- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Senin cocugin var mi?Bence barismayin asla duzelmiyorlar ben resmi bosanmadan sans vermistim yok degismedi sonuc ortada.birde evlenmeniZ sartmi hic bu olasiligi vermemissin ben 5 yildir kafam rahat hicte takilmiyorum evleniyim diye bir cabam yok
Senin cocugin var mi?
Cocuk olmasa hersey cok guzel ama cocuk olunca zor..
Bosanirekn ven istiyorum diye bisey demedi .Bence kalbinizi beyninizi dinleyin, bak ikinci sansi verip degismeyenlerde var. Ama az once biri yazmis ikinci sansi verip cok mutlu olanlarda.
Siz esinizi seviyormusunuz hala?
Kotu ve iyi yonlerini karsilastirin.
evladinuz ksc yasinda?
Ve bosanirken hicmi cabalamadi eski esiniz?
Eski eşimi mahkemeye verip , 7 ay ayrılıktan snr geri dönmüştümSelam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
Benim de vardı ex kv ile sorun barısmak isterken asla görüşmeyecelsiniz derdiBizimkisi ufak sebepler degildii..
Ama bilmiyorum arkadaşlar pisman olmak istemiyorum..
Bugun araya tam 4 kisi geldi konistuk istisare ettik eger yaparsa ayni seyleri geri gel dediler bir dene dediler..
Eski es demiski eger ayni seyleri yaparsam yuzume tükürun demis..
Ben bilmiyorum ama.
Kv ile sorun vardi onlara hic gitme diyor..
Eger bana en ufak birsey yaparsa geri gelecm.Ben insanların değişeceğine inanırım.
Fakat öte yandan değişim çok zordur, kişinin istemesi de yetmez bazen, hayatın kafasına vura vura istetmesi lazım gelir.
Eşinde o kadar güçlü bir pişmanlık var mı bunu sen bilirsin. Bir de sende sevgiye dair bişey göremedim, genellikle oğlundan ve maddi imkanlardan bahsetmişsin. Sevgin bitmiş olabilir yaşadıklarından ve geçen zamandan dolayı bu çok normal ama sevgisiz geçim de zor be arkadaşım.
Eğer denersen büyük beklentilere girme ve şunu aklından çıkarma: bir risk alıyorsun, iyi de olabilir kötü de. Kötü olursa tekrar boşanma cesaretin var mı?
Ne yonde degismediii...Eski eşimi mahkemeye verip , 7 ay ayrılıktan snr geri dönmüştüm
Geri dondukten snr birkac ay iyiki ayrılmamısız diye şükürler ederdim
Ama bir bucuk yıl anca dayanabildk be boşandık
Şu hayatta öğrendim ki , kimse değişmez ancak zaman kaybı olur
Ama içinizde kalıp ileride keske dememek için de denenebilir
Ben denedm yasadım ve olmadı
Kimse için de olacagina inanmıyorum
Ben yurt disina gidecem..Benim de vardı ex kv ile sorun barısmak isterken asla görüşmeyecelsiniz derdi
Ama zaman gecince görüşmememiz sorun oldu
Yeni bir umut yok bana maalesef benimcocuk cok aktif ..Geri dönme. Yeni bir umut yeni biri lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?