Öle diyemedim bırakmam dedim bırakmam da hiç nafakası da kalsın istemiyorumkoloni kurcak demekki tamam lan doğsun direkt sana vercem bunları büyüttüğün gibi büyütüp serseri yaparsın de.
Evet ben diyemiyorum dersem adı üvey anne olcak ama kendi çocuğum olsa istediğim gibi terbiye veririmAllah kolaylık versin . Biri tam ergen yaşında , diğeri de ergenliğe girecek . Sanırım çocuklar sizi bıktırmaya çalışıyor . Bu kadarda olmaz baba niye bişe demiyor çocuklara... Senin demen uygun olmaz ama eşin iyi bir terbiye vermeli .
Çocukları tanıdım tabi zaten her hafta sonu bazen hafta içi bizleydiler ben sınava gidip geldim evdeler bana danisilmadi bile bebek konusunda haklısınız eşim çok istedi ama yine de çocuğum için keşke yapmasaydim diyemiyorum onun suçu yok oldu artık bitse de bitmesede bakmak zorundayım ben o kadın gibi çocuğumu atamam düşünmesi bile içler acisiSiz evlenmeden önce çocuklarla tanışmadın mı hiç. 2 çocuklu 2 evlilik yapıp ayrılmış adamla ne işin vardı adam zaten evlenirse alırım demiş ama evlenmeden almış evlenebilirdi de yine başına kalacaktı yani. Bir de hamileymişsiniz ne aceleniz vardı 6 ayda hamile kalacak yapacak birşey yok bile bile lades ya ayrılacaksın ya çekeceksin
Çocuklar önünde hiç kavga etmedim duymamalari için uğraştım emin olun benim dışımda herkes mutlu hani sanmayin çocuklara yansıtıyordu yüzlerine diyorum ben yatak odasında sadece ağlıyorum yani herkes yemeğini yiyo gülüp ehleniyorAma eşin çocuklar konusunda anlayoş bekliyo haklı sende annem babam yok diyon anla o çocukların halini ayrı olmaları daha zor anne başka bişey diyo baba başka bişey kafası karışık çocukların sen çocuklar için eşinle kavga ediyosun çocuklar duyuyo annem haklı bu kadın bizi babamızdan ayırcak deyip sana kötü davranıyo
Sen de anne olcan kendi evladın gibi görmeyi denw
çocuklarından vazgeçmesi olamaz zaten ama orta yolu ayarlaması gerekir.H.iç annede h. sonu babada olması gibi. Evlenirken hele de 2 kez evlilik yapmış biriyle bunları gerçekten düşünmeniz gerekirdi. 3.evliliğini yapacak insanla evlenmek çook riskli.Adam çok iyi olabilir ama 2 tane de kadın var hangi biriyle uğraşıcaksın ki.Daha yeni evlisin o yüzden adamın gerçek yüzü sonra da ortaya çıkabilir.Bence saygılı bir şekilde konuş ve orta yolu bulması gerektiğini anlatAnneleri alacak gibi hiç durmuyor eşimde ben cocuklarimdan vazgeçmem diyor o da hakkı evlatları ama kadının ahlaksizligi için ben ödüyorum bana da yazik
Hiç de cekmicem hata yapmış olabilirim ama bedelini bu şekilde çekmem otur çek dur diyorsunuz sanki adamın muvcut yuvasını yikmisim o eve gelmişim de çocukları istemiyomusun gibi konuşmayın başta bu şekilde konusulmadiYapacak hicbirsey yok.
Basindan 2 evlilik gecmis 2 cocuklu adamla ne isin vardi?
Bu tarz seyler olabilir
Anne ben bakarim demis sonra basindan savmis
Olabilir.
Bastan dusunecektin
gecmis olsun
Cek dur simdi
Bence de.Hiç de cekmicem hata yapmış olabilirim ama bedelini bu şekilde çekmem otur çek dur diyorsunuz sanki adamın muvcut yuvasını yikmisim o eve gelmişim de çocukları istemiyomusun gibi konuşmayın başta bu şekilde konusulmadi
Dün gece söyledim kendine bakın annenin bakacak durumu olmaz olmuş olur tabi sokağa atılacak hali yok çocukların ben vicdansız bı kadın değilim ama kadın gayet bakabilir durumu bizden çok çok iyi ben evlenmeden önce çocuklar esimim ziyaretine bile gelmiyor misin eşim tek göz bı evde kalıyordu gelip bı saat durup sildim diyorlarmış şimdi haftanın bı ginu bile annelerine gitmiyoalr evler arası on dakika yürümeyle o kadar yakın adamın en kotu halinde yanında kimse olmamış şimdi evlendi çocuk bekliyor diye kadın arar eski kaynı arar kuurler hakaretler çocukları attı almiyoryorum yaparken empati yapsa insanlar keşke.. Aybüke hn. belliki eski eş bilerek göndermiş çocukları.Eşinizi seviyorsanız ve sürdürmek istiyorsanız evliliğinizi ,çocuklarına sahip çıkmanız,sevmeniz gerekiyor.Eşiniz belki de sizin bunu sorun etmeyecek bir kalbiniz olduğunu düşünmüş olabilir.Bir süre idare edin çocuklar size alışsın siz çocuklara alışın.Hamileliğiniz ilerlediğinde eşinizle konuşup tatlı dille annelerine göndermesini isteyin.bebeğimi büyütene kadar annelerinde kalsınlar sonra duruma göre tekrar alırız diyebilirsiniz.Yada şimdiden konuşup evet bir süre idare edebilirim ama hamileliğimin ilerleyen zamanında bu aşamayı sakin kafayla geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.
Yorumunuza hiç kızmam iyi niyetle dediğinize eminim ama malesef ona kıyamam aldirisam biliyorum ömür boyu vicdan azabı çekerim şimdiden ben ona çok alıştım degmicek insanlar için yuvayı yıkarım ama evladıma kiyamamKolay kolay kimseye yorum yapmam.
Belki fazla acımasızca gelecek söyleyeceğim sey.. eğer zamanınız varsa o bebeği aldırın ve bosanın. O hayat sizi mahvedecek, hep keşke diyeceksiniz, üzülen siz olacaksınız..
Dün gece konuştum böyle olursa ben gidicem dedim skntilari söyledim ben çocuklarımı atamam dedi seni seviyorum ama tercih yapamam gidebilirsin ama o bebegide alırım dedi bende yine evlenirsin dedim evlenirim tabi dedi çocuğunda alırım dedi ben tanımadığım kadına asla çocuğumu bırakmam dedim çok soğudum dün ondan sabah bir sürü özür diledi çok kızgındım dedi ama konusmuyorumBence de.
Su asamada haklisin
Otur konus esinle
Bastan bu sekilde konusmadik.. de
Net ol.
Insallah orta yol bulunur
Hiç de cekmicem hata yapmış olabilirim ama bedelini bu şekilde çekmem otur çek dur diyorsunuz sanki adamın muvcut yuvasını yikmisim o eve gelmişim de çocukları istemiyomusun gibi konuşmayın başta bu şekilde konusulmadi
Başka çare yok gibi ya ömür boyu bu çekilecek ya da çocuğumu tek büyütmeyi göze alicamEn sık okuduğumuz sorunlardan biri. Eşinin sen yokken senden habersiz çocuklara oda yapması kötü olmuş tabi durum bu şekilde gelişti çocuklar artık bi süre bizde kalacaklar diye sana bilgi vermesi gerekirdi ama sen de diyemezsin kadın evlenseydi çocuklar bize gelecekti şimdi neden geldiler diye. Adamın çocukları sonuçta tabiki babalık yapacak. Sizin ilk evliliğiniz, eşinizin çocukları var, rahatsız eden eski eş var bunların illaki bir noktada sıkıntı oluşturabileceğini evlenmeden önce düşünmeniz gerekirdi. Şimdi biz ne desek boş. Diyebileceğim tek şey ne olursa olsun çocuklara karşı anlayışlı olmanız
Soyle bana sahip çıkacak bı ailem yok bende yetimdim ama eşimin çocukları gibi simarijlik yapmadım daha doğrusu yapabileceğim zaten kimsem olmadı okulumun bitmesine yarım donem var acil tıp teknikeriyim Kasım'da sınavım var atanirsam ancak ayrilabilirim zaten dilim yandı bı daha evlenmem çocuğumu kimseye asla bırakmam anca ölürsem o da Allah a emanetBaşta ne konuşulduysa konuşuldu. Eşiniz zaten ona göre hareket etse siz sınava gidince en azından arayıp bilgi verirdi. Sizi sayan yok. Sanıyor musunuz ki her erkek başta verdiği sözü tutar. Bir mesajınıza, gidebileceğinizi ama bebeği size bırakmayacağını söylemiş. Sizi gözden çıkarmış. Ne kadar iyi olursa olsun adam 2.eşini de gözden çıkarmış. sizle evlenmiş. Sizide gözden çıkarabileceğinn işaretini vermiş. Ne kaybeder ki 4.ile evlenirse? Olan kadınlara oluyor. Maddiyatınız işiniz gücünüz nasıl bilmem ama yaşınız daha çok genç. Anlattığınız hayat ise, şahsen yaşamak istemez kaçıp kurtulurdum.
eşin kaç yasında26 yaşındayım eşimi gerçekten sevdim sevildimde ama kadın bilerek yaptı bunu ayrılalım sorun çıksın diye eşimden oyununa gelme diyor ama ben evlenirken onun oyunlarına gelmemek ya da hakaretlerin çekmek gibi bı sözleşme yapmadım ki bebek evet erken oldu aciyorum bebegime
Önceden iki evlilik yapmış olması onu ya da başka bir insanı iyi kötü yapmaz ki bende bak ayrilabilirim kötü biri miyim hayır neden ayrılıyorum çocukları için onunda ikinci evliliğinin bitmesinin sebebi tamamen aynı konular kadına hakaretler tacızler çirkinsin şişman sin demelet eski eş tarafındanAdam 3. Ye evlenmiş
Sen başka yerdeyken baya bilerek çocuklar eve yerleşmiş
Seni takan yok
Ama seviyorum dünya iyisi
Ama saf kullanıyorlar?
Ya bu adamla konusarak falan anlasilmaz. Cunku adam icten pazarlikli. Yapacagini yapmis, simdi gecmis karsidan keyifle izliyor. Şah mat anlayacaginiz. Dogru hamleleri yapan kazaniyor. Bu adamin gelip kimsesiz bir kizla evlenmesi tesaduf mu saniyorsunuz??? Konu sahibi, sen bu adamin seni sevdigini falan mi saniyorsun? Bu kadar saf olma. Hele ki şu aşamada. Adamin gercek yuzunu gordun. O cocugu da elini kolunu iyice baglamak istedigi icin istemis eşin. Diyorsun ya cocugumuz olmasini esim cok istedi diye. Butun bunlar onun planlarinin bir parcasi.Bence de.
Su asamada haklisin
Otur konus esinle
Bastan bu sekilde konusmadik.. de
Net ol.
Insallah orta yol bulunur
Eşim benden 12 yaş büyük etik görünmeyebilir ama bizim aramızda bı sknti hiç olmadıeşin kaç yasında
İşye küçük yaşta karar vermişsiniz evlenmeye eşinin çocuklarıyla bu şekilde olacağını düşünmen lazım dı şimdi sende anne olcan birazda hamilelik piskolojisi hormonlar bunların da etkisi var alamanda ve artık ağlama bebeğin hissediyo sadece bi düzen othrtmaya çalış eşin çocuğu arabayla götürme konusunda kebdi karar versin küçüğe de başkasının odasına kapı çalmadan girilmez desin kadını da takma lütfen o kaybetmiş eşini belkide bu haraketleri yüzünden bence eşinle sorun yapma o kadını sen ağlayarak kavga ederk onun ekmeğine yağ sürüyosunÇocuklar önünde hiç kavga etmedim duymamalari için uğraştım emin olun benim dışımda herkes mutlu hani sanmayin çocuklara yansıtıyordu yüzlerine diyorum ben yatak odasında sadece ağlıyorum yani herkes yemeğini yiyo gülüp ehleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?