- 29 Ekim 2019
- 6.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.806
- 198
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocuğun kendinden olmadığını mı söylemiş. Tırnağını göstermem o adamaAdam siz hamileyken üzerinizde tepinmedi mi, cocuk benden değil diye ? Hala ne babalığı bekliyorsunuz anlamadım ki ? Sizin ciddi anlamda tedavi görmeniz gerekiyor , önleme terapi falan kesmez sizi.
Bende aynen bunu dedim ohaaa üstüne çüş
Sadece çocuğa üzülüyorum. İkiniz yiyin birbirinizi ne haliniz varsa görünGeçen hafta sonu eski eşim eve geldi.Sevgi doluydu.onu çok özlemişim...Bende kaldı...onu seviyorum.evlenmeyi düşündüm.ama şu an olduğum yer çok güzel bir ilçe.onun olduğu yer imkanların olmadığı bir yer.normal şartlarda kafamda herşey otursa sevdiğim adam için heryere giderim ama kafamda oturmayan okadar çok şey var ki...
-Çocuğa gelmeden bişiler al.bak gözlüyor dedim.tamam dedi.ala ala bir kareçikolata almış ve çocuğunu 2 aydır görmüyor.
-çocukla birlikte yatması için yatağı hazırladım.çocuk onunla birlikte uyumak istiyordu.Ben salonda yatacağım.Çocuk yatağında yatsın.sen de yerinde yat dedi.
-babam üç aydır istanbulda.sürekli babamı soruyor.orada ne yapıyor.müteahitemi verdi evi.bunu iki günde belki 4 kez sordu.Ben mutfaktaydım.onlar salondaydı.çocuğa soruyor'deden ne yapıyor istanbulda'diye.bana diyorki 'müteahit babanı kandıracak...takmış babamın malına.kız kardeşimzihinsel engelli.bir ben varım.annem babam yaşlı.bu sohbetler canımı yaktı.
evliliğimde bana kredi çektirip benim üzerime ev alacaktı.ben eve paramı vermiyorum deyince hep huzursuzluk oldu.bu adamı seviyorum.ama ne biliyim...yalnızlık zor...gerçek anlamda zor ve yalnız yapamıyorum.ama öte yandan yok müteahhit muhabbeti, çocuğa bişi almaması, onunla uyumak istememesi canımı sıkıyor.yani ne biliyim bir baba bir yerde bişi görüp evladına almaz mı, yedi yıl boyunca hiç hediye almadı çocuğa.her istediğini aldı, oyuncakçıya gittiler ve birlikte aldılar.ama o evladına birçöp almadı.parayı bana verdi.ihtiyaç neyse al dedi, herşeyi aldım amabana yetmedi.
Malesef hepsi doğruözü ne bilmiyor musun cidden?
mesela bu çocuk benden değil dna testi isterim demesi
mesela üstünde tepinmesi
mesela babanı dövmesi
mesela hastanede yatarken sana şiddet uygulaması
al sana öz
gene konu açmışşş.Nasıl bir kafa yapısı anlamadım gittiİnşallah baban seni evlatlıktan reddeder, paracıklarını da hayır kurumuna bağışlar.
Hanfendi çizgimden kaydim ciktim bu kk konulari yüzündenBende aynen bunu dedim ohaaa üstüne çüş
Çok garipsiniz gercekten onca sey yasatmis hala seviyorum diyorsunuz sevgi yetiyor muGeçen hafta sonu eski eşim eve geldi.Sevgi doluydu.onu çok özlemişim...Bende kaldı...onu seviyorum.evlenmeyi düşündüm.ama şu an olduğum yer çok güzel bir ilçe.onun olduğu yer imkanların olmadığı bir yer.normal şartlarda kafamda herşey otursa sevdiğim adam için heryere giderim ama kafamda oturmayan okadar çok şey var ki...
-Çocuğa gelmeden bişiler al.bak gözlüyor dedim.tamam dedi.ala ala bir kareçikolata almış ve çocuğunu 2 aydır görmüyor.
-çocukla birlikte yatması için yatağı hazırladım.çocuk onunla birlikte uyumak istiyordu.Ben salonda yatacağım.Çocuk yatağında yatsın.sen de yerinde yat dedi.
-babam üç aydır istanbulda.sürekli babamı soruyor.orada ne yapıyor.müteahitemi verdi evi.bunu iki günde belki 4 kez sordu.Ben mutfaktaydım.onlar salondaydı.çocuğa soruyor'deden ne yapıyor istanbulda'diye.bana diyorki 'müteahit babanı kandıracak...takmış babamın malına.kız kardeşimzihinsel engelli.bir ben varım.annem babam yaşlı.bu sohbetler canımı yaktı.
evliliğimde bana kredi çektirip benim üzerime ev alacaktı.ben eve paramı vermiyorum deyince hep huzursuzluk oldu.bu adamı seviyorum.ama ne biliyim...yalnızlık zor...gerçek anlamda zor ve yalnız yapamıyorum.ama öte yandan yok müteahhit muhabbeti, çocuğa bişi almaması, onunla uyumak istememesi canımı sıkıyor.yani ne biliyim bir baba bir yerde bişi görüp evladına almaz mı, yedi yıl boyunca hiç hediye almadı çocuğa.her istediğini aldı, oyuncakçıya gittiler ve birlikte aldılar.ama o evladına birçöp almadı.parayı bana verdi.ihtiyaç neyse al dedi, herşeyi aldım amabana yetmedi.
Aaa o kişi bu kişi miydi?apartmanda ki teyzeye takıktı en son .neyse ex eş gelince teyzeyi unutmuş ta kadın kurtulmuşşş
her konusu ayrı bir olayy ayrı bir şokkkbu nasıl bosanma yahu
bu sıtede bunu da okumadım demem
eskı konularını hatırlayamadım ama bır ıkı yorum gordum kocası sıkıntılıymıs sanırımher konusu ayrı bir olayy ayrı bir şokkk
bu yüzden boşar mısın adamı.herşey iyi ama bu konuda sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?