ilk esinle konus bence onun hep ailenizin icinde olmasindan biktigini soyle ve bidaha ararsa agzinin payini vereceyini soyle esinin haberi olsun diye sonra ararsa bir guzel agzinin payini ver bidaha aramasiniyi günler bayanlar benim bi derdim var eşimle evleneli 5 yıl oldu ama eski karısı sürekli bi bahaneyle telefon açıyo evliliğimizin ilk yılı cinsel içerikli mesajlar atıyodu savcılığa verdik ama bişey çıkmadı tekrar yapmaması için uyarıldı bide 1 sene yada 2 sene içinde tekrarlarsa ceza gibi bişey alacağını söylediler ortak 2 tane çocukları var ama çocuklarla alakasız sürekli telefon açıyo çok yüzsüz bi kadın bi gün eşime telefon açıp kızları almasını söylemiş eşimde şehir dışına çıkacağını alamayacağını ssöylemiş bu arada en büyük kızı 14 yaşında istese kendi arayıp söyleyebilir o gün değil ertesi gün çıkacaktı şehir dışına gece 11 olmuş arıyo ben baktım telefona eşimle görüşmek istediğini söyledi müsait olmadığını söyleyip neden aradığını sordum merak etmiş hanfendi sürekli bi fırsat arıyo bugunde aramış gece 11 de beni alabilirmisin diye sormuş emar çekilmeye gidecekmiş Allah aşkına ne alaka hala ne sanıyo acaba eşimi bu durum için yapılabilecek bi durum varmıdır bende kendisine bi daha aramamasını bişey olursa kızların aramasını söyledim ama laf fayda etmiyo hukuki olarak yapılacak bişey varmıdır acaba
ilk esinle konus bence onun hep ailenizin icinde olmasindan biktigini soyle ve bidaha ararsa agzinin payini vereceyini soyle esinin haberi olsun diye sonra ararsa bir guzel agzinin payini ver bidaha aramasin
kadın sındırememiş sizinle huzurlu olmasını sanırım bır çomak sokmaya calısıyor ... siz gene ıyı dayanmıssınızz gercekten ben olsam bende sızın gıbı davranırdım acıkcası bu durumda eşiniz tarafından sızde gozlemlenıyor olabılırsınız yada tavırlarınız dıkkatını cekebılır ama bence esınızı alıp karsınızaa konusmanız en ıyısı ...
dediğim gibi konuşmakla olmuyo ona söyleneni duvara söylesek çeker giderdi yasal olarak yapabilceğimiz bişey varmıdır asıl onu merak ediyorum ben
mesaj atmıyo artık bu yüzden savcılığa vermiştik bu zamana kadar aradıklarını kayıt etsek dünya olurdu şimdiki aradıklarında eşim onun konuşmasına fırsat verse çünkü o daha bişey demeden eşim sayıp sövüyo çocuklarla alakasız şeyler söylese ve bunu sürekli tekrarlayıp kaydetsek acaba bişey çıkarmı gerçekten çünkü ilk şikayet ettiğimizde gitmiş savcıya ağlamış savcıda uyarmış sadece o kadar
Hattınızı değiştirin diyeceğim ama bişekilde çocuklar yeni no yu anneye verebilir..konuşmaları ses kayıt cihazlarıyla kaydedebilir ve onlarla savcılığa şikayette bulunabilirsiniz..zor bi durum,bende eşimin 2.eşiyim,eski eşi arasa ne yaparım bilmiyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?