Yooo ilk eşinin aldattı olayı doğru zaten mahkeme kararı da bu şekilde kadın bunu inkar etmiyor mahkemeye bile o adamla gelinmiş ses kayıtları var iki aile tarafıda biliyor ama kadın yüzsüz o adamla ayrılınca buna dönmek istemiş ve hala huzursuz etmek için uğraşıyor ben anlayacağınız hiç bilmeden böyle bir oyunun ortasına düştüm kader mi dersiniz salaklik mi dersiniz kizamam bileYani adam 40lık boşanmış çocuğu var siz daha 26 yaşındasınız. Keşke daha uygun, yaşı durumu size daha denk biriyle evlenseydiniz. Size yazık olmuş. O ilk eşim aldattı yalanına da hiç inanmayın. Hele ki 2. kez boşanma sebebi toptan martaval. Kim 2 çocuklu haliyle bir deli kadına sebep boşanır? Bu adam sizi kandırıyor bilesiniz. Arada şimdi bebek de var sadece ona sebep boşanın yazmıyorum ama bu adam sağlam pabuç bilesiniz.
Daha sonra da sorun olmaz umarımBebek konusunda haklısınız eşim çok istedi bence de etkendi ben zaten bebeğime üzülüyorum ama benden büyük olması konusu bizim aramızda bı problem hiç olmadı ikimizde bekarlık evlenme kararı aldık bı namussuzluk yapmadık yuva kurduk
Teşekkür ederim inşallah düzelir zaten bende o yüzden konu açtım çevremde öle daniscagim biri yok okuldan arkadaşlarıma desem kendin ettin buldun dicek olan çok burdan fikir alayım en azından dedimTamam madem bu kadar herşeyin farkına varmışsınız ,eşimide seviyorum diyorsunuz o zaman yıktırtmayın yuvanızı ...
Eski eşin tuzağına düşmeyin madem...Bol şans
Bile bileDaha sonra da sorun olmaz umarım
Namussuzluk yaptınız diyen olmadı zaten, bile bile lades diyen olabilir lakin
Evet o kadının çocukları onun ihanetiyle bitmiş bı evliliğin sonucunu sadece ben çekiyorum çocuklarda akıllı sakin bisey değil inanın ben vicdansız bı kadın değilim kimsesizligi çok iyi bilirim kadın ahlaksizligi yaparken düşünmemiş çocukları ama benden büyük bir erdem bekleniyor ha sanmayin ben kötü davranıyorum Allah şahit yüzümü bile asmadim ama eşimle aram açılıyor şimdi ben bu bebeği doğrayim eşimi aldatayim adamı evden atayım sonra adam evlendin ben çocuğumu sırf huzurlari bozuldu diye onlara atayım bu mu annelikÇocuklara bakış açınız da buradan belli oluyor. "O kadının çocukları"
Eşinizin evlatları olarak bakıp ya da genç masum insanlar olarak bakıp vicdanlı olamaz mısınız?
Sokakta terk edilmiş çocuk bulsanız annesi sahip çıkmamış banane mi dersiniz
Kadın zaten kötü de çocukların suçu günahı yok..Bile bile
Evet o kadının çocukları onun ihanetiyle bitmiş bı evliliğin sonucunu sadece ben çekiyorum çocuklarda akıllı sakin bisey değil inanın ben vicdansız bı kadın değilim kimsesizligi çok iyi bilirim kadın ahlaksizligi yaparken düşünmemiş çocukları ama benden büyük bir erdem bekleniyor ha sanmayin ben kötü davranıyorum Allah şahit yüzümü bile asmadim ama eşimle aram açılıyor şimdi ben bu bebeği doğrayim eşimi aldatayim adamı evden atayım sonra adam evlendin ben çocuğumu sırf huzurlari bozuldu diye onlara atayım bu mu annelik
Benim de karnımdakininde suçu yok ben sadece bi yuvam evim olsun istedim tüm iyi niyetiyle kadının pisliğini kendi dışında herkes cekiyorKadın zaten kötü de çocukların suçu günahı yok..
Sizin ekstra bir şey düşünmenize gerek yok, çocuklar babaya gelmiş. Farzedin ki kadın evleniverdi ne yapacaktınız? Sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz normal bunlar ama baştan böyle bir riske girmemeniz gerekirdi. Bunu da kimsenizin olmayışına bağlıyorum ki akıl vermemişler.haklısınız ama bende önce kendi çocuğumu düşünmek zorundayım bana kızacaksın iz belki ama kendi oz çocuğunu düşünmeyen kadının çocuklarını ben nereye kadar dusunebilirim
Sizin ekstra bir şey düşünmenize gerek yok, çocuklar babaya gelmiş. Farzedin ki kadın evleniverdi ne yapacaktınız? Sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz normal bunlar ama baştan böyle bir riske girmemeniz gerekirdi. Bunu da kimsenizin olmayışına bağlıyorum ki akıl vermemişler.
Kadının istediği sizin ayrılmanızsa ona istwdiğini vermemniz lazım madem aranız çok iyi eşinizle. Çocukları kabullenmekten baika çareniz yok, onlar da çocuğunuzun kardeşleri neticede...
çocukların ihtiyaçlarını siz mi karşılıyorsunuz evde, yoksa baba mı hallediyor?Benim de karnımdakininde suçu yok ben sadece bi yuvam evim olsun istedim tüm iyi niyetiyle kadının pisliğini kendi dışında herkes cekiyor
sonuçta baştan kabul etmişsiniz onun rahatlığıyla böyle yapmış olabilir eşiniz.Yani şimdi oturun konuşun rahatsızlığınızı desem çocukları sonuçta kimse laf ettirmez çocuğuna o yüzden kavga etmekten başka bir yere varamazsınızBana evlenirse alırım dedi kadın evlenmedi bana sorulmadi
Şimdi karar verdim konusucam nisanin ortasında İstanbul'a gidicem sınavlarım için bole devam edicekse gelmicegimi soylucem baştan kabul ettim ama şartlar bu değildi kadının hakaret ve tacizlerini kabul etmedim bensonuçta baştan kabul etmişsiniz onun rahatlığıyla böyle yapmış olabilir eşiniz.Yani şimdi oturun konuşun rahatsızlığınızı desem çocukları sonuçta kimse laf ettirmez çocuğuna o yüzden kavga etmekten başka bir yere varamazsınızanneleride sırf sizi huzursuz etmek için yollamış olabilir çocukları
Çok iyi bir fikir vermişsinizBelliki kadın siz rahatsız olun diye gönderdi çocukları. Aslında çocuklarla güzel aktiviteler yapıp da kadının göreceği şekilde mutlu aile pozları koysanız,rengini o zaman belli eder herhalde...
Hayatim Allah askina kocam cok iyi falan deme bi daha. Sinir oluyor insan. O cocuklara sizin bakmak gibi bir mecburiyetiniz yok. Babalarinin bakma mecburiyeti var. Cocuklari ile hep beraber yasamak istiyorsa, cocuklarinin her isini kendi yapacak. Yemeklerini, camasirlarini, temizliklerini. Yapsin bunlari kocan, kalsin cocuklar orda. Ayrica madem ayni evde yasiyorsunuz, ben cocuklara birsey dersem uvey anne olurum falan diye dusunmeyin. Artik olan olmus. Odaniza giriyorlarsa uyaracaksin. Esin olacak adam sen soyledigin halde cocugunu odaya girme konusunda uyarmiyorsa, sakin bize kocam cok iyi deme. Çakalin onde gideni bence kocan. Bizim de bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Valla erkekler cocuk egitme konusunda mallar. Ben baktim ki adamin cocuga ogretecegi faydali birsey yok. Mecburen her sorumlulugu ustume aldim. Cocukla ilgili, evle ilgili her karari ben aliyorum mecburen. Kocam da uymak zorunda. Ya uyacak ya da kendi ilgilenecek herseyle.Bende anlamıyorum ben annemle babamla bir kere bile uyumadım mesela ve ben onların odasına girerken bile kapı çalıyorum bu iki dakika ortadan kaybolan odaya dalıyor bı kere yarı çıplak yakalandim evden öle soğudum ki inanın yemek yapmak temizlik yapmak bile istemiyorum kendi çocuğun olsa kızarım kapı çalınır anne babayla yayılmaz diye ama bişey diyemiyorum dersem üvey anne eşimle şuan konuşmuyorum ilk defa kavga ettik salonda çocuklarla bağır çağır eğleniyorlar ben yatak odasında ağlıyorum zaten bu odaya tikildim hayatımda ilk defa kendime ait evim oldu dedim malesef üç ay surdu
Sizinle çocukları arasında tercihe zorlayacaksınız yani iyice oturup düşünün öyle karar verin derim eşinizi en iyi siz bilirsiniz hamileyim diyorsunuz sizinde çocuğunuz olacak fevri karar verip sonradan daha çok üzülmeyin çok çok iyi düşünün Rabbim yardımcınız olsunŞimdi karar verdim konusucam nisanin ortasında İstanbul'a gidicem sınavlarım için bole devam edicekse gelmicegimi soylucem baştan kabul ettim ama şartlar bu değildi kadının hakaret ve tacizlerini kabul etmedim ben
Konu sahibide hamile ama ondanda bir çocuğu olacak adamın neresinden tutsan elinde kalacak bir durum yaniKonu sahibi
İşiniz çok zor
Birincisi 2 çocuğu olan bir erkekle evlenerek günün birinde bunların olabileceğini hesaba katmaniz gerekirdi .
Ama şu açıdan sizi anlıyorum . Ben de bir anneyim . Ergen iki çocuğunun, ortamlarını değiştirmek ( ki babalari şuan yalnız da kalmıyor , siz de varsınız , çocukların size adaptasyon sürecini düşünmemek ) bir anneye yakışmıyor . Eski eş çocukları kullanıyor .
Sabırla yaklaşın , eşinizle konusun .. hiç olmaz ise mesleğinizi elinize alıp ayrilirsiniz dünyanın sonu değil
Bu bana her açıdan haksızlık geliyor Allah korusun Allah kimsenin çocuğunu ortada bırakmasın ama şimdi düşünüyorum da ben ayrilsam çocuğumu asla birakamam sokakta kalırım yine birakamam onlar birbiriyle surtusecek çocuklar bana üvey anne gözüyle bakacak diye çok yiprandim çocukların suçu yok diyorsunuz ama inan benim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?