- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Kuzenim halamın kızı yani kızı için 2 yıl aradan sonra tekrardan eşiyle evlendi ev tutuldu eşyalar düzüldü vs vs...birde şöyle düşün denesen kaybedeceğin ne olur, denemesen ne olu. artısını eksisini düşün. çocuk için daha mı iyi olur daha mı kötü. en kötü seneryoyu düşünerek karar ver bence. birleştiniz bi süre sonra eskisi gibioldu ve ayrıldınız. ne olur, ne hissedersin. çocuğun nasıl etkilenir. en iyi sen bilirsin
Yeni bir bayan bulamamistir senin gibi cimrilik kaldıran. Eminim maddi yönden boşanan kadar çok büyük fwdakarlik gösterdin. Yeni bir kadın bulsa senin yüzüne bakmazdı bu adam.Bizimkisi ufak sebepler degildii..
Ama bilmiyorum arkadaşlar pisman olmak istemiyorum..
Bugun araya tam 4 kisi geldi konistuk istisare ettik eger yaparsa ayni seyleri geri gel dediler bir dene dediler..
Eski es demiski eger ayni seyleri yaparsam yuzume tükürun demis..
Ben bilmiyorum ama.
Kv ile sorun vardi onlara hic gitme diyor..
Çok haklısınızÇocuk için birleşiyoruz diye kendimizi kandırmayalım cocugumuzu dusunsek bosanmamis olmamız gerekirdi. Tekrar ayrilmaniz durumunda çocuğunuza ikinci bir süreç yasatacaksiniz.
BenCe bir süre flört edin. Bizde ise yaradı cidden
Bosandik hakaret vardi ..
Cimrilik bir kac kere siddet..
Bence sizin durumunuz daha farklı.Işte benim konum.
Ben 5 yıl sonra birleştim.
Pişman değilim. Eski eşimle şu an ki eşimin alakası yok desem yeridir.
Ama eşimden ziyade ailesi ile ilgili sebeplerden boşanmış tık.
Şimdi görüşmüyoruz
Şiddet eskiden de görmedim şimdide.
Sadece şunu söylemek istiyorum iyi düşünün. Çocuk için birleşiyoruz diye kendimizi kandırmayalım cocugumuzu dusunsek bosanmamis olmamız gerekirdi. Tekrar ayrilmaniz durumunda çocuğunuza ikinci bir süreç yasatacaksiniz.
BenCe bir süre flört edin. Bizde ise yaradı cidden
Olabilir :) asla yapmam dedim ve 3 4 yıl hiç gorusmedim. Sadece mesajla . Kızımla görüştü ler Ama ben uzak durdumBence sizin durumunuz daha farklı.
Aradan uzun bir zaman geçmiş köprünün altından çok sular akmış.
Bu kadar uzun ayrı kaldığınıza göre barışma beklentiniz de yoktu o yüzden zihniniz temiz şekilde sanki yeni biriyle tanışır gibi başlamışsınızdır.
Yani öyle tahmin ediyorum
Ben karamsarim bu konuda ne bileyimm..Ben de ikinci evliliğimi bekar biri ile yaptım
Ben de cok asıgım ve mutluyum
Masallah :)
Ben daha onceden de yurt disinda yasadim..bilmiyorum arkadas..Konu sahibi bu adam nafaka veriyor mu çocuk için size?
Çok cimri dediniz ya acaba o yüzden mi barışmak istiyor bilemedim.
Madem o kadar seviyordu pişmandı falan filan boşanmamak için çabalardı kendini düzeltirdi.
Bu adam iyi niyetli gelmedi bana hiç yurt dışına gideceksiniz bir de aman dikkat edin çocuğu falan kaçırmasın sizden.
Bbence bi 6 7 ay rol yapar sonra özüne döner ailem de ailem diye dayatır gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?