Eski eşe tekrar dönen var mi??????

Kuzenim halamın kızı yani kızı için 2 yıl aradan sonra tekrardan eşiyle evlendi ev tutuldu eşyalar düzüldü vs vs...
6 ay dayanamadı eşi gram değişmemişti herşey vadeler verilip tekrardan başlayana kadar.Ve kızının psikolojisi bozuldu annesine "Anne yeter artık babamdan boşan evimize gidelim" demesiyle kuzenim tekrardan boşanıp o düzdükeleri evi bozup kızını alıp evlerine geri döndüler.

Şans vermeye değer.. Deneme sürecinde kendini kanıtlarsa bence affet.. Allah affedenleri sever..

Işte benim konum.
Ben 5 yıl sonra birleştim.
Pişman değilim. Eski eşimle şu an ki eşimin alakası yok desem yeridir.
Ama eşimden ziyade ailesi ile ilgili sebeplerden boşanmış tık.
Şimdi görüşmüyoruz
Şiddet eskiden de görmedim şimdide.
Sadece şunu söylemek istiyorum iyi düşünün. Çocuk için birleşiyoruz diye kendimizi kandırmayalım cocugumuzu dusunsek bosanmamis olmamız gerekirdi. Tekrar ayrilmaniz durumunda çocuğunuza ikinci bir süreç yasatacaksiniz.
BenCe bir süre flört edin. Bizde ise yaradı cidden

Sadece çocuk için barışmak istikrar sağlamaz gibime geliyor. Bi yerde patlak verir ve yine ayrılırsınız. Ama içinizde sevgi varsa hala saygı kalmışsa atıyorum şu şu şu özelliklerini özlüyorum saygı duyuyorum diyorsanız ancakkkkkkk o zaman bir şans vermeyi düşünün derim. Sadece çocuk içinse adama nasıl dokunacaksınız mideniz nasıl alacak...

Konu sahibi bu adam nafaka veriyor mu çocuk için size?
Çok cimri dediniz ya acaba o yüzden mi barışmak istiyor bilemedim.
Madem o kadar seviyordu pişmandı falan filan boşanmamak için çabalardı kendini düzeltirdi.
Bu adam iyi niyetli gelmedi bana hiç yurt dışına gideceksiniz bir de aman dikkat edin çocuğu falan kaçırmasın sizden.
Bbence bi 6 7 ay rol yapar sonra özüne döner ailem de ailem diye dayatır gibi geldi bana.

Barışırsanız bir gün şunu diyeceksiniz " işte senden bu yüzden boşanmıştım hiç değişmemişsin"

Yeni bir bayan bulamamistir senin gibi cimrilik kaldıran. Eminim maddi yönden boşanan kadar çok büyük fwdakarlik gösterdin. Yeni bir kadın bulsa senin yüzüne bakmazdı bu adam.
4 kişi degil14 kişi gelse evlilik istişare ile olmaz yürümez. Tövbe etsedeayni çatı altında 3 gün tövbe sürer. Tekrar geri gönlün demiş ya senin için 2.dönüşler daha zor olur nasil 2.kez yuvanın dağıtıp döneceksin psikolojin bunu kaldıracak mi ?
ERKEKLERİN verdiği sözleri tuttuğunu hiç görmedim. Gene yaiz yorum sen gibi dert çeken başka kadın bulsa yüzüne bakmazdi bu adam bulamadı sana geldi.
Psikolog ve aile terapisti şartı koy
bu süre içinde evlenme tekrar doktor tamam deyince evlen.

Benım bır arkdasşım eşine döndü ama cok mutlu suan.. Onların evliliklerinini bitmesine sebep ailelerdi..Adam iyi bir babaydı falan filan.. Siz öncesini ve sonrasını sorgulayın.. Eski eşiniz su anda cocuguna nasıl bir baba? Şiddet olayı da varmış.. Tekrarlamayacagına nasıl garanti alabiliyorsunuz..

Şiddet vardı ve siz tekrar mi diye düşürüyorsunuz. ..hakettiginize inaniyorsaniz ve çocuğun bu sahnelere şahit olmasını istiyorsanız elbette dönün. ..ben bana şiddet uygulayabilen birine konuşma şansı tanımam isterse ölsün aşkından. ..şiddet karakter biçimidir ve daima içte uyuyan bir kötülüktur. ...layık olduğunuzu düşünüyorsanız deneyin tabii neden olmasın. .ha ayrica:cimrilik de şiddet gibi bir karakter biçimidir; Değişmez!

Çoğu kişinin yazdığını yazıcam canım ben de
Kuzenim bizzat şahit olduğumuz herşeye ayrılmıştı ki aldatma falan yoktu ortada adamın tutarsızlıkları iş çevirmelerinden yani
çocuk var diye yeniden evlendiler ailesi bil ekarşı çıktı eski kocasına dönmesine ama evlendi 1 yıl olmadan yine ayrıldılar olmayınca olmuyordur zorlamayacaksın bence
çok iyi bişey çıksaydı kocan zaten ayrılmazdınız

Bence sizin durumunuz daha farklı.
Aradan uzun bir zaman geçmiş köprünün altından çok sular akmış.
Bu kadar uzun ayrı kaldığınıza göre barışma beklentiniz de yoktu o yüzden zihniniz temiz şekilde sanki yeni biriyle tanışır gibi başlamışsınızdır.
Yani öyle tahmin ediyorum

Dönüp te mutlu olanı hiç görmedim ben
daha dün eski eşiyle tekrar barışmış ve birbirlerini bıçaklamış ve tekrar ayrılmış
Arkadaşımla konuştum tam da
bugün bu konuyu gördüm hayırlısı olsun hakkınızda

Olabilir :) asla yapmam dedim ve 3 4 yıl hiç gorusmedim. Sadece mesajla . Kızımla görüştü ler Ama ben uzak durdum

5 yıllık eşimden ayrıldım,geri dönmedim,daha mutluyum.

benim anlamadigim diyorsunuzki eski esine donen varmi guzel ornekler verin kotu ornekleri istemiyorsunuz bile..
hikayelere goremi karar vereceksiniz hayatinizin onemli kararini..zaten binbier turlu soru isaretiyle gideceksiniz..ee gittiginizde de acaba acaba hep stres stres

Ben daha onceden de yurt disinda yasadim..bilmiyorum arkadas..
Bana ve kizima gelinlik goydirecekmis sozde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…