KesinlikleZoru başarıp boşanıp kendinize yeni bir dünya kurmuşsunuz.
Adamla değil yeniden evlenmek bayramlaşmak,selamlaşmak bile büyük bir hata bence.
Eminim genç ve güzel kadınsınızdır,kendi kısmetlerinizi kendiniz kapatıyorsunuz bu şekilde.
Katılıyorum huylu huyundan vazgeçmez boşuna düzeninizi bozmayınZoru başarıp boşanıp kendinize yeni bir dünya kurmuşsunuz.
Adamla değil yeniden evlenmek bayramlaşmak,selamlaşmak bile büyük bir hata bence.
Eminim genç ve güzel kadınsınızdır,kendi kısmetlerinizi kendiniz kapatıyorsunuz bu şekilde.
aslında memnunum ama onuda görmek istiyorum onu istemiyorum ama alışkanlık sanırımŞu an onsuz hayatından memnun musun? Cevap burda saklı.
Cocuk yok sanırımkızlar nerden başlasam bilemiyorum ilk açtığım konuları okursanız daha detaylı anlarsınız kısaca anlatıyım 2 senelik evliydim haziran ayında eşimle boşandık ilk 1 ay görüşmedik ama bayramlarda ve arada sırada arar hatrımı sorar hep... ayrılma sebebiz eşimle mutlu oldugum zamanlar var birde mutsuz oldugum zamanlar var genelde evin sorumlulugu bendeydi ve bu yüzden tartışmalarımız oluyordu bazen dışarı çıktıgında gece 1 de 2 de eve gelirdi 2 3 kere sabah geldi eve kimle olduguna kadar biliyorum ama dışarı çıkmasını istemiyordum gece... ve beni rencide etme huyu vardı herkesin içinde kendimi ona ait hissetmiyordum bazen dışarı çıkınca gelesiye kadar uyumuyordum kafayı yemiştim kavga ederdik hep bekar arkadaşlarıyla takılıyordu.... toplum içinde az değer veriyordu ama sevgisi aşkı vardı şimdi dün benimle tekrar denemek istediğini barışmak istediğini söyledi gerekirse psikologa gidelim dedi düzeltelim dedi ha eşini seviyormusun hala diyorsanız biz 9 sene çıkma evlilik nişanlık toplam 9 sene geçirdik aşıktım ama sevgim azaldı çünkü kendisi daha fazla boşanmak istedi dedim iyi düşün dedim pişman olcaksın dedim dediğime geldi bu sebeble soğudum ona karşı ama alışkanlıkta var napacağımı bilmiyorum bir insan düzelirmi ?
barışmadım canım tekrar teklif etti tekrar başlamayalım dedim unutamıyoum yaşadıklarımı dedimÇok merak etdim. Acaba noldu barışınızmi?
Hayirlisi canim. Keske düzelebilseydi demek isterdim ama malesef insanlar aynı kafayla hep devam ediyor kimse baskasi ve mutluluğu için desmiyorbarışmadım canım tekrar teklif etti tekrar başlamayalım dedim unutamıyoum yaşadıklarımı dedim
değişmez canım boşanan o hala suçlanan benimBiraz bırlıkte zaman geçirerek analiz edebilirsiniz
Fikrimce, değişen bir şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?