Eski eş üvey cocuklar

Peki hic cocuklari istemediginizi soylediniz mi? Bunu soyleyebilirsiniz. Baskasinin koca koca cocuklarina bakmak mecburiyetin yok. Mesleginiz var mi? Bosanirsaniz kendi basinizin caresine bakabilir misiniz cocugunuzla?
Okulum yarım donem sonra bitecek kpss hazirlaniyorum yani bosladim biraz ama bolumum onu acik devlette inşallah yani onu bekliyorum atanirsam eşime tek sen benle gel Dicem yok derse çocuğumla giderim çünkü ben evladımı birakamam

Ah be kuzum adam 40 a gelmiş sen genceciksin 2 evlilik yapmış bulmuş seni bırakır mı tabi bırakmaz esinle bu konuda konuş ciddi bir şekilde madem bu çok çirkin emrivaki oda yapılması yada her yere çocuğun gelmesi bunlara esin müdahale edicek senin yapacagin belli çocuklara elinden geldiği kadar iyi davran inşallah sonu hayır olsun

Bence takma cocuklarla da arani yap gonderdigine pisman olsun kendini bebeğini ve esinle mutlu olmaya bak o kadindan da uzak dur.

Çok teşekkür ederim inşallah düzelir ben kendimden geçtim bebeğime üzülüyorum eminim adam çocuğu rahatça sevemicek bile bariz belli şimdiden ve şöyle bişey var o karısı bunu aldatmış internetten tanıştığı bı adam için git seni istemiyorum demiş eşimde çok kötü günler geçirmiş şimdi o kadın bunu yaparken kendi çocuklarını düşünmemiş ben nereye kadar dusunebilirim

Cocuklari eve alirken neden sana sormamis? Bunlari konustunuz mu? O evde sen de yasiyorsun. Yemeklerini sen yapip koyuyorsun onlerine, kiyafetlerini sen yikiyorsun, odalarini sen topluyorsun. Babalari ne yapiyor da eve alma kararini tek basina verebiliyor? Cok uzuldum. 11 yasindaki cocuk artik kucuk degil ki. Neden gelip sizle yatiyor? Izin vermemeniz lazim. Ne munasebet.

Benim babamda evlenmişti eşi velayetim babamda olduğunu onunla yaşadığımı bildiği halde kabullenip geldi ve 6 ay sonra beni postalamak istedi.

Malesef daha önce evlenmemiş ya da çocugu olmayan insanlar babaların arada kaldığını göremiyor.

Canım babam ne beni ne de eşini kırmamak için elinden geleni yaptı. Ama malaesef olmadı. Biz anlaşamadık doğal olarak. Babam arada kaldı ve artık karısıyla kavga etmeye başladı.

Sebebini sordum çünkü içim parçalanıyodu babamı mutsuz görünce bana evlat atılmıyor eş bunu anlamalı seni bilerek geldi şimdi sığdıramıyorsa bu onun sorunu demişti.

Yani eşiniz iyi bir insandır sizide seviyordur. Ama malesef ki serseride olsa şımarıkda olsa evlada toz kondurulamıyor. Eşiniz içinde çocuklar içinde sizin içinde çok zor allah yardımcınız olsun.

Ama siz iyi bir insansınız. Içinizi ferah tutun siz bir adım attığınızda onlarda artık anlarlar kocaman çocuklar sonuçta.

Mümkün oldukça karışmamaya çalışın en son siz kötü olursunuz dengeyi kurabilirseniz mutlu ve huzurlu devam eder gider inşallah.

Sağlıcakla bebeğinizi kucaklayın inşallah. O zaman evlat sevgisini de eşinizide daha çok anlayacaksınız.

Konu sahibi bastan hata yapmis maalesef
Ben herzaman ikinci evlilikleri savunur en cok da cocuklardan yana olurum ama konu sahibinin durumu cok farkli
Keske bazi seyler oturmadan hamile kalmasaymis , uzuldum durumuna

Çok haklısınız ama takma denince malesef bazı şeyler olmuyor bende böyle olsun istemezdim
Rabbim hayırlı kapı açsın. Suan çok ozel bor donemdesin çok dua et. Asla geri çevrilmezsin. Ama sabırlı ol.

Sen evladını bırakamazsın ama ona tek sen gel diyebilirsin yani
Niye? Seninki evlat da onunkiler ne?
Hiç girme bu toplara adamın vereceği cevabı sende dahil hepimiz biliyoruz

Bende anlamıyorum ben annemle babamla bir kere bile uyumadım mesela ve ben onların odasına girerken bile kapı çalıyorum bu iki dakika ortadan kaybolan odaya dalıyor bı kere yarı çıplak yakalandim evden öle soğudum ki inanın yemek yapmak temizlik yapmak bile istemiyorum kendi çocuğun olsa kızarım kapı çalınır anne babayla yayılmaz diye ama bişey diyemiyorum dersem üvey anne eşimle şuan konuşmuyorum ilk defa kavga ettik salonda çocuklarla bağır çağır eğleniyorlar ben yatak odasında ağlıyorum zaten bu odaya tikildim hayatımda ilk defa kendime ait evim oldu dedim malesef üç ay surdu

Cocuklara bunlar diye hitap ederek ne kadar sevgi beslediginizi gosteriyorsunuz zaten

Size sorulmadan oda mi yapıldı???
En azından bilgi vermesi gerekirdi yani ...
Ama sizde zaten ateşten gömlek giyinmişsiniz böyle sonuçlar oluyor genelde .
Birde eşiniz kaç yaşında ?

Haklisiniz baba içinde çok zor Allah razı olsun inşallah düzelir bu durum ben ona da üzülüyorum çünkü gerçekten kötü biri degil

Hamileymişsiniz üzüldüm inanın.Eşiniz sizi gerçekten zor bir durumda bırakmış.Keşke evlenmeden önce verilen sözler tutulsa ama maalesef öyle olmuyor.eski eş evlenirse çocukları alırım cümlesi kurulduğunda hiç bu işe girmeyecektiniz.Çünkü bu önemli bir nokta, buram buram da bencillik akıyor, kendisi evlenebiliyor ve evlendiği kişinin yanına çocukları getirebiliyor ama diğer tarafın evlenmesini hazmedemiyor.Şu noktada ne yapabilirsiniz bilmiyorum hamileymişsiniz de ama evdeki bir birey olarak bile görmemiş eşiniz sizi.

Yaşamadiginiz için bilemezsiniz
Hanfendi kabul edin o cocuklari zerre kadar sevmiyosunuz ve umurunuzda degiller babalaru baskasiyla evlenmis anneleri basindan atmis evde uvey anne o cocuklarin psikolojilerini dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…