- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Geçen hafta sonu eski eşim eve geldi.Sevgi doluydu.onu çok özlemişim...Bende kaldı...onu seviyorum.evlenmeyi düşündüm.ama şu an olduğum yer çok güzel bir ilçe.onun olduğu yer imkanların olmadığı bir yer.normal şartlarda kafamda herşey otursa sevdiğim adam için heryere giderim ama kafamda oturmayan okadar çok şey var ki...
-Çocuğa gelmeden bişiler al.bak gözlüyor dedim.tamam dedi.ala ala bir kareçikolata almış ve çocuğunu 2 aydır görmüyor.
-çocukla birlikte yatması için yatağı hazırladım.çocuk onunla birlikte uyumak istiyordu.Ben salonda yatacağım.Çocuk yatağında yatsın.sen de yerinde yat dedi.
-babam üç aydır istanbulda.sürekli babamı soruyor.orada ne yapıyor.müteahitemi verdi evi.bunu iki günde belki 4 kez sordu.Ben mutfaktaydım.onlar salondaydı.çocuğa soruyor'deden ne yapıyor istanbulda'diye.bana diyorki 'müteahit babanı kandıracak...takmış babamın malına.kız kardeşimzihinsel engelli.bir ben varım.annem babam yaşlı.bu sohbetler canımı yaktı.
evliliğimde bana kredi çektirip benim üzerime ev alacaktı.ben eve paramı vermiyorum deyince hep huzursuzluk oldu.bu adamı seviyorum.ama ne biliyim...yalnızlık zor...gerçek anlamda zor ve yalnız yapamıyorum.ama öte yandan yok müteahhit muhabbeti, çocuğa bişi almaması, onunla uyumak istememesi canımı sıkıyor.yani ne biliyim bir baba bir yerde bişi görüp evladına almaz mı, yedi yıl boyunca hiç hediye almadı çocuğa.her istediğini aldı, oyuncakçıya gittiler ve birlikte aldılar.ama o evladına birçöp almadı.parayı bana verdi.ihtiyaç neyse al dedi, herşeyi aldım amabana yetmedi.
En son online tedavi alıyordun galiba. O nasıl gidiyor ? Ya da gitmiyor gibi emin olamadım.bu yüzden boşar mısın adamı.herşey iyi ama bu konuda sorun var.
O sizi sevmiyo nolcak ?nasıl bir cevap.olay cinsellik değil sadece.ben bu adamı seviyorum
Seni bir öldürmediği kaldı, çocuk için benden değil dedi ama herşey iyi öyle mi?bu yüzden boşar mısın adamı.herşey iyi ama bu konuda sorun var.
Beni sevdiği için değil maddi çıkar uğruna benim yanımdaymış gibi gözüktüğünü hissederdim açık ve net.ve öyle bir adamı zaten eski eş statüsüne koymuşken tekrar aynı hatayı yapmamanızı temenni ederim.mesela eşiniz sürekli babanızın malını sorsa ne hissedersiniz
Manoş bir yürü git Allah aşkına. Adamla bu yüzden boşanmadın bile.bu yüzden boşar mısın adamı.herşey iyi ama bu konuda sorun var.
Herşey iyi işte sen de ne karıştırıyorsun dayak hakaret, tehdit falan. Evliliğin tuzu biberi onlar. Tutkudan hepSeni bir öldürmediği kaldı, çocuk için benden değil dedi ama herşey iyi öyle mi?
Çocuğunuza cidden üzülüyorum yoksa eski eşinle tam birbirinize layiksınız.
Evet hemen fark etmis, cok enteresan bu kadar zeki olmasiSiz akıllı bir kadınsınız aslında.Eski eşinizin 2 ay sonra gelip çocuğuna hediye almaması, onunla birlikte yatmak istememesi,babanızın malını, sorgulaması kafanızda bir soru işareti oluşturmuş.Bunları görmezden gelmemişsiniz.Adam bu hayat sizin hayatınız.Boşandığınız eşinizle aynı evde kalmanız da ilginç bu arada.Biraz da bu kafanızı karıştırıyor olabilir. Ateşle barut misali.Siz romantik hayallere kapılıyorsunuz oğlunuzu sizi özleyecek beraber yatmak isteyecek vs. gibi.Hormonlar da devreye giriyor tabi.Ama gel gör ki adamın o taraflarda bezi yok .Sizin de farkettiğiniz gibi işte.
Aynen bi de fark etmiş de ne olmuş? Yol mu vermiş adama?Evet hemen fark etmis, cok enteresan bu kadar zeki olmasi
Evet farketmiş, şimdi bütün fiziksel ve psikolojik şiddeti hakareti yok sayıp sadece paragözlüğünü gözünde küçülterek adama katlanma planları yapıyor.Evet hemen fark etmis, cok enteresan bu kadar zeki olmasi
Çok tutkuya maruz kalmaktan bu hale geldiyse demek.Herşey iyi işte sen de ne karıştırıyorsun dayak hakaret, tehdit falan. Evliliğin tuzu biberi onlar. Tutkudan hep
Biz anlamayız tutkulu aşklardan. Başına gelmeyen bilmez. Kınadığını yaşamadan ölmezsin, kadın kadının düşmanıÇok tutkuya maruz kalmaktan bu hale geldiyse demek.
Bunlara ek olarak, siz benim şartlarımi biliyor musunuz? Bunu okuyunca arkamı dönüp gitmeye karar verdim, bundan böyle.Biz anlamayız tutkulu aşklardan. Başına gelmeyen bilmez. Kınadığını yaşamadan ölmezsin, kadın kadının düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?