Eski eş

birkadinbirannebirevlat

Elbet zorlukla birlikte kolaylık vardır🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
363
599
33
30
Eski esle bosanma surecindeyiz . Ailemle birlikte iftara baska bi yere geldik. Bulundugumuz yerden merkeze.
Kızımı babası defalarca arayinca actim kizimla konuştu.
Daha sonra msj atmış. Çocuğu canının istedigi yere goturemezsin. Benden habersiz bi yere götüremezsin. Pisliklerini çocuğumu bulastiramazsin söy le ye cek sin . Asabımı bozma vs demiş. Cevap yazmadım.
Bu durumlari hic bilmiyorum gercekten bi yere giderken soylemeli miyim

Ne münasebet gezmeye giderken boşanma aşamasında ki eşinizden izin mi alacaksınız birde tabi ki haber vermeyin ve söylemeyin amacı sizi sindirmek ve vazgeçirmek.

Sorun yok merak etmeyin. Avukatınız vardı sanki, bi sorun geçici velayeti alın.
Sanki onun gibi kadın kız gece hayatında mı takılıyorsunuz da böyle yapıyor. Sakın onun yüzünden hayatınızı kısıtlamayın. Manipülasyona gelmeyin. Gayet olağan bir hayat yaşıyorsunuz tertemiz. Eve tıkılıp kalmayın. En kısa zamanda daha da güzel günlerinizin olmasını diliyorum.

Hayir soylemek zorunda degilsiniz.
Şehir dışına cikarirken belki haber vermek gerekiyodur, onu bilmiyorum

Hayir soylemek zorunda degilsiniz.
Şehir dışına cikarirken belki haber vermek gerekiyodur, onu bilmiyorum
Çocuğumun velayeti bende. Ben mahkeme de hakime dedim ki tayin olup başka yere gitsek bu görüş günlerini nasıl halledeceğiz. Aranızda anlaşın olmazsa dava açarsınız. Yani o bile önemli değil

Çocuğumun velayeti bende. Ben mahkeme de hakime dedim ki tayin olup başka yere gitsek bu görüş günlerini nasıl halledeceğiz. Aranızda anlaşın olmazsa dava açarsınız. Yani o bile önemli değil

Zaten oyle bi dunya mi var. Markete gittimz yemege gittim hesap vererek hayat mi gecer? Amac cocuk degil. Cocuk ustunden kadini huzursuz etmek

HAYIR!
Size psikolojik şiddet uyguluyor şu an. Boyun eğmeyin. Pes ettirip boşanmaktan vazgeçirecek kendince.Gözünüzü korkutmaya çalışıyor siz cevap vermedikçe deliriyor. Muhattap olmamaya devam edin cevap yazmayın

Zaten oyle bi dunya mi var. Markete gittimz yemege gittim hesap vererek hayat mi gecer? Amac cocuk degil. Cocuk ustunden kadini huzursuz etmek
Tabi cnm. Zaten gerçekten çocuğunu düşünen insan belli eder. Böyle tehditle kavga dövüşle birşeyler yapmaz.
Bir arkadaşım anlatmıştı. Kızının sınıfında anne babası ayrı olan bir çocuk varmış. Çocuk annede. Ama baba her gün okulda. Öğle araları çocuğa yemek alıp gelir yedirirmiş. İlgiyle sevgiyle dolanırmış etrafında. Zaten sonra da anne baba barışmış. Böyle asarım keserimciler hiçbir halta yaramayanlar işte

Zaten cocugunu dusunen insanlar bosandiktan sonra iletisimi duzgun tutmaya calisiyor. En azindan selam verebilecek seviyede olmasina dikkat ediyor.
Asil çocuk hasta olunca gormek lazim bu adamin tavrini. Bakalim alip doktora goturwcek mi, ilac parasini verecek mi?

Havlayan , kudurmus kopek gibi davraniyor. Mesajlarina, tahriklerine kanma.

Avukatin var di mi?

O zaman da sen hasta ettin bir çocuğa bakamadın diye saldırır bu manyak.
Allah yardımcısı olsun konu sahibinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…