı anlamdım şu an mağdurum mesela haber beklediğim yerler arasa ulaşamayacak bankalar ve kayıtlı olan her yerden hattım yüzünden uğraşa girmek zorunda kalıcamBirlikte gitseniz de hattı sizin üzerinize devretse kimse mağdur olmasa nasıl olur?
Ayrılmayı kafaya koyduğunuz an sizin kapattırmanız gerekiyordu. Ayrılmışsınız her şey bitmiş yeni bir ilişkiniz bile var ama hala eski eşinizden faydalanıyorsunuz. Kapattırmak istemesi zorunuza gitmemeli.Merhaba kk hanımları herkese mutlu kutlu günler diliyorum
Hemen geliyorum konuya. Benim hattım eski eşimin üzerineydi hattı aldığımız gün kimliğim yanımda olmadığı için onun adına almıştık evli olduğumuz zamanlarda. Ben bu hattı belli sebeplerden dolayı hala kullanıyorum üzerime de almadım ama çokta takılmadım açıkçası çünkü hat sadece onun üzerine, bi külfeti yok faturasız bi hat.
Kendisiyle bir senedir konuşmuyoruz, irtibat yok. Dün beni avukatı aradı, hattı iptal ettirecekmiş eski eşiniz dedi. Tamam ettirsinde ne zararı varmış benm şu an haber beklediğim yerler var dedim(iş mevzusu)
Avukatıda tam bi dürzü afedersiniz. Bana göre de en mantıklısı böyle bi ortaklığın kalmaması dedi (ORTAKLIK)
Bende tamam iptal ettirin dedim ama aşırı sinirlendim bu adam durup durup neye taktı ne gerek vardı. Faturasız hattın ona ne gibi bi zararı olabilir. Geçenlerde erkek arkadaşımla foto paylaştım hikayemde iş yerinden bi ablası var o gördü acaba o mu söyledi diyorum bi ilişkim olduğunuda beni gıcık etmeye mi çalışıyo. Takma diceksiniz biliyorm takılcak bi şey değil ama aşırı sinirlendim kendimi zor tuttum arayıp ağzıma geleni saymamak için durup durup icat çıkarıyo ruh hastası gibi. Ben dolandırıcı değilim pis işlerim yok ne gbi bi zararım olabilirdi ona
Geç kalmış bile. Neden niçin yaptı icat çıkardı diye bakmayın olaya. Eski eşinizin üstüne hattı ne diye kullanıyorsunuz ki gidin kendi üstünüze geçirin yahut yenisini alın. O avukatın yardımıyla kendi üstünüze de alabilirsiniz hattı. kimlik filan lazım yani nakil için başka bir şeye gerek yok. Ne münasebet boşandığım adamın üstüne hat kullanacam ki...Merhaba kk hanımları herkese mutlu kutlu günler diliyorum
Hemen geliyorum konuya. Benim hattım eski eşimin üzerineydi hattı aldığımız gün kimliğim yanımda olmadığı için onun adına almıştık evli olduğumuz zamanlarda. Ben bu hattı belli sebeplerden dolayı hala kullanıyorum üzerime de almadım ama çokta takılmadım açıkçası çünkü hat sadece onun üzerine, bi külfeti yok faturasız bi hat.
Kendisiyle bir senedir konuşmuyoruz, irtibat yok. Dün beni avukatı aradı, hattı iptal ettirecekmiş eski eşiniz dedi. Tamam ettirsinde ne zararı varmış benm şu an haber beklediğim yerler var dedim(iş mevzusu)
Avukatıda tam bi dürzü afedersiniz. Bana göre de en mantıklısı böyle bi ortaklığın kalmaması dedi (ORTAKLIK)
Bende tamam iptal ettirin dedim ama aşırı sinirlendim bu adam durup durup neye taktı ne gerek vardı. Faturasız hattın ona ne gibi bi zararı olabilir. Geçenlerde erkek arkadaşımla foto paylaştım hikayemde iş yerinden bi ablası var o gördü acaba o mu söyledi diyorum bi ilişkim olduğunuda beni gıcık etmeye mi çalışıyo. Takma diceksiniz biliyorm takılcak bi şey değil ama aşırı sinirlendim kendimi zor tuttum arayıp ağzıma geleni saymamak için durup durup icat çıkarıyo ruh hastası gibi. Ben dolandırıcı değilim pis işlerim yok ne gbi bi zararım olabilirdi ona
Yazacaklarımı yazmışsınız. Eski eşinizin yerinde ben olsam ben de iptal ettirirdim. Bana bir zararı olup olmaması önemli değil. Benim kullanımımda olmayan herhangi bir hattın, faturanın vs. açık kalması istemezdim.Ben de bosandigim esimde uzerime telefon hatti kalsin istemezdim. Adam haklı.
Bunca zaman ettirmeyip siz haber beklediginizi soylediginizde biraz daha musamaha gosterebilirmis ama gostermedi diye de agza gelen sayilacak durumda degil adam.
Size haber bile vermeden de ettirebilirdi sonucta.
hattı kapattırmak istemesi neden arıza çıkartmak olsun ki? Adam sizinle hiçbir bağı kalsın istemiyor bence. sizin ilişkinizden de haberi varsa bir şekilde duyduysa böyle yapması normal değil mi? adamın üstüne olan hattan sevgilinizle mi konuşacaksınız? pek sağlıklı gelmedi bu düşünce. ben de eşinizin yerinde olsam ben de istemezdim.Amaç arıza çıkartmak olmasa sinirlenmem yani bu kadar
Yazıyı okursanız hattın faturalı olmadığını belirttimYazacaklarımı yazmışsınız. Eski eşinizin yerinde ben olsam ben de iptal ettirirdim. Bana bir zararı olup olmaması önemli değil. Benim kullanımımda olmayan herhangi bir hattın, faturanın vs. açık kalması istemezdim.
Yok bence külfet filan değil. siz sağlıklı düşünemiyorsunuzHayır şimdiye kadar hat mevzusu yoktu. Tolerans gösterir bi halde yok onda. Ağzıma geleni saymak istememin sebebi de bu hattın ona bi külfeti olmayacağını bildiği halde uyuzluk yapmak istemesi
Düşüncemin sağlıklı olup olmaması konumuzla alakasız, diğer yazdıklarınız içinde haklısınız olabilirhattı kapattırmak istemesi neden arıza çıkartmak olsun ki? Adam sizinle hiçbir bağı kalsın istemiyor bence. sizin ilişkinizden de haberi varsa bir şekilde duyduysa böyle yapması normal değil mi? adamın üstüne olan hattan sevgilinizle mi konuşacaksınız? pek sağlıklı gelmedi bu düşünce. ben de eşinizin yerinde olsam ben de istemezdim.
bir sene belki yeni toparlandı düşünemedi filan. ama artık hiçbir bağı kalsın istemiyor belki.
Faturayı telefon icin demedim. Genel konuştum. Elektrik faturası da olabilirYazıyı okursanız hattın faturalı olmadığını belirttim
Onunla yan yana gelmem bunu bende düşündüm ama istemiyorum zaten yeni hat aldım ama neden böyle bi saçmalık yaptı anlamdım şu an mağdurum mesela haber beklediğim yerler arasa ulaşamayacak bankalar ve kayıtlı olan her yerden hattım yüzünden uğraşa girmek zorunda kalıcam
Bi şey söylemek istiyorum. Siz bana yorum yapmayın lütfen. Sağlıklı düşünememek ne alaka sırf eleştirmek için eleştiriyosunuz şu an ve uğraşamam inanınYok bence külfet filan değil. siz sağlıklı düşünemiyorsunuz
Ayrıntıya takılıp eleştiricek nokta mı aradınız tebrik ederim. Sadece bu konu için demedim genel itibariyle kişiliği öyle avukat olmadan öncesinden tanıyorum kendisini. Mesleğini yapıcak tabi mesleğiyle alakalı bi eleştiri yapamamAvukat neden tam bir dürzü oluyor bu hikayede ? Müvekkili talep ediyor o da size iletiyor müvekkilin talebini. Neden hakaret ettiniz sadece mesleğini yapan bir kişiye ?
OlabilirAdam haklı, ben de eski eşimin benim üstüme olan bi hattı kullanmasını istemem... o da anca yapabilmiştir belki de...
AnladımFaturayı telefon icin demedim. Genel konuştum. Elektrik faturası da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?