Eski eş kişisi

Hayır şimdiye kadar hat mevzusu yoktu. Tolerans gösterir bi halde yok onda. Ağzıma geleni saymak istememin sebebi de bu hattın ona bi külfeti olmayacağını bildiği halde uyuzluk yapmak istemesi
Kulfetten degil ki. Adamin eski esinin kullandığı hattin kendi üzerine olmasını istememesi cok dogal bir istek.

Birlikte gitseniz de hattı sizin üzerinize devretse kimse mağdur olmasa nasıl olur?
Onunla yan yana gelmem bunu bende düşündüm ama istemiyorum zaten yeni hat aldım ama neden böyle bi saçmalık yaptı anlamdım şu an mağdurum mesela haber beklediğim yerler arasa ulaşamayacak bankalar ve kayıtlı olan her yerden hattım yüzünden uğraşa girmek zorunda kalıcam

Ayrılmayı kafaya koyduğunuz an sizin kapattırmanız gerekiyordu. Ayrılmışsınız her şey bitmiş yeni bir ilişkiniz bile var ama hala eski eşinizden faydalanıyorsunuz. Kapattırmak istemesi zorunuza gitmemeli.

Geç kalmış bile. Neden niçin yaptı icat çıkardı diye bakmayın olaya. Eski eşinizin üstüne hattı ne diye kullanıyorsunuz ki gidin kendi üstünüze geçirin yahut yenisini alın. O avukatın yardımıyla kendi üstünüze de alabilirsiniz hattı. kimlik filan lazım yani nakil için başka bir şeye gerek yok. Ne münasebet boşandığım adamın üstüne hat kullanacam ki...
Ayrıca kıskanıyor mu gıcıklık mı yapıyor sevgilinizle mi görmüş birilerinden mi duymuş bunların hiçbir ehemmiyeti yok artık.
adı üstünde ESKİ EŞ. bitti yani finito.

Yazacaklarımı yazmışsınız. Eski eşinizin yerinde ben olsam ben de iptal ettirirdim. Bana bir zararı olup olmaması önemli değil. Benim kullanımımda olmayan herhangi bir hattın, faturanın vs. açık kalması istemezdim.

Adam haklı ama bunu yapmak için geç kalınmış. Ona bir külfeti yok diyorsunuz ama telefon çalınsa hatla birseyler yapsalar adam suçlu olacak. Hersey maddiyat değil yani.

Hatta vardı burada bir konu. Bir üyenin kardeşi telefonu çaldırıyor, o hatla kuyumcu mu ne dolandırılıyor . Suan 10 yıl ceza alma ihtimali var bar demiş avukat üyenin kardeşi için. O yüzde ne olur ne olmaz, kapatılması en mantıklısı.

Amaç arıza çıkartmak olmasa sinirlenmem yani bu kadar
hattı kapattırmak istemesi neden arıza çıkartmak olsun ki? Adam sizinle hiçbir bağı kalsın istemiyor bence. sizin ilişkinizden de haberi varsa bir şekilde duyduysa böyle yapması normal değil mi? adamın üstüne olan hattan sevgilinizle mi konuşacaksınız? pek sağlıklı gelmedi bu düşünce. ben de eşinizin yerinde olsam ben de istemezdim.
bir sene belki yeni toparlandı düşünemedi filan. ama artık hiçbir bağı kalsın istemiyor belki.

Hayır şimdiye kadar hat mevzusu yoktu. Tolerans gösterir bi halde yok onda. Ağzıma geleni saymak istememin sebebi de bu hattın ona bi külfeti olmayacağını bildiği halde uyuzluk yapmak istemesi
Yok bence külfet filan değil. siz sağlıklı düşünemiyorsunuz

Düşüncemin sağlıklı olup olmaması konumuzla alakasız, diğer yazdıklarınız içinde haklısınız olabilir

Üzüldüm bu konuyu bile konuşamayacak durumda olmanıza. Artık yapacak bir şey yok herkese yeni numaranızı ileteceksiniz de haber beklediğiniz yerler biraz sıkıntı olacak tabi

Avukat neden tam bir dürzü oluyor bu hikayede ? Müvekkili talep ediyor o da size iletiyor müvekkilin talebini. Neden hakaret ettiniz sadece mesleğini yapan bir kişiye ?
Ayrıntıya takılıp eleştiricek nokta mı aradınız tebrik ederim. Sadece bu konu için demedim genel itibariyle kişiliği öyle avukat olmadan öncesinden tanıyorum kendisini. Mesleğini yapıcak tabi mesleğiyle alakalı bi eleştiri yapamam

Adam haklı, ben de eski eşimin benim üstüme olan bi hattı kullanmasını istemem... o da anca yapabilmiştir belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…