Eski eş üvey cocuklar

Haklısınız o da şu açıdan hakli çocukları elestirilince illa alınıp korumaya gecicek içgüdüsel bişey şuan durum düzeldi umarım böyle devam eder

Kadersizlik degil kuzum senin yanlis seciminin sonucu bu. Bu yanlistan donme firsatin hala var. Hamileligini sonlandirip hemen bosanmazsan kafanı duvarlara cooook vurursun BAM BAM BAM diye.
Malesef ne olursa olsun ben çocuğuma kıyamam iyi niyetli dediğinize eminim ama ben yaoamam

canım benimmm, sabah sabah ne kadar güzel bir haber bu :) çok sevindim tatlım senin adına.. şimdi eşinle birbirinizi anladığınıza göre, bundan sonrası daha kolay.. Rabbim daim etsin inşallah :)

her şey iyi hoş da siz bile bile evlendiniz bu adamla. istediğinde babalarıyla kalacaklar tabi ki, babalarıyla yatacaklar.
bundan doğal hiçbir şey yok.
3 evliliğe okey derken bunları da kabul etmiş oldunuz.

Malesef ne olursa olsun ben çocuğuma kıyamam iyi niyetli dediğinize eminim ama ben yaoamam

Evet iyi niyetli olarak soyledim. O zaman gecmis olsun omur boyu cekiceksin bunlari. Ve kimsede kiymet bilmeyecek. Çileli yolunda kolay gelsin sana

Son düzenleme:
Eski esin dengesiz davranislari bir yana
Cocuklari babaya vermesi gayet normal
Biraz da ben hayatimi yasayayim demesi de gayet normal.
Cocugun her yere sizinle gelmek istemesi gayet normal,babasiyla yatmak istemesi de normal
Kendi cocugunuz olunca da yasanacak bunlar
Siz kizin istediginiz kadar
Anormal olan,sizin bunlari evlenirken dusunememis olmaniz.
Bosanmadiginiz surece zor bir hayat sizi bekliyor maalesef

Bu aslinda olayi ozetlemis. Sen evladini birakamiyorsan o nasil biraksin?
Lutfen ya yazik çocuklara. Madem kabul edemiyorsun neden evlendin?

Eşini kaybetmiş birinden evlilik teklifi aldim.cocuklarda öyle şeker öyle tatlı ki annem baban vermez dedi.ben adamdam etkilendim arkadasim boşluktasım yeni sevgilinden ayrıldın dedi.ne yapacam ya

Eşini kaybetmiş birinden evlilik teklifi aldim.cocuklarda öyle şeker öyle tatlı ki annem baban vermez dedi.ben adamdam etkilendim arkadasim boşluktasım yeni sevgilinden ayrıldın dedi.ne yapacam ya
Boslukta misin?
Cocuklu bir adamdan bahsediyorsun. Yanlis bir karar vermek hem cocuklarin hayatini,hem de senin hayatini karartabilir.
Sen hic evlilik yapmadiysan, kendine uygun birini bulmani tavsiye ederim.

Boslukta misin?
Cocuklu bir adamdan bahsediyorsun. Yanlis bir karar vermek hem cocuklarin hayatini,hem de senin hayatini karartabilir.
Sen hic evlilik yapmadiysan, kendine uygun birini bulmani tavsiye ederim.
Yok bekarım.arakadasim iyi bir abla anne olursun ama çocuklara iyi bakacam diye kendini bitirirsin Allah korkusu var sende dedi.bisanmamis eşi ölmüş.ya çocuklara bağırırsam

ah be canım ne diye böyle bir cesarette bulundun . Sarhoş falanmıydın evlenirken .

Yok bekarım.arakadasim iyi bir abla anne olursun ama çocuklara iyi bakacam diye kendini bitirirsin Allah korkusu var sende dedi.bisanmamis eşi ölmüş.ya çocuklara bağırırsam
Sakin oyle bı hata yapma ben yaptım bak halimi evlenmeden önce eşim çocuklarını pek görmüyomus bile çocuklarda arayıp sormuyomus şimdi suratım düşse bir sürü laf duyuyorum bunların ana babalığı ikinci evlilik yapınca meydana cikiyor

Bunlar ayrılalı üç yıl olmuş üç yıl boyunca ne eşim çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babasını aramış ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu anliyomusunuz ben eğer ayrılırsam çocuğumu bırakmam ama çocuğumu bırakıp hayat yaşayıp tekrar evlenip çocuğum çocuğum diye tutturursam öle konusun

Ben korunduğum halde hamile kaldım evet eşim çok istiyordu ama korunuyordum napsaydim aldirsamiydim ikincisi bunlar ayrılalı tam üç yıl olmuş adam ne çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babalarına geliyormuş evlerin uzaklığı 10DAKİKA ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu burda benim suçum ne empati kurdum ama artık kurmucam ben boşanınca kosa kosa analarına giderler hepsi bi kına yakar artik

Başkasının essssekkk kadar çocuğu benle yatamaz

Tamam da sonuc olarak bu adam cocuklu bir adam degil mi? Bunu bile bile evlendin.
Aslinda cocuklariyla hic alakasi olmayan bir adamla evlenmek istemen garip.
Bugun bu cocuklara deger vermeyen,yarin senin cocuguna da deger vermez. Bunlari dusunmek bu kadar zor olmamali.
Cocuklarin gunahi yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…