- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Evet bakmak alışkanlık gibi oldu başta ordan başlamam gerek bakmamalıyımFlört döneminde öyle davranması gayet normal. Eğer o kızla evlenirse size davrandığı gibi davranacak. Sevgililik ile evlilik bambaşka. Canınızı sıkmayın sizden değerli değil. Adamı önce kafanızda bitirin storylerine bakmayın
Ah umarım !Size bir nebze moral olabildimse ne mutlu banaEski eşiniz boşanmanın psikolojisiyle sağa sola saldırıyor.Şu an boşlukta olduğu için kendini mutlu edecek,kafasını dağıtacak arayışlar içine girmiş.Size,bak ben mutluyum bana bir şey olmaz sen gidersen başkası gelir mesajı vermeye çalışıyor.Şimdiden pişman olmuş bile.Siz hiç canınızı sıkmayın.Allah,yarına bırakır ama yanına bırakmaz.Bu da gelir bu da geçer.Evladinizla yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Ne olduğu belirsiz kadınlarla çocuklarımız muhatap olunca bu kadar basit olmuyor müdahale etmemek.Boşanmışsınız bitmiş, şu saatten sonra adamın hayatını takip etmenin kendinizi yeni sevgili ile kıyaslamanın anlamı yok. Adamın hayatına müdahale edemezsiniz zaten. Siz kendi hayatınıza odaklanın.
Ne gibi bir yöntem izlerdiniz kızınız icin ?Zaten adama sıfat olarak kaburgasiz diyorsun,şiddet gördüğünü ve ayrıldığını söylüyorsun.Bu tiniyetteki bir adamın bu şekilde davranması da normal bence.
Erkek milleti genellemeye girer hepsine aç köpek gibi diyemeyiz.
Ayrıca ayrilmissin/kurtulmuşsun
zaten.Yani istediğine baksın sen dusunup yorma kendini.Saplanip kalma ona.Zaten kalitesini belli etmiş sana karşı.
Tek problem kızımı o kadına göstermesi olurdu.Ben de rahatsız olurdum.
Sizi biliyorum hikayeniz beni çok çok etkilemişti şimdi mutlu olduğunuza da kendim kadar mutlu oldum ayrıca çoktan hal etmişsiniz bu mutluluğu sizO kizla yarın bir gun evlenedebilir..
Evlenirse ne âlâ.. aksi takdirde, babasinin bilmem kacinci sevgilisiyle tanismis olacak..
Beni biliyorsun, aynisi basima geldi.. ha bizimki nispet yapmiyordu ama cocuklar anlatiyordu. Oraya gittik,o da geldi, bize bunu aldi, babam ona boyle dedi, babaannem boyle dedi, babamlarin boyle evi var... vsvs..
Ben de cok sinirleniyordum, komsumuz da diyordu.. yine iyi bisey demiyorsun ,ben gorusturmezdim dedi
Ama cocuklarin babasi, belki yarin o kizla evlenir..
Ne yapabilirimki buna dedim
Ve evlendiler gecen ay o kizla.
Bende gecen hafta evlendim. Cocuklarim benimle kaliyor. Benim esimle öz babasindan daha cok vakit geciriyor cocuklarim. Ve cocuklarim simdi esimi anlatiyorlar ona.
Bir zamanlar ben dinliyordum onlari
Velhasil devran döner, kimseye kalmaz
Sahte nispetlerine kanma, girip de bakma hic
(Eski esimde story koyuyor arada, girip de bakmiyorum asla) kudursun.
Cocuk etkilenirse, mutlu olmazsa o zmn dusunursun bu konuyu. Aralari iyiyse, cocuk mutlu oluyorsa dusunme. Cocuklar daha cabuk alisiyor sürece
Aynen öyle daha 2 ayda tanıdığı kadına ne kadar güvendi de yanına götürüyor götürebiliyorNe olduğu belirsiz kadınlarla çocuklarımız muhatap olunca bu kadar basit olmuyor müdahale etmemek.
Kızımla konuşurdum.Artik ne kadar beni anlayaabilirse.Ne gibi bir yöntem izlerdiniz kızınız icin ?
Ben görüştürme desem hala bana aşıksın kıskanıyorsun der çok net
Tamam da ne yapabilirsiniz ki? Adama görüştürme dersiniz en fazla, çocuğuna önem veren bir babaysa düşünür haklı bulur görüştürmez. Ama değilse müdahale edemezsiniz.Ne olduğu belirsiz kadınlarla çocuklarımız muhatap olunca bu kadar basit olmuyor müdahale etmemek.
Evet inanın beni de en çok bunlar rahatsız ediyor o kadının yanına küçücük çocuğumu götürüyor oluşu çok ucuzca geliyor banaKızımla konuşurdum.Artik ne kadar beni anlayaabilirse.
Problem eski eşinizin ve sevgilisinin çocuğa davranışları.Acaba sizi kotuleyip kızınızi annesine karşı düşman etmeye çalışırlar mi..?Fitne,fesat tavırlarıyla çocuğun aklini çelerler mi ?
Beni en çok bu rahatsız ediyor.
Küçücuk çocuk,oyun ve eğlence neredeyse hep o doğru gelir bu yaşlarda.
Dediğim gibi anlayacağı şekilde konuşmaya çalışırdım.
Böyle bir durum var mı onu da bilmiyorum ama akljma gelen bu oldu.
Yani kızımın sözde sevgiliyle ilitisimi rahatsiz eder beni.
Evet sevgili Yağmur icin ben de üzülüyorum çünkü kendisi de benim gibi bir av oldu suan hem de boşanmış çocuklu öfke kontrolü olmayan bir adamayani böyle kötü hissetmeniz normal
vermemeniz gereken tepkileri verebilirsiniz, saçma şekilde kıskanabilirsiniz bile
bu bir geçiş süreci. İnsan hınçla öfkeyle dolabilir.
kendinize zaman tanıyın ve bunun normal olduğunu ama zamanla geçmesi gerektiğini bilin.
Mesela artık lütfen onun storylerini izlemeyin.
Şimdi kendisi de yeni bir hayata başladığı için bu değişimler, bu mükemmel erkek tavırları...
Yani o da robot değil ki, mağlubiyetini bu şekilde atmaya çalışıyordur.
Bilin ki insan özünde neyse odur. Bu erkek değişmeyecek. Ben olsam Yağmur için üzülürdüm ama sonra kendi hayatıma bakardım.
Umarım güzel bir nafaka falan almışsınızdır
Ben de bosandim küçük kizim var. Aynı şeyleri yaşadım. O kadar haklısınız ki Allah yardımcımız olsun.Aynen öyle daha 2 ayda tanıdığı kadına ne kadar güvendi de yanına götürüyor götürebiliyor
Çok teşekkür ederimBen de bosandim küçük kizim var. Aynı şeyleri yaşadım. O kadar haklısınız ki Allah yardımcımız olsun.
Genelde erkekler birincilere çektirirken ikincilere daha toleranslı oluyor. İlk Eşine şiddet uygulayan ama ikinci eşine çok iyi davranan tanıdıklarım var. Herhalde bir daha boşanırım ayrılırım korkusu varHanımlar merhaba
Daha önce de birkaç kez konu açtım burda boşanma sürecimle ilgili Nisan ayında boşandık çok çirkinleşti karşı taraf bu süreçte zaten siddet yüzünden boşandım
Ben hala etkilerini atmaya çalışıyorum üstümden doğru düzgün kendime gelemedim 3 yaşında bir kızım var onun icin en iyi olanını yaptım ama boşanma süreci çok sancılı bir süreçmiş ne yazık ki oh aman bitti kurutuldum diyemiyorsun
Gelelim sorunuma bu eski es olacak kaburgasız hemen bir kızla takılmaya başlamış beraber iş yapıyorlar anladığım kadarıyla bana yabancı müzik dinletmeyen adam şimdi arabada o kızla yabancı müzikler eşliğinde storyler atıyor
Benim kıyafetlerime karışır burnumdan getirirdi şimdi bu kız benden kat kat açık
Hep böyle mi oluyor bu erkek milleti aç köpek gibi sağa sola saldırmak zorundalar mı ?
En sinirimi bozan da 3 yaşındaki kızımı bu kızla muhattap etmeye başlamış kızım anlatıyor yağmur abla babam ben şuraya gittik diye çocuk daha boşanma sürecine adapte olmaya çalışıyor böyle birsey yapmaya hakkı var mı siz olsanız nasıl bir tepki gösterirdiniz yorumlarınız cok önemli benim için
Evlendim. Evlenince eski esin aşkı debresti kıymete bindim. Çok şükür bin şükür mutluyum huzurluyum eski es umurumda değil. Kızına ıyi bir baba olsun tek dileğim bu. Size de huzur mutluluk diliyorum...Çok teşekkür ederim
Siz tekrar evlendiniz degil mi yanlış hatırlamıyorsam ona tepkisi oldu ex esin
Kendini bu kadar önemseme , deyin onaNe gibi bir yöntem izlerdiniz kızınız icin ?
Ben görüştürme desem hala bana aşıksın kıskanıyorsun der çok net
Size laf gecirecek kadar yumusak kalmıssınız diğer taraf ben böyleyim demistirHanımlar merhaba
Daha önce de birkaç kez konu açtım burda boşanma sürecimle ilgili Nisan ayında boşandık çok çirkinleşti karşı taraf bu süreçte zaten siddet yüzünden boşandım
Ben hala etkilerini atmaya çalışıyorum üstümden doğru düzgün kendime gelemedim 3 yaşında bir kızım var onun icin en iyi olanını yaptım ama boşanma süreci çok sancılı bir süreçmiş ne yazık ki oh aman bitti kurutuldum diyemiyorsun
Gelelim sorunuma bu eski es olacak kaburgasız hemen bir kızla takılmaya başlamış beraber iş yapıyorlar anladığım kadarıyla bana yabancı müzik dinletmeyen adam şimdi arabada o kızla yabancı müzikler eşliğinde storyler atıyor
Benim kıyafetlerime karışır burnumdan getirirdi şimdi bu kız benden kat kat açık
Hep böyle mi oluyor bu erkek milleti aç köpek gibi sağa sola saldırmak zorundalar mı ?
En sinirimi bozan da 3 yaşındaki kızımı bu kızla muhattap etmeye başlamış kızım anlatıyor yağmur abla babam ben şuraya gittik diye çocuk daha boşanma sürecine adapte olmaya çalışıyor böyle birsey yapmaya hakkı var mı siz olsanız nasıl bir tepki gösterirdiniz yorumlarınız cok önemli benim için
Evet baba olmayı becerip böyle sıvamasın benim de tek temennim buEvlendim. Evlenince eski esin aşkı debresti kıymete bindim. Çok şükür bin şükür mutluyum huzurluyum eski es umurumda değil. Kızına ıyi bir baba olsun tek dileğim bu. Size de huzur mutluluk diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?