Eski eş

Sagolun arkadaslar avukatim var. Evlilikte surekli sindirildigim için huzursuz oluyorum. Onun bilgisi izni dışında hic bisey yapamazdım. Hala daha etkisinde hissediyorum.
Gece yarisi baslar simdi kafasinda kurup küfürler etmeye.

Dua edin kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz hayırlısıyla bitsinbu iş. Benim zaten evlilik hayati boyunca gücüm tükenmişti. Ne kalmaya ne gitmeye mecalim vardı. Rabbim yardim etti bi nefeste ciktim o evden ama hala gücümü toparlayamadim

Sormayın ya benim nasil biri oldugumu kızımı nasil düşündüğümü biliyor. Ama kisi karsisindakini kendi gibi görürmüş. Kendi pislik ortamlardan çıkmadığı için pisliklerine alet edemezsin diyor bana. Guzel dileğiniz için çok çok teşekkür ederim

Aynen oyle daha ogretmeniyle bile gorusmedi kizimin durumunu nasil etkilendigini sormak için.

Bir buçuk yıldır hiç muhatap olmadım bu konularda ve hiçbir konuda. Çocuklarla pikniğe de gittim, gezmeye de, aile ziyaretine de.

Sen en zorunu atlatmissin

Devam etsin böyle taciz etmeye, bi iki celsede iş bitsin istiyor, bırak yazsın dursun sen de dosyaya koydurursun, temiiiz.

Cevap yazmamaya devam edersen zamanla vazgeçer beyefendi(!). Maksat kötülük olsun, huzur bozmak olsun.bula bula bunu bulmuş.umrunda değil çocuğu nereye götürüp, getirdiğin.emin ol buna.

neden o kadar delirmiş ya ailenizle iftara gitmişsiniz sonuçta. pisliklerini bulaştırma derken ne demek istedi onu anlamadım... hayır yani çocukla gidilmeyecek yerler var (+18 olan barlar, gece mekanları vs) öyle bir yere gitmediniz ki, ne alaka yani? saygısız adam.ekran görüntüsü alın elinizde kalsın bencede.

Normalde onun bilgisi izni dışında bi yere gidemezdim. Ona kudurdu aslında çocuğu bahane etti ve şuan bile birini bulup evlenecegimi falan düşünüyo. Çok fesat biri anlayacağınız. Kişi kendinden bilir işi o hesap.

Yok yok yazdığı mesajlara karşı çok ağzımı bozmak geliyor içimden ama tutuyorum mecbur.
Bugun biraz daha cirkeflesti dedim ki bu mesajlarini mahkemeye verecegim daha da sabrımı zorlarsan açmadığım tazminat davami açacağım . Sesi kesti o zaman

Reactions: Cac
Niye uyandırıyon be?

Çocuk var belli gunlerde alıyor mecbur iletisimdeyim.

O zaman bu terbiyesizce tavırları yüzünden kendisiyle muhatttap olmak istemediğini, çocuğu almak istediğinde babanla görüşmesi gerektiğini yaz sonra engelle:) Babanla konuşsun bundan sonra, babana söyle (başka akraba da olur arıtk kim varsa) sen muhattap olma. Adam anca canını sıkıyor baksana. Dişli akraba var mı, kuzen, teyze bu herife yetecek birisi olsun.

Bana ulaşamayınca onlara cirkeflesmesinden korkuyorum. Benim yuzumden kimse daha fazla sıkıntı çeksin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…