• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
hayır normal değil. Böyle devam ederse mutlaka sorun çıkar. belki evli olsa bu kadar ilgilenmezdi çocuğuyla. Ben kabul edemezdim. çok normal gelmiyo.

Evet ayrı olunca degıl kısıler beraberkende baba babadır, çok cıddı bır durum ortada yokken videolar fotograflar eve gitmeler... Bu çok da etik değil, benım cocugum yok ama çocugu olanlar da da aynı dusunen bır çok kadın var bence

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok..
Evet boşanmış ailelerin çocukları zor süreçlerden geçiyor..
Anne baba tekrar evleniyor, çocuğun hayatına tanımadığı yeni kişiler giriyor..
Ama sadece çocuğun hayatı değişmiyor.. Herkesin hayatı değişiyor..
Benim eşim eski eşiyle çocuk harici asla görüşemez..
Çocuk hasta ise hastaneye götürülür.. Hastaneden çıkartıldığında herkes kendi evine gider..
Acil bir şey olsa ortak bir yol mutlaka bulunur, ama evine gidemez..

Bence de normal değil, linçlemeyin bu da benim fikrim.
Konu sahibi çocuklu bir adamla evlenmeyi vs tekrar düşünün. Kafa yapımız aynı ve ben sizi anladım. Bizim düşünce tarzımızdaki insanlar buna gelemez, tahammül edemez.

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok..
Evet boşanmış ailelerin çocukları zor süreçlerden geçiyor..
Anne baba tekrar evleniyor, çocuğun hayatına tanımadığı yeni kişiler giriyor..
Ama sadece çocuğun hayatı değişmiyor.. Herkesin hayatı değişiyor..
Benim eşim eski eşiyle çocuk harici asla görüşemez..
Çocuk hasta ise hastaneye götürülür.. Hastaneden çıkartıldığında herkes kendi evine gider..
Acil bir şey olsa ortak bir yol mutlaka bulunur, ama evine gidemez..
Bizzat yasayan bırınden bunları duymak güzel, anlatmaya calıstıgım da bu, durumu çocuklu adam herseyı yapabilir özgürdür seklinde benzer yorumlara getiren arkadaslar var, çocuklu ya da çocuksuz, herseyın usulu yolu yordamı var

aynı durum bende de var şuan, erkek arkadaşım boşanmış ve bir cocugu var, daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım. Kendi kendimi telkin ediyorum, bunlar normal rahat ol die. Ama bi arıyorum mesela napıosun diorum, " cocuğum, annesi ben okuldayız şimdi" cevabı alıyorum. tansiyonum falan düşüo:) tabiki gülerek kolay gelsin diyip kapatıyorum teli ama ahh ahh

aynı durum bende de var şuan, erkek arkadaşım boşanmış ve bir cocugu var, daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım. Kendi kendimi telkin ediyorum, bunlar normal rahat ol die. Ama bi arıyorum mesela napıosun diorum, " cocuğum, annesi ben okuldayız şimdi" cevabı alıyorum. tansiyonum falan düşüo:) tabiki gülerek kolay gelsin diyip kapatıyorum teli ama ahh ahh
Sızı anlıyorum içi beni dışı sizi yakar diyorsunuz, sızın çocugunuz yok sanırım

Bizzat yasayan bırınden bunları duymak güzel, anlatmaya calıstıgım da bu, durumu çocuklu adam herseyı yapabilir özgürdür seklinde benzer yorumlara getiren arkadaslar var, çocuklu ya da çocuksuz, herseyın usulu yolu yordamı var

Napayım şimdi çocuğu var diye, aşık olduğum adamdan vaz mı geçeyim..??
Ayrıca, ben tek taraflı aşık olup evlenmedim..
Sonuçta eşim de bana aşık oldu ve o da benimle evlenmeyi istedi..
Çok çocuğum da çocuğum diyorlarsa, geçinip boşanmayacaklar, ya da bir daha evlenmeyecekler..
Benim suçum ne..??

Sızı anlıyorum içi beni dışı sizi yakar diyorsunuz, sızın çocugunuz yok sanırım

çocuğum yok benim. Zaten ilişkiye başlarken de epey kafa yormuştum, sonra dedim ki bakarım canımı sıkan bişey olursa çeker giderim. Ama aksine ilişki o kdr güzel akıyor ki. Hiç bi sorun olmadığı gibi iyi kalpli ve sevdiğini herşekilde deli gibi gösteren bi adam. Ama dedim ya ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi.Ondan istediğim bişey yok davranış konusunda yani gitme etme görme diyemeyeceğime göre, ya bu deveyi güdücem ya da gidicem. Ama zormuş, söylemişlerdi tahmin etmemiştim bu kadarını

Napayım şimdi çocuğu var diye, aşık olduğum adamdan vaz mı geçeyim..??
Ayrıca, ben tek taraflı aşık olup evlenmedim..
Sonuçta eşim de bana aşık oldu ve o da benimle evlenmeyi istedi..
Çok çocuğum da çocuğum diyorlarsa, geçinip boşanmayacaklar, ya da bir daha evlenmeyecekler..
Benim suçum ne..??
Çokk doğru, adam çocuksuz bır bayan ile oluyorsa oda dikkat etmeli, psikologlar bıle bu konuda cocuga karsı evlı çift gibi goruntu vermemeyı onerıyor

çocuğum yok benim. Zaten ilişkiye başlarken de epey kafa yormuştum, sonra dedim ki bakarım canımı sıkan bişey olursa çeker giderim. Ama aksine ilişki o kdr güzel akıyor ki. Hiç bi sorun olmadığı gibi iyi kalpli ve sevdiğini herşekilde deli gibi gösteren bi adam. Ama dedim ya ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi.Ondan istediğim bişey yok davranış konusunda yani gitme etme görme diyemeyeceğime göre, ya bu deveyi güdücem ya da gidicem. Ama zormuş, söylemişlerdi tahmin etmemiştim bu kadarını
Hayatınızdaki adamın olumlu tarafları ilgisi sevkati sevgisi sızı bu ılıskıye bağlamış, diğer kısımlar ıcınde size sabır diliyorum sevgiler

Canım benim, evet zor.. Hastalık olur, eğitimiyle alakalı bir durum olur tabi ki görüşecek..
Ama çocuk harici konularda asla görüşemez..
Bir şey olduğu zaman whatsap üzerinden bilgi verirler birbirlerine, olay biter..
Senin için gerçekten doğru insan ise, buna inanıyorsan vazgeçme..

Canım benim, evet zor.. Hastalık olur, eğitimiyle alakalı bir durum olur tabi ki görüşecek..
Ama çocuk harici konularda asla görüşemez..
Bir şey olduğu zaman whatsap üzerinden bilgi verirler birbirlerine, olay biter..
Senin için gerçekten doğru insan ise, buna inanıyorsan vazgeçme..

öyle olduğunu söylüyor, sadece cocuk için olduğunu yani. Allah var benim de fazlasının olduğuyla ilgili şüphem yok zaten.
Ama bazen bi öküz oturuo içime:) sebebsiz tadım kaçıo, diyorum ben nerdeyim napıyorum, neyse geçecek inşallah alışacağım.

öyle olduğunu söylüyor, sadece cocuk için olduğunu yani. Allah var benim de fazlasının olduğuyla ilgili şüphem yok zaten.
Ama bazen bi öküz oturuo içime:) sebebsiz tadım kaçıo, diyorum ben nerdeyim napıyorum, neyse geçecek inşallah alışacağım.

Başlarda ben de çok zorlandım, çocukta zorlandı..
Çok şükür aştık ama..
Kim ne derse desin zorluğu var, ama aşılamayacak bir durum değil..
Önemli olan eşin/sevgilinin dengeyi kurabilmesi..
Ve herkesin birbirine saygı duyması..

Başlarda ben de çok zorlandım, çocukta zorlandı..
Çok şükür aştık ama..
Kim ne derse desin zorluğu var, ama aşılamayacak bir durum değil..
Önemli olan eşin/sevgilinin dengeyi kurabilmesi..
Ve herkesin birbirine saygı duyması..

canım inşallah benim de öyle olur.
şimdilik herşey iyi gibi,
Allahım bana da sabır versin, böyle boş boş tedirginliklerim paranoyalarım olmasın inşallah

hayır normal değil. Böyle devam ederse mutlaka sorun çıkar. belki evli olsa bu kadar ilgilenmezdi çocuğuyla. Ben kabul edemezdim. çok normal gelmiyo.
Evet hasta oldugumuz donenlerde annemiz ılgılenırdı, genelde de evlı ailelerde anne hastaneye goturur, hatta babanın uyuttugunu pek görmedim

Bence de normal değil, linçlemeyin bu da benim fikrim.
Konu sahibi çocuklu bir adamla evlenmeyi vs tekrar düşünün. Kafa yapımız aynı ve ben sizi anladım. Bizim düşünce tarzımızdaki insanlar buna gelemez, tahammül edemez.
Bunu normal görmemek, çocukları sevmedıgımiz anlamına gelmiyor değil mi

Kadın bekar ve tek yasıyor diye basından attıgı adama atlamaz merak etmeyin.
Sizin o 'herkes ona asık' diye baktıgınız adam ona korkuluk gibi geliyordur.

Evladı olan hemde bu kadar ufak bir evladı olan adam ile sevgili oldu isen onu paylaşmak zorundasın.
Onun önceliği evladı olmalı, baba burda kal dediğinde dinlemeli beni sen uyut dediğinde uyutmalı.
Özellikle o yaşta hasta iken anneye babaya ilgiye daha çok muhtaç oluyorlar.
İkisini bir arada görmesi birlikte de zaman geçirmeleri gerekiyor ve gerekecek.
Sana tuhaf geliyor ise bu durum bence bu ilşkiden dön. Bir babayı evladından ayırma.

Back
X