Eski eşe tekrar dönen var mi??????

Bunu deneyen iki çift biliyorum.İçlerini bilemiyorum ama hala birlikteler.Hatta bir tanesi evlenmeden önce protokol imzalatmıştı eşine birşey olurda boşanırsak diye şartları belirlemişti.
Ama her evlilik farklı tabiki.Çok zor karar.Çocuk içinde çok üzüldüm.Yavrum baba özlemi çekiyor olmalı.
1 yıl hatalarını anlayıp pişman olmak için az bir zaman değil.O kadar insanda vesile olmaya çalışmış vebali kabul etmiş.Adam kendi ağzıyla size güzel olacak da demiş.Ben bu riski göze alır bir daha denerdim.
Hayatım boyunca "acaba dönseydim gerçekten bu defa mutlu olurmuyduk?" diye kafamda Kocaman bir soru işaretiyle yaşamak istemezdim.
Bende bunlari cok dusindum..
Vesile olan adam o kadr mesgul adam kii..
Is adami butun ulkrlere gidiyor..
Butun isini gucunu birakip ucakla sirf bunun icin benim sehre geldii.
Ysparsa ben getirecem seni dedi..
Beni arayack .en ufak hatasinda bosancaz..
Inanin bosanmk o kadr zor kii..
Su cocuk olmasa var ya..
Yurt disina gitme ihtimalini dusunuyorum kv kp olmayack ..bizi rahatsiz etneyecklerr..
Bana ve kixima yeniden gelinlik giydirecekmis..eger yaparsaa..
Adam bence bunca rizki gize alamaz eger bana bisey yaparsa isindende olacakk..bir sene hic gorusmedik..
Cok pismanim diyor ysptiklarindann..
Bilmiyorum arkadaslarr..

Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
Konu içeriğinizi okumadım konu başlığı üzerinden hemen cevap yazayım.
Aslaaaaaa geri dönme daha beter olur herşey hatta senden intikam almaya çalışır o 1 seneyi sorgulamaya ve sana iftira atmaya başlar vs vs vs....
Boşandıktan 2 yıl sonra eşime söylediğim sözü sana da yazayım.
"DENENMİŞ OLANI TEKRAR DENEMEK AHMAKLARIN YAPACAĞI BİR İŞTİR" ;)
Çocuğum olduğu halde eşime tekrar dönmedim.
Aradan yıllar geçti ve ben aşık oldum ikinci evliliğimi yaptım.İlkine vereceğim ikinci şansı başkasına vermek daha akıllıca ;)

Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...

boşanmadan önce ona yeteri kadar şans verdiğinizi düşünüyorum.boşanma kararı çok kolay verilebilecek karar değil çünkü.pişman olmuştur illaki şuan barışmak istediğine göre ama bu pişmanlık birleştiğinizde ne kadar sürecek? bilmiyorum bence olmaz güvenmek çok zor.

Yeni bir umut yok bana maalesef benimcocuk cok aktif ..
Benim cocugu kimse kabul etmez cekmez ..
Kim baskasinin cocugunu ceker ki..
Vardir ceken o da bana dusmez arkads..ben bile bazen tahammul edemiyorumm...
Keske cocuk olmasaydi hersey cok guxl olacaktii..
Bütün çocuklar aktif canım.Sadece anne olup bütün sorumluluğu sana ait olunca zorluğunu anlıyorsun.Ünide sabah akşam 3 saat yol gider, günün çoğunu okulda yolda geçirirdim çok yorulurdum.İşte desen sabah 9 akşam 7 çok yorulurdum.Anne olunca kızın peşinde dolanırken anladım ki o zamanlar yorgunluk neymiş bilememişim:eek:.Yaşında küçük senin.Hep diyorum evlenmek çocuk sahibi olmak için 30 lu yaşlar en ideali.

Konu içeriğinizi okumadım konu başlığı üzerinden hemen cevap yazayım.
Aslaaaaaa geri dönme daha beter olur herşey hatta senden intikam almaya çalışır o 1 seneyi sorgulamaya ve sana iftira atmaya başlar vs vs vs....
Boşandıktan 2 yıl sonra eşime söylediğim sözü sana da yazayım.
"DENENMİŞ OLANI TEKRAR DENEMEK AHMAKLARIN YAPACAĞI BİR İŞTİR" :KK66:
Çocuğum olduğu halde eşime tekrar dönmedim.
Aradan yıllar geçti ve ben aşık oldum ikinci evliliğimi yaptım.İlkine vereceğim ikinci şansı başkasına vermek daha akıllıca :KK66:
Baskasina vereyim şansi ama bana iyi davranacaklarini nerden bileyimm.senin karsina iyi biri cikmis ben senin kdr şansli degilim ki arkadaşim..
Bu arada senin cocuk vsr mii???

Bütün çocuklar aktif canım.Sadece anne olup bütün sorumluluğu sana ait olunca zorluğunu anlıyorsun.Ünide sabah akşam 3 saat yol gider, günün çoğunu okulda yolda geçirirdim çok yorulurdum.İşte desen sabah 9 akşam 7 çok yorulurdum.Anne olunca kızın peşinde dolanırken anladım ki o zamanlar yorgunluk neymiş bilememişim:eek:.Yaşında küçük senin.Hep diyorum evlenmek çocuk sahibi olmak için 30 lu yaşlar en ideali.
Evet ben çok pismanim cok erken yaşta evlendigim icin 21 yasinda evlendim 22 de cocugum olduuu..

Bende bunlari cok dusindum..
Vesile olan adam o kadr mesgul adam kii..
Is adami butun ulkrlere gidiyor..
Butun isini gucunu birakip ucakla sirf bunun icin benim sehre geldii.
Ysparsa ben getirecem seni dedi..
Beni arayack .en ufak hatasinda bosancaz..
Inanin bosanmk o kadr zor kii..
Su cocuk olmasa var ya..
Yurt disina gitme ihtimalini dusunuyorum kv kp olmayack ..bizi rahatsiz etneyecklerr..
Bana ve kixima yeniden gelinlik giydirecekmis..eger yaparsaa..
Adam bence bunca rizki gize alamaz eger bana bisey yaparsa isindende olacakk..bir sene hic gorusmedik..
Cok pismanim diyor ysptiklarindann..
Bilmiyorum arkadaslarr..
Benim eşimde boşandıktan sonra bana ne diller döktü anlatamam.Ne vaadler de bulundu kızımız için dedi sana istediğin yerde ev dedi araba dedi evi dilediğince döşe dedi dedi dedi....
Bende ona dedim ki evliyken evimiz varmıydı vardı arabam varmıydı vardı eşyaları ben seçmedim mi seçtim maddi sıkıntımız varmıydı yoktu peki bu vaadlerin evliyken de vardı ama ben senden yinede boşandım demek ki benim derdim vaadlerinin eksikliği değil senin kendin dedim.Yani ben seni istemedim ve istemiyorum da dedim.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır DEĞİŞMEEEEZZ....
Sakın inanma.
Ben ikinci evliliğimi ilk evliliğini yapan bekar biriyle yaptım ve Çoooooook Mutluyum eşime deli gibi aşığım.

Ne yonde degismediii...
Sozunde durmadi mii??
Ben gidersem resmi nikah olack cunku yurt disina gidecm..
Aslinda hemn resmi nikah yapmk istemiyirym amz kararsizimmm..
Ben korkuyorumm...
Sonra pismnlikta yasamk istemiyirmmm[/QU
Yasdığımız tüm olumsuz seyleri yeniden yasadık işte
Öldü geberdi ayrı kalınca biz
Barısınca çok iyi bir eş oldu birkac ay
Ama snr yeniden kötülesti

Ben yurt disina gidecem..
Gelince gofusmeyecez dedi..
Bimmiyorum arkadasi.m.
Bana soylediklerini eger yapack olursa..belki mutlu olabikiriz bilmiyorum hicc
Nikahsız dene o halde içinde kalacaksa ama sizde şiddet falan da varmıs
Bu affedilecek bir durum değil gbi

Bir arkadaşım boşandığı kocasıyla evlendi ve çok mutlu şu anda. Siz eşinizi daha iyi bilirsiniz. Biz ne desek boş. Hayırlısı olsun.

Benim eşimde boşandıktan sonra bana ne diller döktü anlatamam.Ne vaadler de bulundu kızımız için dedi sana istediğin yerde ev dedi araba dedi evi dilediğince döşe dedi dedi dedi....
Bende ona dedim ki evliyken evimiz varmıydı vardı arabam varmıydı vardı eşyaları ben seçmedim mi seçtim maddi sıkıntımız varmıydı yoktu peki bu vaadlerin evliyken de vardı ama ben senden yinede boşandım demek ki benim derdim vaadlerinin eksikliği değil senin kendin dedim.Yani ben seni istemedim ve istemiyorum da dedim.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır DEĞİŞMEEEEZZ....
Sakın inanma.
Ben ikinci evliliğimi ilk evliliğini yapan bekar biriyle yaptım ve Çoooooook Mutluyum eşime deli gibi aşığım.
Ben de ikinci evliliğimi bekar biri ile yaptım
Ben de cok asıgım ve mutluyum
Masallah :)

Baskasina vereyim şansi ama bana iyi davranacaklarini nerden bileyimm.senin karsina iyi biri cikmis ben senin kdr şansli degilim ki arkadaşim..
Yazımı okumadın mı tabiki de çocuğum var.Boşandığım zaman kızım 4 yaşındaydı şimdi Üniversiteye gidiyor.
Ve benim şanslı senin şanssız olduğun konusunda neden bu kadar eminsin?
Müneccimmisin ki bu kadar net ve kesin konuşuyorsun?
Bence seni çok sindirmişler kimse kavun değil iyimi kötümü bilemezsin elbette ama Boşandığın kocanın ne olduğunu en azından biliyorsun.
Hayat otobüse binmek gibidir.
Netice de otobüse minibüse binerken şöförün şöförlüğünü sorgulamadan direk binip nasıl ki düşünmeden canımızı emanet ediyorsak evlilikte bana göre aynı şey.Ya kısmet ya nasip dersin Allah yardımcın olur.

Bence,Cimriliği kesinlikle değişmez,ilgi alaka yine aynı olur,şiddet içinse gözü korkmuşsa, öfke kusan,agrasif bir insan değilse belki!.....Sadece bazı yönlerini törpüler,ama tam anlamıyla değişmez...Bence sen pişmansın!,yıllarca sadece tek bir yönü olmasa çekerdim derdim;düşünüyorum da cidden o yönü olmasa çeker miydim,sanırım evladım için evet!şimdi ona her baktığım da,bu hayatı ona sunduğum için,yani bu evliliğe onu getirip ,böyle bir ayrılığa onu mahkum ettik,bunun sorumlusu gibi hisediyorum kendimi!İşte bir de böyle bir kargaşa var, bunun vicdanını neden kadın yaşar!taş mı bu erkekler!O yüzden döneceksen de iyi bir dersi hak etmiş,biraz sürtsün burnu!Ama dönmesen de hiç bir şey bitmemiştir,ne sen ne evladın için!

Bosanan veya bosanmak isteyen cifler olur cocugum babasiz büyüyecek sacma düsüncesinden ciksinlar..

Cocuk niye babasiz büyüyecekmis babasi var Ama siz anlasmiyosunuzve bosandiniznedir yani bu Drama.

Ve ben eski Eski ese geri dönmezdim , zaten bi hayri olsa basta olurdu

Kocanı tanımadan evlendin ona da şans verdin birde çocuk verdin eee ne oldu eşin sana iyimi davrandı sanki?
Eşinin sana iyi davranacağına eminmiydin evlenirken?
O zaman kimseye güvenme kimseyle de evlenme ama denenmişi deneme sakın.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çoğu kadın aynı eşle tekrar mutlu olmamıştır bunu araştır lütfen.

ben eski sevgılımle barışmıştım da daha beter olmuştu hatırlıyorum yıllarım gectı hıc ıyı degıl ama tabı sevgılılık başka,
etrafımdakılerı düşünüyorum da akrabam vardı teyzem olsun arkadaslarım hep denedıler tabıkı tekrardan bosanmayı durdurup veya bosansa bıle gerı yaşayanlar oldu yok sonuc olumlu degıl,
ama denemekte fayda var belkı işe yarar yani cocugun babasıyla yasaması baska, baskasına bakmak arayıp bulmak kolay sey degıl o yuzden alıstıgınız eskıden sevdıgınız eşinizle once yapıcı sekılde konusa konusa deneyın bence.

ilişkinizi bilemiyorum. bazı durumlar ve kişiler için 2. şans verilebilir. ben olsam tekrar denerdim. ama hiç olmayacak durumlar var, hiç olmayacak kişiler. eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. yazıyla bi yere kadar anlaşılıyor

birde şöyle düşün denesen kaybedeceğin ne olur, denemesen ne olu. artısını eksisini düşün. çocuk için daha mı iyi olur daha mı kötü. en kötü seneryoyu düşünerek karar ver bence. birleştiniz bi süre sonra eskisi gibioldu ve ayrıldınız. ne olur, ne hissedersin. çocuğun nasıl etkilenir. en iyi sen bilirsin

Back
X