Eski eş

Tabiki olabilir ömür boyu yalnız kalmayacak bunun bosanırken de farkındaydım aynı şeyleri ben de yasarım belki zamanla büyük de konuşmak istemiyorum ama ciddi birsey olmadan bırakın çocuğumla bir araya getirmeyi mahallemden bile geçirmem laf söz verdim olmasın diye
Ben bu kadar ince hassas düşünürken onun böyle gelişi güzel davranması beni çok yıprattı her zaman yine aynı şeyleri yapıyor şaşırtmıyor
Sizin yaşadıklarınız tam bir imtihan çok şükür atlatmışsınız kötü günler geride kalmış
Artık evlatlarınızla eşinizle mutlu olma vakti

boşanmış kişinin hayatındaki kişiyi çocuğuyla tanıştırması normal de ciddi bir ilişkisi varsa ya da hayatındaki kişiden eminse vs daha yeni ayrıldıysanız ve kızınız da henüz çok küçük babası doğru hareket etmiyor bence.

Yeni biri olması hayatında vs normal ama çocuğu varsa baba olarak daha dikkatli davranmalı

Size şiddet gösteren adamdan kalite mi bekliyordunuz? Çocuğunuzun psikolojisine saygı mı bekliyordunuz? Zaten bariz kıskandırmak için yapıyor. Ayrıca o kızla evlensin içindeki mikrop ortaya çıkacaktır. Köprüyü geçene kadar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…