ESKİ EŞ...

Boşandıpı için pişman çünkü ....babanızın evini mütahaiti bile sorguluyor malınıza ortak olma derdinde gibi geldi bana..Çocuğa değer vermediği ortada..çocupu kullanarak size yaklaşmak niyetinde olabilir..
Bakın,bir insan ne ise odur pek değişmez..neden boşandınız bilmiyorum ama yeniden evlenmeniz eşinizi değiştirmeyecek aynı sorunlar hayatınızda var olmaya devam edecek
Kendinizi yormayın..sizi hak eden insanları alın hayatınıza

mesela eşiniz sürekli babanızın malını sorsa ne hissedersiniz
Beni sevdiği için değil maddi çıkar uğruna benim yanımdaymış gibi gözüktüğünü hissederdim açık ve net.ve öyle bir adamı zaten eski eş statüsüne koymuşken tekrar aynı hatayı yapmamanızı temenni ederim.

Hanımefendi kocanızı bir kenara bırakırsak, sizin hayatınıza giren herkesle bir kavganız var.

Annenize babanıza binbir laf söylediğiniz konunuz var, komşunuz ile sorunlar yaşamışsınız, iş arkadaşınızla tartışmışsınız, müdürünüzü gömmüşsünüz.

Hayatın her alanındaki insan ilişkilerinde bu kdr sorun yaşamak normal mi sizce? Bence kocanız ile birleşmeyi düşünene kdr, bu soruna odaklanın ki mutlu bir hayatınız olabilsin.

Seni bir öldürmediği kaldı, çocuk için benden değil dedi ama herşey iyi öyle mi?

Çocuğunuza cidden üzülüyorum yoksa eski eşinle tam birbirinize layiksınız.
Herşey iyi işte sen de ne karıştırıyorsun dayak hakaret, tehdit falan. Evliliğin tuzu biberi onlar. Tutkudan hep

Yorumlar dan çıkardıklarım; adam hamileyken sizi dövmüş, çocuk benden değil demiş, babanızı dövmüş, ameliyatlıyken küfürler etmiş Siz çocuğa hediye almadı diye mi dertlisiniz, alsa barışıcakmısınızSeviyorum filan diyorsunuz yahu sizin bu adam dan arşın arşın kaçmanız lazım ne sevmesi Nolur tedavi olun siz bir annesiniz, çocuğunuzun normal bir anneye ihtiyacı var..

Siz akıllı bir kadınsınız aslında.Eski eşinizin 2 ay sonra gelip çocuğuna hediye almaması, onunla birlikte yatmak istememesi,babanızın malını, sorgulaması kafanızda bir soru işareti oluşturmuş.Bunları görmezden gelmemişsiniz.Adam bu hayat sizin hayatınız.Boşandığınız eşinizle aynı evde kalmanız da ilginç bu arada.Biraz da bu kafanızı karıştırıyor olabilir. Ateşle barut misali.Siz romantik hayallere kapılıyorsunuz oğlunuzu sizi özleyecek beraber yatmak isteyecek vs. gibi.Hormonlar da devreye giriyor tabi.Ama gel gör ki adamın o taraflarda bezi yok .Sizin de farkettiğiniz gibi işte.

Evet hemen fark etmis, cok enteresan bu kadar zeki olmasi

Evet hemen fark etmis, cok enteresan bu kadar zeki olmasi
Evet farketmiş, şimdi bütün fiziksel ve psikolojik şiddeti hakareti yok sayıp sadece paragözlüğünü gözünde küçülterek adama katlanma planları yapıyor.

Siz sevebilirsiniz ama onun aklı bence malda mülkte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…