Eski eş üvey cocuklar

Eşim ayrıldığında tek göz bı evde kalıyoruz çocuklar iki dakika gelip skldik diyorlarmış kalmiyolatmis bile şimdi annelerine beş dakika gitmek istemiyolad yani eşim önceden çocukları istememiş değil onlar istemiyomus bı düzen kurunca şimdide çıkmak istemiyolar olan bana oldu

Eşimde öle diyo haziran gibi tayin isticek o zaman hiç karışamaz diyor ama çocuklar ortak illlaki kadın rahatsız edicek ki her anne. Çocugunu merak eder tabi arar ona bişey demiyorum ama kadının derdi çocuk değilki benim ve uzaktan bı defa gördüm tanımıyorum bile yemedigim hakaret kalmadı bana bı defasinda yazmış afedersiniz sen gençsin o seni ... Yapamaz bı kaç yıla adam yollayım sana istersen demiş ben hayatımda kimseden böle birşey duymadım ve bu kadın bir öğretmen çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir kadin

Kendi çocuğum bile olsa serseriyse serseri derim olan birşeyi söylüyorum ben üstüne ekleyip kendimi haklı çıkarmak için yalan söylemiyorum olan bu

bunlar değil çocuklar. bayağı kabullenmişsiniz ya.
Bı kaç kişi dedi bunu bende yazdığım metne baktım oradaki bunlar dediğim işte sorun bunlar yani öncesinde konu anlatmıştım sorunda bunlar demişim çocuklara demedim onu bı kaç kişi deyince dönüp iki defa okudum

Dimi çok zor üstüne üstelik çocuklara bak sevgi göster anaları sana küfürler yağdırdı bana ben çocuğumu vermem desin bildiğiniz kandirildim

Beni anlissiniz sağolun benim annem babam bı ailem yok iki ablam var onlar anca kendine bakıyor uniyi tek kazandım tek yaşadım çocukluğumdan beri hep çalıştım kendime ait hiç evim bile olmadı ilk defa hayatımda mutlu oldum evim oldu eşim oldu çocuğum olacak o da üç ay surdu kadersizlik bu olsa gerek

Valla hayat senin hayatin. Cocugumu dogurup evlilgime devam edecegim diyorsan, o cocuklarla anlasmanin bir yolunu bulacaksin. Aksam da o kadar yazdim sana. Kocana sartlarini ve evin kurallarini soyle. Kabul ederse ne ala.
Birincisi en azindan hafta sonu 2 gun annesine gitsin cocuklar. Birbirinize vakit ayirip yalniz kalma imkaniniz mutlaka olsun. Bunu olmazsa olmaz şart olarak sunacaksin.
Diger taraftan eşin de cocuklarin egitimi ve ihtiyaclari konusunda sana yardim edecek. Yemegi sen yapiyorsan, kocan da bulasigi falan yikasin. Cocuklar buyukler, kendi odalarini mutlaka kendileri toplasin. Kurallari ve duzeni olan aile mutlu ailedir bana gore. Bazilarina gore kati gelebilir ama hic de degil. Her sabah yataklarini duzeltsinler. Calisma masalari ve elbise dolaplarini da kendileri duzeltsin mutlaka. Bu sorumluluklari cocuklara vermek, ilerisi icin de onlarin sorumluluk alabilmeleri acisindan cok faydalidir. En azindan babalari gibi olmazlar. Herkes uzerine duseni yaparsa, siz de bir anneleri bir ablalari gibi onlara sevgi gosterebilirsiniz diye dusunuyorum. Madem artik olan olmus, ya bu diyardan gideceksiniz, ya da bu sekilde bir duzen oturtacaksiniz kendinize.

Son düzenleme:
Çok doğru diyorsunuz ama ben hiç mutlu değilim yemek bile yiyemiyorum kaldiki mutluluk pozları vereyim

Hiç takma de sende o adamı kendin kullan de benim kocam bana yetiyo de boşver herkes söylediğiyle kişiliğini ele verir düşün demekki o adama memnun edememiş gül geç ve hatta sen gençsin madem sen adamı daha çok memnun edersin o kıskansın söylensin dursun takma kafaya lütfen desin desin sen takmadıkça daha kudurur biraz daha fazla uğraşmaya çalışır baktı onu takan yok kendi kendine uğraşıp duruyo rezil olduğunu düşünüp geri çeker
Kızarsan susma de sen yalnızsın mutsuzsun bizim mutluluğumuzu kıskanıyon de o konuştukça eşini arkana al konuş istersen ama o zaman uzar gider hiç takmamaan daha iyi ki çocuklar da büyük yakında dışarda falan okumaya giderler

Odalarıni toplanıyorlar her sabah ben kalkıp topluyorum ya da eşim topluyor annelerine gittiklerinde özellikle küçük olan iki saat olmuyor beni alın diyo dışarda bile olsak Adana bin öbür ucunda bile olsak eşim neredeysek alıyor getiriyor misafirlikse misafirlik ne bilim gezmeyse gezme ki sadece bı gün çıkalım diyoruz o da cumartesi annesindeyken cumadan geliyordu pazar gece eve bırakıyodyuk ben anlamıyorum neden böle yapiliyor

Sen de herseyi sineye cekiyorsun. Bu kadini savciliga sikayet etmek icin hala ne bekliyorsun? Kocan olacak adam, senden sana hakaretler yagdiran kadinin couklarina analik yapmani, sevgi gostermeni nasil bekliyor? Senden bunu bekliyorsa, o surtugun cenesini kapatacak. Ya azicik sesini cikar ya. O mesajlari al ve hemen git sikayetci ol.

Belliki kadın siz rahatsız olun diye gönderdi çocukları. Aslında çocuklarla güzel aktiviteler yapıp da kadının göreceği şekilde mutlu aile pozları koysanız,rengini o zaman belli eder herhalde...
Katılıyorum gelin bir oyun oynayin gözüne gözüne sokun çocuklara güzel anları bakalım ne olacak, kanmayın bu oyuna.

Aslında ben kadını başta takmiyodum herkes diyordu seni kıskanıyor ben hiç cevap vermedim zaten mesajlarına ama baktı olmuyor kendi yalnız olduğu halde durumu olduğu halde çocukları verdi bari burdan vurayim dedi. Bebeği duyduğunda çocuklara demiski getirin doğunca ben bı pataklayim şimdi ben nasıl bu çocuğu bırakıp ise gidicem kime nasıl givencem

Bu hakareti sikayet edin .Manyak mı ne .Cocuklarada annesi yokmus gibi davranacaksınız .17 yas cocuk niye gece dısarda böyle olurmu .Kontrolü bastan ele alın bari .

Bende diyorum bu kadın bana hakaret ediyor arkamdan konuşuyor onun düşünmedi Çocukları ne kadar dusunebilirim o da diyoki benimde çocuklarım onun için idare edebilirsin ona bakma diyor hakaret davasını bende dusunuyorum

Yani ben 17 yaşımdayken akşam beş dedi mi evden cikamazdim hiç terbiye vermemişler
Bi kurallar manzumesi yazıp asacaksınız .Uyan katlanır uymayan sonucuna katlanır .Ceza da anneye gönderme degil tabiki .Harclık kesme,haftasonu evden cıkmama vs...
Bir aile toplantısı yapın cocularla birlikte .
Biz bir aileyiz artık birlikteysek kurallarımız var deyin.

Sizin aranızın iyi olması eşinin iyiliğinden değil senin iyiliğinden, kimsesizliğinden.
O eski eş olacak kadına da direk hakaret davası aç, önce bir onu sustur. Ne demek başka adamlar yollayayım falan bu nasıl bir terbiyesizlik.
Ayrıca da biraz sesin çıksın, ne münasebet sen yokken eve çocuk yerleştirmek? Resmen fırsat kollanmış, toyluğundan yararlanılmış, tahmin edildiği gibi sesin de çıkmamış.
Çocukları atmak değil ama o eski eşin gölgesini hayatınızdan çıkarman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…