Eski eş üvey cocuklar

Size sorulmadan oda mi yapıldı???
En azından bilgi vermesi gerekirdi yani ...
Ama sizde zaten ateşten gömlek giyinmişsiniz böyle sonuçlar oluyor genelde .
Birde eşiniz kaç yaşında ?
Eşim 40 yaşında belki benden büyük olması etik gelmeyebilir kulağa ama bizim aramızda bu hiç sorun olmadı ben gerçekten ondan en güzel s vgiyi gördüm hakkıni asla yiyemem ama bu olay olduğundan beri aramiz bozuk napicagimi hiç bilmiyorim

Haklisiniz baba içinde çok zor Allah razı olsun inşallah düzelir bu durum ben ona da üzülüyorum çünkü gerçekten kötü biri degil
Dua edin. Şuan sizinde bir meleğiniz var onun hatırına dualar geri çevrilmez.
Herkesin imtihanı farklı sabredin ve eşinizi anlamaya çalışın. Inşallah herşey gönlünüzce olur.

Açık açık konuşun derim .
Neden fikriniz alınmıyor ? Siz o evin hanımısiniz.

Hanfendi kabul edin o cocuklari zerre kadar sevmiyosunuz ve umurunuzda degiller babalaru baskasiyla evlenmis anneleri basindan atmis evde uvey anne o cocuklarin psikolojilerini dusunemiyorum
Karnımdaki Karnı üzerine yemin ederim ben çocukları sevdim tanımadan bunu nasıl diyebiliyosunuz anlamıyorum kendinizi benim yerime koyun anneden her türlü hakareti tacizi yedim başka erkeklere yazidrana kadar ve kadını tanımıyorum bile çocuklarını bana bilerek attı ki kendisi öğretmen evi arabası var her türlü bakabilir ve çocuklar. Hafta sonu hafta için sürekli gorusuyoduk ve tüm bunların üstüne çocuklar bana sorun çıkarıyor elinizi vicdaniniza koyun şayet benim vicdanım çok rahat bu konuda çok sukur

Yaşamadiginiz için bilemezsiniz
Ablacım baktım özel mesaj bölümün kapalı, küçücük yaşında kimbilir ne yaşadın da umursamadın detayları.Burada boşuna sinir harbi yaşarsın.Çok dertleşmek istersen ben seni dinlerim.Özel mesaj bölümünü açmak istersen aç bence, derdine bin dert eklersin bu konuda.

Eşimle ayrılmak hiç istemiyorum kendisi dünya iyisi insan yemin ederim ama kullanılıyor ve farkında değil evet hamilelik erken haklısınız bebeğime şimdiden aciyorum

Pfff yazık yani adam amma göz boyamış

2 kere evlenmiş boşanmış dikiş tutturamamış birinin 3. denemesisiniz

Eşiniz de dünya iyisi falan değil, 1 değil 2 kez evlilik yürütememiş 2 kadın tarafından boşanmış biri.

Taciz olaylarinda haklisiniz ama cocuklari bilerek evlenmissiniz tabi ki babalarinda kalacaklar bunu bu kadar sorun etmemelisiniz

İlki aldatmış o yüzden bitmiş kadın bitirmiş ikincisi üç ay sürmemiş çünkü ilk eşi onunda sürekli taciz ediyomus mesela kadına çok çirkinsin o hala beni seviyorum sismansin gibi mesajlar atiyomus kadında durumu iyi bı kadinmis çekmemiş kağıtlarını ama siz de haklısınız bı acidan

Taciz olaylarinda haklisiniz ama cocuklari bilerek evlenmissiniz tabi ki babalarinda kalacaklar bunu bu kadar sorun etmemelisiniz
Bir açıdan haklısınız ama benim evimde yaşıyorlar her işi ben yapıyorum fakat hicbisey diyemiyorum çünkü ağzımı acsam üvey annemin burda bile içimi dökmek istedim bari burdan fikir alayım diye ne üvey anneligim kaldı ne başka bişey

Yani adam 40lık boşanmış çocuğu var siz daha 26 yaşındasınız. Keşke daha uygun, yaşı durumu size daha denk biriyle evlenseydiniz. Size yazık olmuş. O ilk eşim aldattı yalanına da hiç inanmayın. Hele ki 2. kez boşanma sebebi toptan martaval. Kim 2 çocuklu haliyle bir deli kadına sebep boşanır? Bu adam sizi kandırıyor bilesiniz. Arada şimdi bebek de var sadece ona sebep boşanın yazmıyorum ama bu adam sağlam pabuç bilesiniz.

Bekar kadınların bile isteye kendinden yaşça büyük çoluklu çocuklu adamlarla evlenmesini ilk kez bu sitede duydum her seferinde de hayret ederim.
Bu kadının daima sizin hayatınıza dahil olma fikri bile garip. Ki olacak da.
6 ayda hamile kalmasaydınız bari oy oy konu hiçbir yerden tutulamıyor
Çekeceksiniz.
Çocuklara karışamazsınız sizin değiller, babalarını görmek istedikçe görürler, eski eşi de dediğim gibi hep hayatınızda olacak. Olay daha da çirkinleşsin isterseniz mesajlarını alıp dava açın.

Ben zaten babaların boşandıktan sonra çöpsüz üzüm gibi takılmalarına karşıyım. Anneler kıyıp veremiyor çocukları ama tekrar bir hayat kurmaları epey zor oluyor. Adamlar da hemen evlenip tekrar çocuk yapıyorlar, ilk çocuklarına çok iyi bakıyorlarmış gibi...
Sizin konunuzdan bağımsız yorumumdur bu. Eşinizin eski eşi sizi bıktırmak için yapıyor çok belli.çocuklar da düzgün eğitilmemiş sanırım veya öğütlenmiş veya babaşarının başkasıyla evlenmesine sinir olup bilerek yapıyorlar. İş size düşüyor, aranızı iyi tutup kocaman bir aile olduğunuzu gösterin derim ben. Yazık büyüklerin savaşında çocuklar heba olmasın.

haklısınız ama bende önce kendi çocuğumu düşünmek zorundayım bana kızacaksın iz belki ama kendi oz çocuğunu düşünmeyen kadının çocuklarını ben nereye kadar dusunebilirim

Nasıl böyle bir yükün altına girdiniz anlamıyorum gerçekten?

Çok zor...

Erkek sayısında kıtlık mı var? Erkek nufüs azalıyormu anlamadım gitti...
Nikah gunuyle ölüm günü değişmemiş bende hiç tahmin etmezdim böyle bir evlilik yapacağımı ama tekrar diyorum benim eşimle aramda hiç sknti yoktu sonradan böyle oldu kadın bizi yıprattı önceki yuvayı yıktığı gibi bunu da yıkmak için ugrasiyoe

Bebek konusunda haklısınız eşim çok istedi bence de etkendi ben zaten bebeğime üzülüyorum ama benden büyük olması konusu bizim aramızda bı problem hiç olmadı ikimizde bekarlık evlenme kararı aldık bı namussuzluk yapmadık yuva kurduk

haklısınız ama bende önce kendi çocuğumu düşünmek zorundayım bana kızacaksın iz belki ama kendi oz çocuğunu düşünmeyen kadının çocuklarını ben nereye kadar dusunebilirim
Çocuklara bakış açınız da buradan belli oluyor. "O kadının çocukları"
Eşinizin evlatları olarak bakıp ya da genç masum insanlar olarak bakıp vicdanlı olamaz mısınız?
Sokakta terk edilmiş çocuk bulsanız annesi sahip çıkmamış banane mi dersiniz

Babası sonuçta isterse almam ömür boyu diye söz versin size, ama buna mecbur sözünü yer ,normal biri günün birinde alırdı.Çocuklar melek dahi olsa siz kabullenemeyeceksiniz çünkü ilk evliliginiz .Ayrıca bu süreç boyle gider büyüdükçe sorunları artacak çocukların

Tamam madem bu kadar herşeyin farkına varmışsınız ,eşimide seviyorum diyorsunuz o zaman yıktırtmayın yuvanızı ...

Eski eşin tuzağına düşmeyin madem...Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…