Eski eş kişisi

Agziniza geleni sayma hakkiniz yok bosandiginizda bikac ay icinde hatti iptal etseydiniz zaten nereye kadar kullanacaktiniz?
O evden bisey almadan cikmaniz sizin sorununuz, hakkiniz varsa alsaydiniz. Adamin hatti iptal ettirmesi ruh hastaligi degil. Geç bile kalinmiş.

Kendim de avukatım. Demek ki karşı tarafa müvekkil talebi ile gittiğimizde arkamızdan böyle mi söyleniyor ona şaşırdım ve haliyle takıldım. Öncesinde tanıyor olabilirsiniz, kişiliği düzgün olmayabilir. Ama bu konu onun için açılmamış. Arada mesleğini yapan kişinin kişilik haklarına hakaret sıkıştırmanız hoş olmamış. Bunu gördüm ve yazmak istedim.

Ayrıca müvekkilim eşimin hattı benim üzerime dese, ben de hattı iptal ettirmesini tavsiye ederdim. Sizi tenzih ediyorum ama hat üzerinden bir suç işlenme ihtimalinde, hat sahibi de adli süreçle uğraşıyor, kendi kullanmadığını ispat edene kadar.

Düşüncemin sağlıklı olup olmaması konumuzla alakasız, diğer yazdıklarınız içinde haklısınız olabilir
Bi şey söylemek istiyorum. Siz bana yorum yapmayın lütfen. Sağlıklı düşünememek ne alaka sırf eleştirmek için eleştiriyosunuz şu an ve uğraşamam inanın
Tamam istemezseniz yapmam kardeşim. Ama avukata da dürzü demişsiniz. avukat dürzülük bir ifade kullanmamış ki. normal olarak arada bağ olmasını doğru bulmuyorum demiş. hangi avukat olsa söyler bunu. başka bir şey varsa bilemem tabii. sağlıklı düşünme konusunda kırıldıysanız özür dilerim. amacım eleştirmek değildi inanın. kırmak hiç değildi. ama gerçekten gıcıklık yapmak için veya huzursuz etmek için hattı kapattırmak istediğini düşünmüyorum eşinizin. ama böyle bile istemiş olsa, kapattırmak yerine bir senedir siz arada bağlantı kalmasın diye üstünüze geçirebilirdiniz telefonu. kolayca nakil yaptırabilirsiniz hattı. şimdi bunları yaşamamış olurdunuz. size ait bir hattın ayrıldığınız kocanızın elinde olmasını, onunla bununla konuşmasını, hatta tekrar evlenip karısıyla sizin hattınız üzerinden görüşmesini ister miydiniz? bu yüzden dedim.

Bence takilmayin hattin iptal edilmesi iyi olmus. Biraz sikintili olur is arama surecinde ama mail adresiniz yokmuydu cv nizde belki oradan ulasirlar. Isterseniz siz bu sirketlere iletisim bilgilerimde degisiklik oldu seklinde ulasin ve yeni numaranizi iletin.
esiniz icinse multemelen gorustugu biri var o dedi diye iptal ettiriyodur. Yoksa 1 yil sonra nerden geldi adamin aklina. Uslubuyla avukat uzerinden iletmis size durumu. Sikmayin caninizi

Hayır her zaman avukatlığın zor bi meslek olduğunu söylerim ve hiç bir avukatı eleştirmem, eleştiren varsada bilemem. Orda ayrıntı belitmedim kimsenin takılacağını düşünmedim ama sözüm mesleğine değildi tabikide müvekkili ne derse uygulamaya çalışıcakk

Ben avukatlığına hkaret edemem o kimsenin haddine değil adam işini yapıyo, yorumlarda belirttim zaten bi avukat hanım yorum yapmış açıklamasını yaptım daha önceden tanıdığım bi insan avukatlığını değil lafım insanlığına. Üstüme alabilmem için bir araya gelmemiz lazımdı istemedim açıkçası sonrada önemsemedim. Burda yazılanlardan sonra gördm ki hatla benm bilmediğim şeyler yapılabiliyomuş amacım zaten bunları öğrenmek, duymaktı. Kimse buraya kişiliğine hakaret edilsin veya kişiliğine eleştiride bulunulsun diye yazmıyo. Bi dert varsa derde odaklanılır ve sorunu olana derdi hakkında bilgi verilir. Dert sahibinin kişiliği hedef alınmaz. Sağlıklı düşünemiyosunuz demişsiniz iki defa sizin bi sıkıntınız olsa ısrarla biri kişiliğinizi hedef alsa uğraşır mıydınız?

Kuzucuğum biliyorsun ki illet eski eşin amacı zaten seni sinirlendirip kendine sövdürmekti. İyi ki yapmamışsın. Çünkü ohhh ne güzel de sinir ettim diyecekti. Boşver alsın hattını başına çalsın haspam Senin için işlerini aksatmaması için gidip hemen yeni bir numara al ve herkese mesaj at numara değiştiğini ortada bir problem kalmaz

Haklısınız. Hayatında biri olsa bu kadar sinirlenmem herlde ama yok. Olmadığı halde sebepsiz yere durup dururken bana iş çıkarmasınada sinirlendim

Bende seni bekliyodum cidden dün kendimi zor tuttum amacı beni sinir etmek olmasa normal karşılarımda sen konuyu biliyosun işte dün arayıp amacın nedir demediysen dahada demem herlde son kozu buydu değiştirdim bi sürü iş çıktı şimdi

Boşver canım bu kendini bilmezle uğraşacağına iş çıksın numara dağıtmakla uğraş 2 gün en azından sinirlerin yıpranmaz bu arada ben de geçen yaz değiştirmiştim bir banka için gidip bildirdim onun haricinde pek uğraş olmadı WhatsApptan mesaj atmıştım sonrasında herkese

Benm bi sürü işim var bankalar belli kurumlar vs herşey benm üstüme evde

Hattınızı size devretse numara değişikliği ile de uğraşmazsınız

Al yeni bir hat canım benim, gerekli yerlere bildirirsin. Zor olacak zaman alacak ama yapacak bir şey yok. Eski eşini de anlayabiliyorum, eski eşine neden güvensin ki böyle bir konuda?

eşiniz açısından baktığımızda o hatla bi suç işleyip onu zor durumda bırakmayacağınız ne malum?
fetocular bi uygulamayla açığa alındı belki onu zor duruma sokacak seyler yapacaksınız..
eşiniz de böyle düşünüp kapattırmak istiyor olabilir bence haklı

Al yeni bir hat canım benim, gerekli yerlere bildirirsin. Zor olacak zaman alacak ama yapacak bir şey yok. Eski eşini de anlayabiliyorum, eski eşine neden güvensin ki böyle bir konuda?
Aldım bakalım sorunumda bu galiba naptımda aklına ne geldide böyle bi şey aniden ortaya çıktı geçerli bi sebep göremedim ona zarar vermeyeceğimi biliyo olması lazımdı

İşte meselede bu. Benm hakkımda bunu düşünebilmesi çok tuhafıma gidiyo şeytanın aklına gelmeyecek şey gelmiştir aklına kesin. Neyse ya değiştirdim ne düşünürse düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…