eski eş

Konuyu görünce şaşırdım daha dün gece tam 5 yıl aradan sonra eski eşim aradı. Unutamamış.
5 yıl oluyorsa 10 yıl da olur. Aranızdaki duruma göre unutulmayabilir.

arayıp ne dedi merak ettim

Bizim aramızda ki durum çok başkaydı aslında. 15 yaşında tanışıp birlikte büyüdük tam 11 sene. Onun için de unutulmuyor bazı şeyler.
Hayatına insanlar almaya çalıştığını ama hepsinde beni aradığını söyledi. Sen benim sadece sevgilim değildin. Dostum, sırdaşımdın dedi. Arada ki 5 yılı kapatamayız ama daha güzel anılar biriktiririz evlenelim tekrardan dedi..

Denenmiş denenmez derler ama yine de siz bilirsiniz
Ay çok şaşırdım film gibi

Peki kac sene evli kaldiniz? Benim durumuma benzettim. Bende esimle 10 sene birlikte oldum cocukluktan ve daha sonra evlendik. Ama aramiz iyi degil bosanmaya gidiyoruz galiba..
Ozel degilse siz neden bosandiniz ogrenebilirmiyim?

Denenmiş denenmez derler ama yine de siz bilirsiniz
Ay çok şaşırdım film gibi

Ya inanın yaşadığım şoku anlatamam. 5 sene içinde ne bir kez gördüm ne sesini duydum. Dün çok ağladım o da ağladı ama aşktan değil. O duyguyu tarif edemem. O yaşta ki masumiyetimize ağladık..
Ama tekrar olur mu derseniz olmaz.

şaşırdım
ne düşünüyorsunuz?

Siz boşanmışsınız hakkınız sa hayırlısı olsun inşallah

Peki kac sene evli kaldiniz? Benim durumuma benzettim. Bende esimle 10 sene birlikte oldum cocukluktan ve daha sonra evlendik. Ama aramiz iyi degil bosanmaya gidiyoruz galiba..
Ozel degilse siz neden bosandiniz ogrenebilirmiyim?

Bir çok ufak tefek problemimiz vardı aslında , aşırı kıskanç olması falan ama evlendiğinde kendi ailesi olduğunun bilincine varamadı. Bundan dolayı tartışmalar başladı.
Ama en önemli etken ufak çaplı bir şiddet oldu. Ne kendime saygısızlık ettirdim bu güne kadar ne başkasına öyle davrandım. Bu kırmızı çizgiydi benim için ve o aştı. O gün evden çıktım. Adli tatil bitiminde davayı açtım.

Ya resmen eşimle yaşadığımız sorunlar ...
Giyiminize kuşamınıza sizinde karışıyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…