Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal gerekirse gidip kalacak bile ohooo bu çocuk daha büyüyecek mezuniyetti balosu evlenmesi daha neler neler hep bir arada olacaklar bunu bilerek ciddi adım atınMerhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ayrılın bence. Adam çocuğun yanına gidecek tabi. Onlar o çocuğu ikisi yaptı. Tatile çıkanlar bile var. Sizi çok ayıpladım şahsen
Bu nasıl bir ayrıntı yakalamak vallahi helalÇocuk hasta yatarken akıllarına başla bir şey geleceğini sanıyorsan sen anne değilsin hatta hiç bir çocuğu gerçekten. Sevmemişsin demek. Ayrıca çocuk 1 yaşındayken boşandıklarından siz boşandılar diye bahsetmişsiniz , boşanmışlar diye değil yani en az ?! 2 yıllıksevgilinizi tanıyor olmanız lazım .
Teşekkür ediyorum anlayışınız için, herkes normal diye yorum yapıyor ama eski eşi başka bır adamla evli olsa o eve gidip çocuk uyutabilecekmiydi bunu merak ediyorum, tabi ki çocugun babaya ihtiyacı var, ama boşanmış ailelerde malesef hıcbırsey evli hayatındaki düzende olmazKonu sahibini ayiplamamak lazim. Kendisinin çocuğu yok. Onun icin cocuklu hayatın nasıl olduğunu bilemez. "normalde" boşanmış kişiler birbirinin evine gitmez. Çocukla durum işte bazen farklı oluyor.
Yani konu sahibi ve adam bosanmadan öncede mi birlikteydiler demek istiyorsunuz?Bu nasıl bir ayrıntı yakalamak vallahi helal
Bende hanımefendinin yorumunu okuyunca fark ettim bence de öyle yazı dili saklamaya çalıştıklarımızı gösteriyorYani konu sahibi ve adam bosanmadan öncede mi birlikteydiler demek istiyorsunuz?
Bu çok ilginç boşanma sureçleri biliyorsunuz taraflar karar verse bile mahkemede aynı anda olmuyor davalar uzuyor... Görüştüğüm kişi tanıdıgım biri boşanma konusunu bilmek için birlikte olmaya gerek yok.. Boşanma nedenleri bambaşkaYani konu sahibi ve adam bosanmadan öncede mi birlikteydiler demek istiyorsunuz?
Ya da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndüBende hanımefendinin yorumunu okuyunca fark ettim bence de öyle yazı dili saklamaya çalıştıklarımızı gösteriyor
Olabilir tabiki. Su an mesele o degil zaten. Ben sizin bu adamla mutlu olcaginizi düsünmüyorm. Sizi suclamiyorm ben de buna benzer bir sey yasadim. Ya oturup konusup ortak bir noktada buluscaksiniz ya da bu is olmaz benceBu çok ilginç boşanma sureçleri biliyorsunuz taraflar karar verse bile mahkemede aynı anda olmuyor davalar uzuyor... Görüştüğüm kişi tanıdıgım biri boşanma konusunu bilmek için birlikte olmaya gerek yok.. Boşanma nedenleri bambaşka
Bende hanımefendinin yorumunu okuyunca fark ettim bence de öyle yazı dili saklamaya çalıştıklarımızı gösteriyor
Konu aynen böyle 6yuldır tanıdıgım bırı...Ya da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndü
Konu aynen böyle.... Eşinden öncede tanıdıgım ama tabı samimiyetim yoktu.. Ki resmiyete boşanmadan önce hayatında başkası vardı... Boşanma nedenleri aralarındaki geçimsizlik.. Bu kısımlar tabı benım ılgılenfıgım kısım degıl, ben dahil oldugum sureci degerlendırıyırumYa da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndü
Aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Sizin sordugunuz soru bambaska bir sey.Konu aynen böyle 6yuldır tanıdıgım bırı...
Konu aynen böyle.... Eşinden öncede tanıdıgım ama tabı samimiyetim yoktu.. Ki resmiyete boşanmadan önce hayatında başkası vardı... Boşanma nedenleri aralarındaki geçimsizlik.. Bu kısımlar tabı benım ılgılenfıgım kısım degıl, ben dahil oldugum sureci degerlendırıyırum
Oda olabilir iş ortamında şurda burda tanımıştır belkiYa da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndü
Bizde zaten kötü bir şey demedik size kendi içimizde tahmin yürütüyoruzKonu aynen böyle 6yuldır tanıdıgım bırı...
Konu aynen böyle.... Eşinden öncede tanıdıgım ama tabı samimiyetim yoktu.. Ki resmiyete boşanmadan önce hayatında başkası vardı... Boşanma nedenleri aralarındaki geçimsizlik.. Bu kısımlar tabı benım ılgılenfıgım kısım degıl, ben dahil oldugum sureci degerlendırıyırum