- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bi adam 2 kere evlenip boşanırsa düşünürüm ben.. bu adam bu kadar iyiydi de niye boşadı bu kadınlar... üstelik evlenirken 2 çocuğu olduğu biliyordunuz.. yapacak bişi yok.. çocukları eve getirdiğinde laf edecektiniz bana neden sormadın diye.. kadın başından atmış sokağa atacak hali yoktu.. çok şımarmışlar hayırı öğrenmeliler..Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok
Ee herhaldene bekliyordun?Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once
Dogru demis yazan uye.Adam kalmamış demek ne kadar doğru evli adamla mi yaşıyorum da bunu diyorsunuz
Ama eşin çocuklar konusunda anlayoş bekliyo haklı sende annem babam yok diyon anla o çocukların halini ayrı olmaları daha zor anne başka bişey diyo baba başka bişey kafası karışık çocukların sen çocuklar için eşinle kavga ediyosun çocuklar duyuyo annem haklı bu kadın bizi babamızdan ayırcak deyip sana kötü davranıyoKimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu
Ya bu deveyi güdecek katlanacak ya da bu diyardan gideceksin malesef başka çözüm yok gibi duruyorKimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu
Allah kolaylık versin . Biri tam ergen yaşında , diğeri de ergenliğe girecek . Sanırım çocuklar sizi bıktırmaya çalışıyor . Bu kadarda olmaz baba niye bişe demiyor çocuklara... Senin demen uygun olmaz ama eşin iyi bir terbiye vermeli .Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok
M adem çok iyi birisi bencesevdiğin insanın çocukları da sizi bunlatmasın evet zor ama sonuçta kendi çocuğumuz da farklı olmayacaktı ki çocuk işte.Kabullenin ve onlarla hoş vakit geçirmeye bakın belki çocuklar size bağlanır ve bu bağlanmadan anneleri rahatsız olur bir daha göndermez .Annelerinden daha iyi davranın kadın kesin çocukları alır sizden:)Kimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu
Allah razı olsun biliyodum kötü yorum yapacaklarını ben evli adamla olmadım namussuzluk yapmadım onun önceden evlenmiş olması onu kötü biri yapmaz al ben şimdi ayrılırsam kötü bı kadın miyim hayır yine de olumsuz yorumlara kötü cevap vermiyorum size de teşekkür ederimne kadar ağır yorumlar yapılıyor pes.. kadın evlenmiş bitmiş hala yok niye evlendin, iyi bok yedin, müstehak diyen var.
çocukların biri 16 diğeri 11 yaşında gayet de büyükler, laftan da anlarlar sözden de. birkaç sene sonra anne baba yanında kalmaya bile gerek duymayacaklar çünkü yetişkinliklerine az kalmış. bir yandan hayatının baharında sevdiği adamdan da hamile kalmış bir kadın var. iyi ya da kötü eşimden memnunum diyor neden boşansın ki bu kadın. tek problemi çocukların davranışları. bu konuda da babaya büyük sorumluluk düşüyor. kendisi durumdan hoşnut olmadığını, kendisinin de bebek beklediğini düzeni olmasını istediğini anlatacak. eğer gerekiyorsa çocukları anneye göndermesini bile rica edebilir. onlar çocuksa bu kadının karnındaki de çocuk, peluş ayı değil. kendinin de sakinliğe ihtiyacı var.
hemen yok annesi varsa o da babası demesin hiç kimse. çoğunluğunuz evli çocuklu olduğunuzdan bizim başımıza böyle bir şey gelse ne yaparız diye düşünüyorsunuz böyle bir konu olunca da büyük bir hınçla karşıdakine yükleniyorsunuz. halbuki sadece zamanlama. sizin karnınızdaki bebe daha ortaya gelmedi diye konforsuz bir hayatı hak etmiyor. diğer çocuklarla aynı haklara sahip. doğmamış çocuğunu da düşünmesi lazım babanın.
bence biraz sabır, sükunet ve iletişimle halledilir. dediğim gibi o çocuklar birkaç sene sonra yetişkin ama sizin yenidoğan bebeğinizin babaya daha çok ihtiyacı var. bugünler geçer geleceğe bak sen. kendini yıpratma, seviyorsan evliliğini de bitirme. çocuğunu koru gerekirse babasına karşı. onlar evlatsa sizin karnınızdaki de evlat.
iyi de etmişsiniz hamile kaldığınıza. evlenmişsiniz yahu siz bu adamla sırf iki çocuğu var aman babaları onlara bakacak diye evlat sahibi olmayacak mısınız?
koloni kurcak demekki tamam lan doğsun direkt sana vercem bunları büyüttüğün gibi büyütüp serseri yaparsın de.Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once
Tam dusundugum gibi. Adam serefsiz. Isini garantiye aldi, gidemeyecegini biliyor ondan sonra da sana resti cekiyor. Ben de hic kimseye demedim bu gune kadar ama henuz vakti gecmediyse cocugunuzu aldirin. Gidecek bir akrabaniz falan varsa da ayrilin bu adamdan. Restini görün ve hayatiniza onsuz devam edin. Bu adami yeniden baba yapmanin bi mantigi yok. O cocuklari sana guvenip mi yapmis. Baskasina cocuk baktirarak babalik yapmak ne kolay. Hele sen o evden bi ayril, bak bakalim cocuklarini yaninda tutacak mi? Anasinin basina atacak tekrar. Dene ve gör. S.çarım onun babaligina.Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once
Anneleri alacak gibi hiç durmuyor eşimde ben cocuklarimdan vazgeçmem diyor o da hakkı evlatları ama kadının ahlaksizligi için ben ödüyorum bana da yazikM adem çok iyi birisi bencesevdiğin insanın çocukları da sizi bunlatmasın evet zor ama sonuçta kendi çocuğumuz da farklı olmayacaktı ki çocuk işte.Kabullenin ve onlarla hoş vakit geçirmeye bakın belki çocuklar size bağlanır ve bu bağlanmadan anneleri rahatsız olur bir daha göndermez .Annelerinden daha iyi davranın kadın kesin çocukları alır sizden:)
Çok doğru dediğiniz ama ben çocuğu aldiramam bunu yapamam kıyamam şimdiden çok alıştım ömür boyu bu vicdan azabını çekemem tamamen iyi niyetli dediğinize eminim ama oldu artık ayrilsam da bakmak zorundayımTam dusundugum gibi. Adam serefsiz. Isini garantiye aldi, gidemeyecegini biliyor onda sonra da sana resti cekiyor. Ben de hic kimseye demedim bu gune kadar ama henuz vakti gecmediyse cocugunuzu aldirin. Gidecek bir akrabaniz falan varsa da ayrilin bu adamdan. Restini görün ve hayatiniza onsuz devam edin. Bu adami yeniden baba yapmanin bi mantigi yok. O cocuklari sana guvenip mi yapmis. Baskasina cocuk baktirarak babalik yapmak ne kolay. Hele sen o evden bi ayril, bak bakalim cocuklarini yaninda tutacak mi? Anasinin basina atacak tekrar. Dene ve gör. S.çarım onun babaligina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?