Eski eş problemi

Babalık vasfı yok, küçücük çocuğu aracı?
, haberci kullanmak için çocuğun duygularını istismar ediyor. Kendi küçük aklı ile sizi manipüle edecek. Tuvalette çıkardığınız dışkı kadar merak edin. Hiç muhatap olmayın. Sürünsün. Siz yolunuza devam edin. Zaten birini bulur evlenir çocuk da yapar.

Ortak tanıdık hiç kimse ile görüşmüyoruz ne onun tarafından ne benim tarafımdan. akrabaları vs hiç muhattap olmuyorum. tamamen kestim muhabbeti bitek onunla çocuk için konuşuyorum ki, kızım için konuştuğum dönemlerde bile farklı algı yaratıp kız arkadaşına peşinden koşuyormuşum ve onu rahat bırakmıyormuşum gibi yansıttı.

o adamın ikinci bir çocuğunun olması beni gerçekten üzer çünkü kızımla da çok ilgili bir baba olduğu söylenemez. nafakasını ödüyor ama onun dışında vazifelerini asla yerine getirmiyor.

Siz onunla muhatap olmayın ona sert davranacak bir ortak tanıdık söylesin. Hiç bir şekilde diyaloğunuz açık olmasın. Başka kurbanlar arıyor bu birini bulur. Siz artık kabullenin. Bu çocuk da yapacak ve sizi üzmeye devam edecek. Çocuğu da etkileyecek ne yazık ki ama bu adamın karaktersizliğinden ötürü. Siz çocuğunuzu destekleyin, psikiyatri ile. Hazırlayın yavaş yavaş ve kendinizde hazırlanın.

Kızınız ne yazık ki babasından dolayı biraz erken gelişecek gibi. Allah yardımcınız olsun.

ıdık söylesin. Hiç bir şekil

evet bu yaşta bile çok olgun bir çocuk bu iyi birşey mı kötü birşey mı bilemedim. Amin teşekkür ederim

Ben kadınları da anlamıyorum! Yani adamın biriyle tanışıyorsunuz ok keyifli gidiyor ona da ok, ama bu kadar kısa sürede “ben kimim de kızıyla tanışıyorum.” demiyorlar mı cidden. “Çocuklu adamla evlilik mi bunu bir düşüneyim.” diyen de yok sanırım. Ben bu hikayelerde hep kadınlara üzülüyorum, kadın ziyanlığı başka bir şey değil.

kesinlikle katılıyorum daha yeni tanıdığın bir adamın da çocuğuyla tanışmaya gidilir mı. vallahi olsa olsa en fazla 1 aydır tanıyodur çünkü daha geçen aylarda başka kadınla tanıştırdı çocuğu. ay anlamıyorum bu kadınları gerçekten. hele ilk sevgilisi biz ayrıldıktan 1 ay sonra çocukla birlikte tatile gittiler. ve bende onunla evlenecek kadına şimdiden üzülüyorum .

Kadinlarin gozunu boyamak için cocugu kullaniyor gibi geldi bana.
Kadinlarin çoğu çok fazla anlam yukler boyle erkegin ailesiyle taniştirmasina, cocuguyla vs taniştirmasina bayilirler adamin kendilerine deger verdigini sanarlar.
O da cocugu kullanip guven kazanip yatip kalkip yolluyor belki. Ben izin vermezdik her onune geleni cocuga gostermesine gerek yok, sacma seylerine alet etmesin

ben bilmiyordum ki sabah bi uyandık ben istanbula geldim kızımı görebilir miyim dedi bende çocuğu ikna ettim gönderdim. akşam eve geldiğinde çocuktan öğrendim biri ile tanıştırdığını bana ismini anlattı yaptıklarını anlattı. bilsem ben göndermezdim bile. istanbula çocukla vakit geçirmeye gelmemiş resmen çocuğu tanıştırmak için gelmiş şaka gibi

Adam haber vermeden çat diye sunuyordur kızınızı da bak seninle ciddi düşünüyorum diye kullanmak için tanıştırıyor. Hem çocuğun size yetiştirmesi için hem de kendisi faydalanmak için. Siz doktor vasıtası ile söylettireceksiniz bunun yanlış olduğunu, okula gidiyorsa rehber hocası bile rica ile anlatabilir. Geri kalan zamanlarda çocukla alakalı her şeyi en basit konuları bile sizin yakınınız aracı olsun. Muhatap olmayın.

Sizinle konuşmak isterse çocuk haricinde konuşmak istemiyorum. Acil bir durum olmadığı sürece, saatler günler gibi detaylarla ilgili bile muhatap olmayın.

aslında çok mantıklı okulda ki öğretmenine bile arattırıp bu durumu konuştuğunu ve her görüştüğünüzde farklı bir isim verdiğini bu durumun çocuğa zarar verdiğini anlatabilir. çok doğru bir yere değindiniz ben kreş öğretmeni ile görüşücem bu konuyu.

Öğretmen öncesinde çocuğu bir yoklasın sorular sorsun sonra adam sağlamasını yapacak çünkü. Hem öğretmen hem rehberlik öğretmeni bilmeli durumu. Çocuk sanki dışarıdan gözlemle sıkıntılıymış gibi olmalı.

Çünkü bu adamın kafası sadece sizin üzerinizden çalışıyor çocuğa tekrar soracaktır kızım sen böyle bir şey dedin mi diye

ya gerçekten sadece bu anlattığımla bu adamı tanıdınız helal olsun gerçekten.
evet aynen öyle kafayı benimle bozmuş durumda zaten o yüzden konu açtım çünkğ ben birşey desem hemen konuyu farklı yansıtıp kavga çıkarıcaktı. tamam çok teşekkür ederim öyle yapıcam.

Ben 6 ay önce boşandım.15 yıl ve 7 yaşında kızimiz varken beni aldattığı için.Dahasi boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hatta bebek bekliyorlar.Ilk basta inatla kızımı hafta sonlari almak istedi ben vermedim.5 ay sonra 2 saat görüştüler.Kizim krize girdi "artik görmek istemiyorum" diye.Aylardir psikologa gidiyor kızım.Psikolog bile babasi iyi gelmiyor, görüştürmeyin dedi.Yasal prosedür başlatmasini bekliyorum.Ama asla pes etmeyecegim.Benim gözünde ki tek damla yaşina kıyamadigim yavrumu ortalarda rezil etmesine izin vermiycem.Bunun icin maddi destek de almiyorum şerefsizden, 3 kurus nafaka var ama bir kahvalti parasi degil.Okul, kurs, psikolog vs her masrafi kendim karşıliyirum.Para verirse çocuğu almak ister biliyirum.
Sizin kızınız çok küçük.Istemezseniz vermez karari değiştirirsiniz.

çok üzüldüm gerçekten bu erkeklerin hepsi o kadar gereksiz ki.
Bizde hata kiminle çocuk yaptığımızı iyice anlamamız gerekiyordu ama tanıyamıyorsun işte gerçek yüzünü göstermiyor. biz nafaka alıyoruz. baba olarak kötü bir baba diyemiyorum. o konuda çok hassas davranıyorum bende babasız büyüdüm kızımın babası ile arasında ki bağı önemsiyorum o sebeple. onun aslında sadece kendi problemleri kendi içinde çözemediği sorunları var benim anladığım kadarı ile o yüzden engellemek istemiyrum çocuk kendi karar verecek zaten.

Çocuğunun psikolojisinin içine etmiş baban kadinlarla gönül egleyen bir adam olarak aklında kalacak çocuğun

Valla ne diye tanıştırıyor bilmiyorum ama bana zırt pırt evlenicem diyor işte. hiç sorma gerçekten çok iyi bir tespit :)
Evlilik erkek için büyük rahatlık, kim ne derse desin. Yedikleri haltlar bile evliyken daha bi tatlı. Şimdi pek bi numarası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…