- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Çok uzun zaman geçirdik biz onunla. Konuşmasak bile ne demek istediğimizi anlardık öyle söyliyeyim. Yani öyle karakterde bir adam değildi. Tabi 5 sene içinde değiştiyse bilemem :)bence o boşta kalmış
Yaş ilerledikçe anlıyoruz aslında hepimiz farklı hayatlar yaşadığımızı sanarken ne çok ortak hayatlar çıkıyor.Ya resmen eşimle yaşadığımız sorunlar ...
Giyiminize kuşamınıza sizinde karışıyor muydu
Bu yazdığınızı yeni gördüm. Unutmasaydı 2. evliliği yapamazdı diye düşünüyorum. Yani bunu düşünüp sıkmayın canınızı.yeni boşandımda eşimin 2. evliliğiydim acaba dedim onu unutamamış olabilir mi. ama o kadar uzun süre bi seviyi erkeklerde düşünemiyorum hele benimki gibi katı birinde
Konu baya bi dagilmis. Ben de sizin arkadasinizi merak ettimolabilir
benim bir erkek arkadasım var
suanda evli ve cocugu var
ama hala eskisini unutamadığını söyler
Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisiBir çok ufak tefek problemimiz vardı aslında , aşırı kıskanç olması falan ama evlendiğinde kendi ailesi olduğunun bilincine varamadı. Bundan dolayı tartışmalar başladı.
Ama en önemli etken ufak çaplı bir şiddet oldu. Ne kendime saygısızlık ettirdim bu güne kadar ne başkasına öyle davrandım. Bu kırmızı çizgiydi benim için ve o aştı. O gün evden çıktım. Adli tatil bitiminde davayı açtım.
ben de aynı şekilde düşünüyorumKonu baya bi dagilmis. Ben de sizin arkadasinizi merak ettimNeden evlenmis o zaman canim evlenmeseymis. Kadinin gunahina girmis.
Bence olabilir elbette nasıl ya da neden unutsun ki.. Elbette bu dediğim duygusal anlamda değil , yaşanmışlıklar kolay unutulacak şeyler değil , hafızamızı da silemediğimize göre eski bir şarkı , bir sokak pek çok anıyı getirir insanın gözünün önüne... Ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez , eski eş boyut değiştirmiştir artık... Ama tabi ki size sevgisi , saygısı , davranışları çok önemli bu konuda...bi erkek eski eşini unutamamış olabilir mi aradan 10 yıl geçmiş olsada
Bizde de vardı maddiyat. Yani çalışmamı istemiyordu sonra çalış tamam diyordu iş buluyordum beğenmiyordu falan. Baya dengesizdi.Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisi
Ayip gunah. O evlenmeseydi belki kadin simdi kendisini seven baska biriyle evli olacakti. Kadinin sevilme hakkini elinden almis. Bir de utanmadan eşe dosta eskisini unutamadim diyor.ben de aynı şekilde düşünüyorum
iyi bir insan olduğu için evlenmiş öyle diyor kendisi
aynen öyle ben de çok sinir oluyorumAyip gunah. O evlenmeseydi belki kadin simdi kendisini seven baska biriyle evli olacakti. Kadinin sevilme hakkini elinden almis. Bir de utanmadan eşe dosta eskisini unutamadim diyor.
Bir insanın psikolojsi maddi konular yüzünden ne kadar bozuk olursa olsun eşine küfür edebiliyorsa yarın da şiddet uygulayabilir. Şahsi kanaatim çocuk yoksa yol yakınken kurtarın kendinizi...Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisi
Off evet haklisiniz. Cok zormus ya boyle islerBir insanın psikolojsi maddi konular yüzünden ne kadar bozuk olursa olsun eşine küfür edebiliyorsa yarın da şiddet uygulayabilir. Şahsi kanaatim çocuk yoksa yol yakınken kurtarın kendinizi...
Ne dangalaklar var görüyoruz işte. Karısına üzüldümolabilir
benim bir erkek arkadasım var
suanda evli ve cocugu var
ama hala eskisini unutamadığını söyler
Kan bozuk demek ki çok sinir oldum o şahsa şuanAyip gunah. O evlenmeseydi belki kadin simdi kendisini seven baska biriyle evli olacakti. Kadinin sevilme hakkini elinden almis. Bir de utanmadan eşe dosta eskisini unutamadim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?