Eski eş üvey cocuklar

Bi adam 2 kere evlenip boşanırsa düşünürüm ben.. bu adam bu kadar iyiydi de niye boşadı bu kadınlar... üstelik evlenirken 2 çocuğu olduğu biliyordunuz.. yapacak bişi yok.. çocukları eve getirdiğinde laf edecektiniz bana neden sormadın diye.. kadın başından atmış sokağa atacak hali yoktu.. çok şımarmışlar hayırı öğrenmeliler..

bile bile lades yapmışsınız
eski eş problem ise sizde düzelmezdi. Niye böyle büyük riski göze aldınız

öncelikle eski eşi şikayet edin hesaplardan gelen mesajları asla silmeyin
sosyal medya şifrelerinizi değiştirin eşinize vermeyin ki silme gafletinde bulunmasın
o kadın seni üzerken ses çıkarmıyorsa sen de o kadını dürtükle bakalım ne olacak
bu adamla uzun sürmez herşeye he deme çok pişman olursun

Biraz düşünün adam bu kadar iyi olsa 2 kere neden boşansın?yine iyi biri olsa size sormadan etmeden karar vermezdi.bunları yaptığına göre çokta iyi biri sayılmaz.çocuklar annedede kalabilir babadada kalabilir.buna kendileride karar verebilirler.çocuklu biriyle evlenirken bunları göze almanız gerekir.yapabileceğiniz en iyi şey çocukları kabullenmek ama bu evde kalacaksanız kurallarada uymalısınız mesajını vermek.anne zaten alır onları amacına ulaşamadığını görünce.

Yapacak hicbirsey yok.
Basindan 2 evlilik gecmis 2 cocuklu adamla ne isin vardi?

Bu tarz seyler olabilir
Anne ben bakarim demis sonra basindan savmis
Olabilir.
Bastan dusunecektin

gecmis olsun

Cek dur simdi

Adam kalmamış demek ne kadar doğru evli adamla mi yaşıyorum da bunu diyorsunuz
Dogru demis yazan uye.
Hic kizma

26 yasindasin
Kendinden 12 yas buyuk, basindan 2 evlilik gecmis 2 cocuklu adamla niye evlendin?
Adam mi kalmadi memlekette bence de?
Dogruya dogru.
Simdi yok.cocuklari var yok eski karisi var.
Var da var.

Kusurabakma ama sesini cikarma otur degismez birsey bence

Üzme kendini eksik büyüyolar şımarıkkıkları ondan uzun süre babayla yaşamayınca ..
O kadını hiç lafaya takma eşin böyle ucuz numaralarla uğraşan kadına geri dönmez
Çocuklar belki annesine sizden haber taşıyosur o yüzden kavga etmeyin tam tersi mutlu bi aile olun çocuklarla arkadaş gibi ol anneleri kıskanıp hemen götürür çocukları sen ara çağır çocukları yollamaz bile o kadın taktik yapıyosa sen kralını yap ama onu hiç umursama sen onu takıp eşinle kavga ettikçe o daha çok üstüne gelir takma kafana

Kimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu
Ama eşin çocuklar konusunda anlayoş bekliyo haklı sende annem babam yok diyon anla o çocukların halini ayrı olmaları daha zor anne başka bişey diyo baba başka bişey kafası karışık çocukların sen çocuklar için eşinle kavga ediyosun çocuklar duyuyo annem haklı bu kadın bizi babamızdan ayırcak deyip sana kötü davranıyo
Sen de anne olcan kendi evladın gibi görmeyi denw

ne kadar ağır yorumlar yapılıyor pes.. kadın evlenmiş bitmiş hala yok niye evlendin, iyi bok yedin, müstehak diyen var.
çocukların biri 16 diğeri 11 yaşında gayet de büyükler, laftan da anlarlar sözden de. birkaç sene sonra anne baba yanında kalmaya bile gerek duymayacaklar çünkü yetişkinliklerine az kalmış. bir yandan hayatının baharında sevdiği adamdan da hamile kalmış bir kadın var. iyi ya da kötü eşimden memnunum diyor neden boşansın ki bu kadın. tek problemi çocukların davranışları. bu konuda da babaya büyük sorumluluk düşüyor. kendisi durumdan hoşnut olmadığını, kendisinin de bebek beklediğini düzeni olmasını istediğini anlatacak. eğer gerekiyorsa çocukları anneye göndermesini bile rica edebilir. onlar çocuksa bu kadının karnındaki de çocuk, peluş ayı değil. kendinin de sakinliğe ihtiyacı var.
hemen yok annesi varsa o da babası demesin hiç kimse. çoğunluğunuz evli çocuklu olduğunuzdan bizim başımıza böyle bir şey gelse ne yaparız diye düşünüyorsunuz böyle bir konu olunca da büyük bir hınçla karşıdakine yükleniyorsunuz. halbuki sadece zamanlama. sizin karnınızdaki bebe daha ortaya gelmedi diye konforsuz bir hayatı hak etmiyor. diğer çocuklarla aynı haklara sahip. doğmamış çocuğunu da düşünmesi lazım babanın.
bence biraz sabır, sükunet ve iletişimle halledilir. dediğim gibi o çocuklar birkaç sene sonra yetişkin ama sizin yenidoğan bebeğinizin babaya daha çok ihtiyacı var. bugünler geçer geleceğe bak sen. kendini yıpratma, seviyorsan evliliğini de bitirme. çocuğunu koru gerekirse babasına karşı. onlar evlatsa sizin karnınızdaki de evlat.
iyi de etmişsiniz hamile kaldığınıza. evlenmişsiniz yahu siz bu adamla sırf iki çocuğu var aman babaları onlara bakacak diye evlat sahibi olmayacak mısınız?

Siz evlenmeden önce çocuklarla tanışmadın mı hiç. 2 çocuklu 2 evlilik yapıp ayrılmış adamla ne işin vardı adam zaten evlenirse alırım demiş ama evlenmeden almış evlenebilirdi de yine başına kalacaktı yani. Bir de hamileymişsiniz ne aceleniz vardı 6 ayda hamile kalacak yapacak birşey yok bile bile lades ya ayrılacaksın ya çekeceksin

Insanlar neden ikinci ucuncu evlilige bu kadar kotu gozle bakiyor ki. Bir kere bosaninca normal ikinciden de ayrilirsan anormal.
Olamaz mi ikisiylede kafasi uyusmamis olamaz mi yani. Iki kere evlenmesi adami kotu mu yapti yani. Belki de bir cok insandan daha iyidir. Sadece dogru esi bulamamistir.

seni çok iyi anlıyorum benim de eşimin ilk evliliğinden bir çocuğu var. biz ilk evlendiğimizde benzer durumları ben de yaşadım. o çocukları anlamaya çalış lütfen. annesi kötü bencil falan tamam ama o çocukların zerre suçu yok. Bu dünya da herkesin bir sınavı olduğuna inanırım. kendi adıma benim sınavım da eşimin oğlu ve vicdanım olduğunu düşünüyorum. ve sınavımı başarıyla vermeye çalışıyorum. çocuklara iyi davran. sabahları gelip yanınıza yatmak istiyorsa yatsın. onun tv lerde görüp babasıyla yaşayamadığı şeyleri hep deneyecekler. denesinler yaşasınlar. yalnız kalamıyoruz vs demişsin. çocuklardan seni anlamalarını bunlar yeni evli yalnız kalsınlar diye düşünmelerini bekleyemezsin ki... çocukları anlamayı dene. zamanla seviceksin sevdikçe hem onlar hem sen mutlu olacaksın. şöyle düşün onlar senin doğacak çocuğunun abi ablası olacaklar. senin çocuklarla kuracağın ilişkinin kalitesi kardeşler arasındaki ilişkiyi de etkileyecek. vicdanlı ol. gerisi gelicektir unutma...

Kimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu
Ya bu deveyi güdecek katlanacak ya da bu diyardan gideceksin malesef başka çözüm yok gibi duruyor

Allah kolaylık versin . Biri tam ergen yaşında , diğeri de ergenliğe girecek . Sanırım çocuklar sizi bıktırmaya çalışıyor . Bu kadarda olmaz baba niye bişe demiyor çocuklara... Senin demen uygun olmaz ama eşin iyi bir terbiye vermeli .

M adem çok iyi birisi bencesevdiğin insanın çocukları da sizi bunlatmasın evet zor ama sonuçta kendi çocuğumuz da farklı olmayacaktı ki çocuk işte.Kabullenin ve onlarla hoş vakit geçirmeye bakın belki çocuklar size bağlanır ve bu bağlanmadan anneleri rahatsız olur bir daha göndermez .Annelerinden daha iyi davranın kadın kesin çocukları alır sizden:)

Allah razı olsun biliyodum kötü yorum yapacaklarını ben evli adamla olmadım namussuzluk yapmadım onun önceden evlenmiş olması onu kötü biri yapmaz al ben şimdi ayrılırsam kötü bı kadın miyim hayır yine de olumsuz yorumlara kötü cevap vermiyorum size de teşekkür ederim

Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once
koloni kurcak demekki tamam lan doğsun direkt sana vercem bunları büyüttüğün gibi büyütüp serseri yaparsın de.

Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once
Tam dusundugum gibi. Adam serefsiz. Isini garantiye aldi, gidemeyecegini biliyor ondan sonra da sana resti cekiyor. Ben de hic kimseye demedim bu gune kadar ama henuz vakti gecmediyse cocugunuzu aldirin. Gidecek bir akrabaniz falan varsa da ayrilin bu adamdan. Restini görün ve hayatiniza onsuz devam edin. Bu adami yeniden baba yapmanin bi mantigi yok. O cocuklari sana guvenip mi yapmis. Baskasina cocuk baktirarak babalik yapmak ne kolay. Hele sen o evden bi ayril, bak bakalim cocuklarini yaninda tutacak mi? Anasinin basina atacak tekrar. Dene ve gör. S.çarım onun babaligina.

Anneleri alacak gibi hiç durmuyor eşimde ben cocuklarimdan vazgeçmem diyor o da hakkı evlatları ama kadının ahlaksizligi için ben ödüyorum bana da yazik

Çok doğru dediğiniz ama ben çocuğu aldiramam bunu yapamam kıyamam şimdiden çok alıştım ömür boyu bu vicdan azabını çekemem tamamen iyi niyetli dediğinize eminim ama oldu artık ayrilsam da bakmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…