- 3 Mart 2023
- 363
- 599
- 33
- 30
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
-
Ne münasebet gezmeye giderken boşanma aşamasında ki eşinizden izin mi alacaksınız birde tabi ki haber vermeyin ve söylemeyin amacı sizi sindirmek ve vazgeçirmek.Eski esle bosanma surecindeyiz . Ailemle birlikte iftara baska bi yere geldik. Bulundugumuz yerden merkeze.
Kızımı babası defalarca arayinca actim kizimla konuştu.
Daha sonra msj atmış. Çocuğu canının istedigi yere goturemezsin. Benden habersiz bi yere götüremezsin. Pisliklerini çocuğumu bulastiramazsin söy le ye cek sin . Asabımı bozma vs demiş. Cevap yazmadım.
Bu durumlari hic bilmiyorum gercekten bi yere giderken soylemeli miyim
Eski esle bosanma surecindeyiz . Ailemle birlikte iftara baska bi yere geldik. Bulundugumuz yerden merkeze.
Daha sonra msj atmış. Çocuğu canının istedigi yere goturemezsin. Benden habersiz bi yere götüremezsin. Pisliklerini çocuğumu bulastiramazsin söy le ye cek sin . Asabımı bozma vs demiş. Cevap yazmadım.
Çocuğumun velayeti bende. Ben mahkeme de hakime dedim ki tayin olup başka yere gitsek bu görüş günlerini nasıl halledeceğiz. Aranızda anlaşın olmazsa dava açarsınız. Yani o bile önemli değilHayir soylemek zorunda degilsiniz.
Şehir dışına cikarirken belki haber vermek gerekiyodur, onu bilmiyorum
Çocuğumun velayeti bende. Ben mahkeme de hakime dedim ki tayin olup başka yere gitsek bu görüş günlerini nasıl halledeceğiz. Aranızda anlaşın olmazsa dava açarsınız. Yani o bile önemli değil
HAYIR!Eski esle bosanma surecindeyiz . Ailemle birlikte iftara baska bi yere geldik. Bulundugumuz yerden merkeze.
Tabi cnm. Zaten gerçekten çocuğunu düşünen insan belli eder. Böyle tehditle kavga dövüşle birşeyler yapmaz.Zaten oyle bi dunya mi var. Markete gittimz yemege gittim hesap vererek hayat mi gecer? Amac cocuk degil. Cocuk ustunden kadini huzursuz etmek
Tabi cnm. Zaten gerçekten çocuğunu düşünen insan belli eder. Böyle tehditle kavga dövüşle birşeyler yapmaz.
Bir arkadaşım anlatmıştı. Kızının sınıfında anne babası ayrı olan bir çocuk varmış. Çocuk annede. Ama baba her gün okulda. Öğle araları çocuğa yemek alıp gelir yedirirmiş. İlgiyle sevgiyle dolanırmış etrafında. Zaten sonra da anne baba barışmış. Böyle asarım keserimciler hiçbir halta yaramayanlar işte
Havlayan , kudurmus kopek gibi davraniyor. Mesajlarina, tahriklerine kanma.Eski esle bosanma surecindeyiz . Ailemle birlikte iftara baska bi yere geldik. Bulundugumuz yerden merkeze.
O zaman da sen hasta ettin bir çocuğa bakamadın diye saldırır bu manyak.Zaten cocugunu dusunen insanlar bosandiktan sonra iletisimi duzgun tutmaya calisiyor. En azindan selam verebilecek seviyede olmasina dikkat ediyor.
Asil çocuk hasta olunca gormek lazim bu adamin tavrini. Bakalim alip doktora goturwcek mi, ilac parasini verecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?