Eşim ayrıldığında tek göz bı evde kalıyoruz çocuklar iki dakika gelip skldik diyorlarmış kalmiyolatmis bile şimdi annelerine beş dakika gitmek istemiyolad yani eşim önceden çocukları istememiş değil onlar istemiyomus bı düzen kurunca şimdide çıkmak istemiyolar olan bana olduYa bu adamla konusarak falan anlasilmaz. Cunku adam icten pazarlikli. Yapacagini yapmis, simdi gecmis karsidan keyifle izliyor. Şah mat anlayacaginiz. Dogru hamleleri yapan kazaniyor. Bu adamin gelip kimsesiz bir kizla evlenmesi tesaduf mu saniyorsunuz??? Konu sahibi, sen bu adamin seni sevdigini falan mi saniyorsun? Bu kadar saf olma. Hele ki şu aşamada. Adamin gercek yuzunu gordun. O cocugu da elini kolunu iyice baglamak istedigi icin istemis eşin. Diyorsun ya cocugumuz olmasini esim cok istedi diye. Butun bunlar onun planlarinin bir parcasi.
Iyi bir baba, babalik yapmak icin yeni biriyle evlenmeyi beklemez. Sizinle evlenmeden once de cocuklarini yanina alabilirdi. Yaslari da kucuk degil ki baslarinda durmak gereksin. 16 ve 11 yasindaki cocuklar evde tek durabilir, kendi ihtiyaclarini da karsilayabilir. O halde neden sizinle evlenmeden once almamis cocuklarini. Lutfen bu soruyu sor kocana. O kim kopek ki karsina gecmis de sana babalik tasliyor? Izin verme buna. Hamilesin ve cok duygusalsin belki bunlari akil edemiyorsun ama lutfen okuduklarindan yola cikarak o adama haddini bildir.
Bu adamla sizin evliginiz eni sonu boşanma olacak. O yuzden cocugunuzu dunyaya getirmeyi cok iyi dusunun. Bosanip da cocugunuzla gidecek bi kapiniz olmayabilir. Tek olsaniz hadi neyse, belki bir akrabaniza siginirsiniz, calisir kendi basinizin caresine bakarsiniz. Ama ya cocuk olunca? Birakip calismaya gideceginiz kimseyi bulamazsiniz. Lutfen cok ama cok iyi dusunun. Evlenirken yaptiginiz hatayi, simdi de dunyaya cocuk getirerek yapmayin.
Eşimde öle diyo haziran gibi tayin isticek o zaman hiç karışamaz diyor ama çocuklar ortak illlaki kadın rahatsız edicek ki her anne. Çocugunu merak eder tabi arar ona bişey demiyorum ama kadının derdi çocuk değilki benim ve uzaktan bı defa gördüm tanımıyorum bile yemedigim hakaret kalmadı bana bı defasinda yazmış afedersiniz sen gençsin o seni ... Yapamaz bı kaç yıla adam yollayım sana istersen demiş ben hayatımda kimseden böle birşey duymadım ve bu kadın bir öğretmen çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir kadinİşye küçük yaşta karar vermişsiniz evlenmeye eşinin çocuklarıyla bu şekilde olacağını düşünmen lazım dı şimdi sende anne olcan birazda hamilelik piskolojisi hormonlar bunların da etkisi var alamanda ve artık ağlama bebeğin hissediyo sadece bi düzen othrtmaya çalış eşin çocuğu arabayla götürme konusunda kebdi karar versin küçüğe de başkasının odasına kapı çalmadan girilmez desin kadını da takma lütfen o kaybetmiş eşini belkide bu haraketleri yüzünden bence eşinle sorun yapma o kadını sen ağlayarak kavga ederk onun ekmeğine yağ sürüyosun
Eşim iki gün iş içineve gelmese çocuklar onu görünce aşırı şımarıyo beni dinlemiyo onları da öyle düşün bebişine hazırlan bu sorunları boşver bak dene takma kadını mutlu ol inan o bırakacak sizle uğraşmayı
Kendi çocuğum bile olsa serseriyse serseri derim olan birşeyi söylüyorum ben üstüne ekleyip kendimi haklı çıkarmak için yalan söylemiyorum olan buBaştan zaten hata ama artık olan olmuş ya boşanacaksınız ya da çocukları idare edecek sevgi verecek yanlışlarını siz düzeltmeye çalışıp eğitim vereceksiniz. Evlenirken adamın çocuklarının olduğunu biliyordunuz anneleri evlenir ya da evlenmez babalarının evinde bir odaları tabii olacak bunu zaten baştan göze almadınız mı?Çocukların arkasından konuşmanız hoş değil serseri demeniz mesela. Yazıktır anne babaları ayrılmış anne zaten öfke dolu ve sorunlu anlaşılan siz çocukları çekip çevirip sahip çıkın madem eşinizi seviyorsunuz madem bilerek evlendiniz hakkını verin ya da ayrılın başka çaresi yok..
Bı kaç kişi dedi bunu bende yazdığım metne baktım oradaki bunlar dediğim işte sorun bunlar yani öncesinde konu anlatmıştım sorunda bunlar demişim çocuklara demedim onu bı kaç kişi deyince dönüp iki defa okudumbunlar değil çocuklar. bayağı kabullenmişsiniz ya.
Dimi çok zor üstüne üstelik çocuklara bak sevgi göster anaları sana küfürler yağdırdı bana ben çocuğumu vermem desin bildiğiniz kandirildimYok bide olmasin.
Adam 2 kere boşanmış. Bal çalmış işde ağzına köprüden gecene kadar.
Başka nasil kapacaktı bekar genc kadını.
Boşanmak istemediğine göre aile terapistine gidin.
Ben şahsen yapamazdim. Düşünüyorum da, sabah kalk ve iki ergen cocuklu anne ol. Yok kardeşim ben yapamazdim
Beni anlissiniz sağolun benim annem babam bı ailem yok iki ablam var onlar anca kendine bakıyor uniyi tek kazandım tek yaşadım çocukluğumdan beri hep çalıştım kendime ait hiç evim bile olmadı ilk defa hayatımda mutlu oldum evim oldu eşim oldu çocuğum olacak o da üç ay surdu kadersizlik bu olsa gerekGordugunuz uzere en ufak sorunda sizi gozden cikariyor. Hamileliginizi sonlandirip hicbir sey olmamis gibi hayatiniza devam etmeniz en dogrusu. Ben de 26 yasindayim yazik etmeyin kendinize zaman geri gelmiyor. Bir yanlis yapmissiniz zararin neresinden donseniz kardir.
Basta mustehak iyi olmus size diyecektim ama ailenizin olmadigini gorunce durdum. Basta aile olmayinca hayat boyle oyunlar oynuyor bize ama dedigim gibi zararın neresinden donseniz kardir, sizin icin diyorum yoksa sizi tanimam etmem. Buradaki yorumlar bir aydinlanma baslatir ins sizde.
Dimi çok zor üstüne üstelik çocuklara bak sevgi göster anaları sana küfürler yağdırdı bana ben çocuğumu vermem desin bildiğiniz kandirildim
Valla hayat senin hayatin. Cocugumu dogurup evlilgime devam edecegim diyorsan, o cocuklarla anlasmanin bir yolunu bulacaksin. Aksam da o kadar yazdim sana. Kocana sartlarini ve evin kurallarini soyle. Kabul ederse ne ala.Eşim ayrıldığında tek göz bı evde kalıyoruz çocuklar iki dakika gelip skldik diyorlarmış kalmiyolatmis bile şimdi annelerine beş dakika gitmek istemiyolad yani eşim önceden çocukları istememiş değil onlar istemiyomus bı düzen kurunca şimdide çıkmak istemiyolar olan bana oldu
Çok doğru diyorsunuz ama ben hiç mutlu değilim yemek bile yiyemiyorum kaldiki mutluluk pozları vereyimÇok ağır bir imtihandasınız.
Esinizle konusun hamile oldugunuz icin yemek temizlik vb sıkınti yasadiginizi soyleyin. Hatta yardimci tutun. Sinaviniza calisin. Isiniz olsun. Cocuklarla da etkinlik planlayin guzel vakit gecirmeye calisiin. Mutluluk pozlarini da eski ese gonderin.
Hiç takma de sende o adamı kendin kullan de benim kocam bana yetiyo de boşver herkes söylediğiyle kişiliğini ele verir düşün demekki o adama memnun edememiş gül geç ve hatta sen gençsin madem sen adamı daha çok memnun edersin o kıskansın söylensin dursun takma kafaya lütfen desin desin sen takmadıkça daha kudurur biraz daha fazla uğraşmaya çalışır baktı onu takan yok kendi kendine uğraşıp duruyo rezil olduğunu düşünüp geri çekerEşimde öle diyo haziran gibi tayin isticek o zaman hiç karışamaz diyor ama çocuklar ortak illlaki kadın rahatsız edicek ki her anne. Çocugunu merak eder tabi arar ona bişey demiyorum ama kadının derdi çocuk değilki benim ve uzaktan bı defa gördüm tanımıyorum bile yemedigim hakaret kalmadı bana bı defasinda yazmış afedersiniz sen gençsin o seni ... Yapamaz bı kaç yıla adam yollayım sana istersen demiş ben hayatımda kimseden böle birşey duymadım ve bu kadın bir öğretmen çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir kadin
Odalarıni toplanıyorlar her sabah ben kalkıp topluyorum ya da eşim topluyor annelerine gittiklerinde özellikle küçük olan iki saat olmuyor beni alın diyo dışarda bile olsak Adana bin öbür ucunda bile olsak eşim neredeysek alıyor getiriyor misafirlikse misafirlik ne bilim gezmeyse gezme ki sadece bı gün çıkalım diyoruz o da cumartesi annesindeyken cumadan geliyordu pazar gece eve bırakıyodyuk ben anlamıyorum neden böle yapiliyorValla hayat senin hayatin. Cocugumu dogurup evlilgime devam edecegim diyorsan, o cocuklarla anlasmanin bir yolunu bulacaksin. Aksam da o kadar yazdim sana. Kocana sartlarini ve evin kutallarini soyle. Kabul ederse ne ala.
Birincisi en azindan hafta sonu 2 gun annesine gitsin cocuklar. Birbirinize vakit ayirip yalniz kalma imkaniniz mutlaka olsun. Bunu olmazsa olmaz şart olarak sunacaksin.
Diger taraftan eşin de cocuklarin egitimi ve ihtiyaclari konusunda sana yardim edecek. Yemegi sen yapiyorsan, kocan da bulasigi falan yikasin. Cocuklar buyukler, kendi odalarini mutlaka kendileri toplasin. Kurallari ve duzeni olan aile mutlu ailedir bana gore. Bazilarina gore kati gelebilir ama hic de degil. Her sabah yataklarini duzeltsinler. Calisma masalari ve elbise dolaplarini da kendileri duzeltsin mutlaka. Bu sorumluluklari cocuga vermek, ilerisi icin de onlarin sorumluluk alabilmeleri acisindan cok faydalidir. En azindan babalari gibi olmazlar. Herkes uzerine duseni yaparsa, siz de bir anneleri bir ablalari gibi onlara sevgi gosterebilirsiniz diye dusunuyorum. Madem artik olan olmus, ya bu diyardan gideceksiniz, ya da bu sekilde bir duzen oturtacaksiniz kendinize.
Sen de herseyi sineye cekiyorsun. Bu kadini savciliga sikayet etmek icin hala ne bekliyorsun? Kocan olacak adam, senden sana hakaretler yagdiran kadinin couklarina analik yapmani, sevgi gostermeni nasil bekliyor? Senden bunu bekliyorsa, o surtugun cenesini kapatacak. Ya azicik sesini cikar ya. O mesajlari al ve hemen git sikayetci ol.Valla hayat senin hayatin. Cocugumu dogurup evlilgime devam edecegim diyorsan, o cocuklarla anlasmanin bir yolunu bulacaksin. Aksam da o kadar yazdim sana. Kocana sartlarini ve evin kutallarini soyle. Kabul ederse ne ala.
Birincisi en azindan hafta sonu 2 gun annesine gitsin cocuklar. Birbirinize vakit ayirip yalniz kalma imkaniniz mutlaka olsun. Bunu olmazsa olmaz şart olarak sunacaksin.
Diger taraftan eşin de cocuklarin egitimi ve ihtiyaclari konusunda sana yardim edecek. Yemegi sen yapiyorsan, kocan da bulasigi falan yikasin. Cocuklar buyukler, kendi odalarini mutlaka kendileri toplasin. Kurallari ve duzeni olan aile mutlu ailedir bana gore. Bazilarina gore kati gelebilir ama hic de degil. Her sabah yataklarini duzeltsinler. Calisma masalari ve elbise dolaplarini da kendileri duzeltsin mutlaka. Bu sorumluluklari cocuga vermek, ilerisi icin de onlarin sorumluluk alabilmeleri acisindan cok faydalidir. En azindan babalari gibi olmazlar. Herkes uzerine duseni yaparsa, siz de bir anneleri bir ablalari gibi onlara sevgi gosterebilirsiniz diye dusunuyorum. Madem artik olan olmus, ya bu diyardan gideceksiniz, ya da bu sekilde bir duzen oturtacaksiniz kendinize.
Katılıyorum gelin bir oyun oynayin gözüne gözüne sokun çocuklara güzel anları bakalım ne olacak, kanmayın bu oyuna.Belliki kadın siz rahatsız olun diye gönderdi çocukları. Aslında çocuklarla güzel aktiviteler yapıp da kadının göreceği şekilde mutlu aile pozları koysanız,rengini o zaman belli eder herhalde...
Aslında ben kadını başta takmiyodum herkes diyordu seni kıskanıyor ben hiç cevap vermedim zaten mesajlarına ama baktı olmuyor kendi yalnız olduğu halde durumu olduğu halde çocukları verdi bari burdan vurayim dedi. Bebeği duyduğunda çocuklara demiski getirin doğunca ben bı pataklayim şimdi ben nasıl bu çocuğu bırakıp ise gidicem kime nasıl givencemHiç takma de sende o adamı kendin kullan de benim kocam bana yetiyo de boşver herkes söylediğiyle kişiliğini ele verir düşün demekki o adama memnun edememiş gül geç ve hatta sen gençsin madem sen adamı daha çok memnun edersin o kıskansın söylensin dursun takma kafaya lütfen desin desin sen takmadıkça daha kudurur biraz daha fazla uğraşmaya çalışır baktı onu takan yok kendi kendine uğraşıp duruyo rezil olduğunu düşünüp geri çeker
Kızarsan susma de sen yalnızsın mutsuzsun bizim mutluluğumuzu kıskanıyon de o konuştukça eşini arkana al konuş istersen ama o zaman uzar gider hiç takmamaan daha iyi ki çocuklar da büyük yakında dışarda falan okumaya giderler
Bu hakareti sikayet edin .Manyak mı ne .Cocuklarada annesi yokmus gibi davranacaksınız .17 yas cocuk niye gece dısarda böyle olurmu .Kontrolü bastan ele alın bari .Eşimde öle diyo haziran gibi tayin isticek o zaman hiç karışamaz diyor ama çocuklar ortak illlaki kadın rahatsız edicek ki her anne. Çocugunu merak eder tabi arar ona bişey demiyorum ama kadının derdi çocuk değilki benim ve uzaktan bı defa gördüm tanımıyorum bile yemedigim hakaret kalmadı bana bı defasinda yazmış afedersiniz sen gençsin o seni ... Yapamaz bı kaç yıla adam yollayım sana istersen demiş ben hayatımda kimseden böle birşey duymadım ve bu kadın bir öğretmen çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir kadin
Bende diyorum bu kadın bana hakaret ediyor arkamdan konuşuyor onun düşünmedi Çocukları ne kadar dusunebilirim o da diyoki benimde çocuklarım onun için idare edebilirsin ona bakma diyor hakaret davasını bende dusunuyorumSen de herseyi sineye cekiyorsun. Bu kadini savciliga dikayet etmek icin hala ne bekliyorsun? Kocan olacak adam, senden sana hakaretler yagdiran kadinin couklarina analik yapmani, sevgi gostermeni nasil bekliyor? Senden bunu bekliyorsa, o surtugun cenesini kapatacak. Ya azicik sesini cikar ya. O mesajlari al ve hemen git sikayetci ol.
Yani ben 17 yaşımdayken akşam beş dedi mi evden cikamazdim hiç terbiye vermemişlerBu hakareti sikayet edin .Manyak mı ne .Cocuklarada annesi yokmus gibi davranacaksınız .17 yas cocuk niye gece dısarda böyle olurmu .Kontrolü bastan ele alın bari .
Galiba bende artık yasal yola basvurcamkesinlikle. Küfür müfür bana sökmez. savciliga bildirirdim ben. cok cok zor bir durum
Bi kurallar manzumesi yazıp asacaksınız .Uyan katlanır uymayan sonucuna katlanır .Ceza da anneye gönderme degil tabiki .Harclık kesme,haftasonu evden cıkmama vs...Yani ben 17 yaşımdayken akşam beş dedi mi evden cikamazdim hiç terbiye vermemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?