Eski eşim evlenecekmiş

İyi de kadinla kac senedir berabermis kadin kotu olsa sevgiliyken de batardi evlilik yoluna girdiklerine gore demek ki akli basinda duzgun bir kadin. Cocugun kac yasinda belki babasi aldiginda arkadasim vs diye tanistirmistir?
bilmiyorum tanştırdı mı tanıştırmanı istemiyorum dedim belki tanıştırdı bana söylemedi. kadın iyi mi değil mi bilmem ama aklı fikri gezip tozmakta ne kadar ilgili biri olur tartışılır

çocuğumn iyi bir okula gitmesini istiyorum karşılarlar umarım benim gücüm yetmez ben doğru düzgün dikiş tutturamıyorum
Sizin niyetiniz farklıymış meğer
Ayrıca karşılayacak kişi eski eşiniz yeni evlendiği eşi değil

Sizin niyetiniz farklıymış meğer
Ayrıca karşılayacak kişi eski eşiniz yeni evlendiği eşi değil
kendi çocukları olsa onu gönderirler ama benim çocuğumun dışlanmasını istemiyorum. o yüzden kardeş fikri beni korkutuyor. kadın da benim hakkım var o parada diyecek belki babasına verdirmeyecek

Sizin tek derdiniz nafaka vs kesilme durumu olur mu veya maddi olarak elini çeker mi korkunuz var bence
Keşke böyle deseydin ilk başta herkes ona göre yorum yapardı

kendi çocukları olsa onu gönderirler ama benim çocuğumun dışlanmasını istemiyorum. o yüzden kardeş fikri beni korkutuyor. kadın da benim hakkım var o parada diyecek belki babasına verdirmeyecek
Şimdi taşlar yerine oturdu işte

bilmiyorum tanştırdı mı tanıştırmanı istemiyorum dedim belki tanıştırdı bana söylemedi. kadın iyi mi değil mi bilmem ama aklı fikri gezip tozmakta ne kadar ilgili biri olur tartışılır
İstemiyorum diye bisey yok. Elbet tanisacaklar zaman gecirecekler. Beraber ayni evde kalacaklar. Kardesleri olacak. Hep beraber tatillere gidecekler. Kendini hazirlasan iyi olur. Yoksa daha burda coooook konu acacaksin gibi. Bekar kadin sevgilisiyle gezip tozacak tabi. Tatile gitmeden seni arayip izin isteyecek hali yok. Sen en iyisi terapilerine basla.

Bunların hepsi bir ihtimal ve diyelim ki korktuğunuz oldu bu durumda napabilirsiniz ki? Babasının vermediği imkanları siz vermek durumundasınız.

Bunların hepsi bir ihtimal ve diyelim ki korktuğunuz oldu bu durumda napabilirsiniz ki? Babasının vermediği imkanları siz vermek durumundasınız.
Hayır işte o istiyor ki bütün imkanları babası versin etsin o bi işte dikiş tutturamıyormuş herkes kıskançmış falanlarmış filanlarmış işte
Durum çok başka aşgım niyet başka para yani mevzu

o da zaten yarı yarıya karşılarsak olur diyor ama onun durumu daha iyi, daha iyi şartlarda yaşayacak her zaman. benim maaşım daha az ondan. kira veriyorum ben diyor çocuğa zaten elimden geleni yapıyorum sende bu masraflar yok diyor ama maaşı benden iyi benim kendime çocuğuma anca yetiyor ama daha iyi imkan sunamam. buraya gelip gitmesini yol masrafını sayıyor bana. kıyafeti kursu karşılıyor ama hemen küçülüyor kıyafet dediğin şey. her şey pahalı zaten. o kadınla gayet iyi şartlarda yaşayacaklar çocuğundan esirgemesin ben yarısını veremesem de onlar rahat karşılar o da bunu bilerek evlenmeli

belli ki hiç böyle insanlarla karşılaşmamışsınız. haksızlığa uğrayan tek ben değilimdir herhalde

belli ki hiç böyle insanlarla karşılaşmamışsınız. haksızlığa uğrayan tek ben değilimdir herhalde
Haksızlık bir durum yok ki ortada senin derdin başkaaa anlıyo musun çok zeki ve akıllı kadınsın sen o yüzden diğer söylediklerin aslında umrunda bile değil evlensin veya evlenmesin senin olayınnn çok başkaaaaaa bambaşka hatta

Doğmamış çocuğa don biçmek denir buna.
Sakin olun henüz ortada bir şey yok.

Çocuğunuz için her şeyi en iyisini dileyin.

Olumlu enerji önemlidir Çocuğunuzla anınızın güzelliklerine odaklanın.

Bırakın su akar yolunu bulur. Üzmeyin kendinizi.

çocuğu düşündüğünü düşünmüyorum.

Çocuğunuz ortak olduğu için yarı yarıya karşılamanız olması gereken zaten.
O kadının imkanlarının sizden iyi olması ve ileride çocukları olursa daha iyi şartlarda yaşayacak olması sizi ilgilendirmez.
Deseniz ki eski eş o çocuğa daha çok bakar benimkine bakmaz tamam diyeceğim ama doğarsa doğacak olacak çocuğun annesi de iyi bir gelir sahibi olduğu için tabi ki kadın kendi çocuğuna daha iyi imkanlar sunacak.

Yani zaten babasının yapması gereken şeyler bunlar, maddi gücü iyise destek olur fakat şu var adam tekrardan ev geçindirecek belki yeniden çocuğu olacak o zaman iki çocuk içinde eşit masraf uygulamak isteyecektir. Sizinkini iyi okulda okutursa diğerinide okutması gerekir o yüzden bütçesini ona göre ayarlar.
Çocuğunuzun hiçbir şeyde içi kalmasını istemiyorsanız sizinde çalışmanız gerek her iş yeri kötü olacak değil sonuçta

Kızlar bu hanima yüklenmeyin ne olur. Ben çok üzülüyorum kendisine. Elinde olsa o da eski eşine takılı kalmak istemez. Çok zor bir psikoloji olduğuna eminim.

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun
Konu sahibine zamanında ailesi ve çevresi yüklense herşeyin farklı olma ihtimali de var yalnız. Bibibella 2023 konusuna yazdığı mesajı paylaşınca, konudaki mesajlarıma baktım bende mesela.

Adam boşanma davasında konu sahibi için psikolojik değerlendirme istemiş. Bundan sonra geri dönüş yok, ileriye bakmak zorunda. Çocuğunun velayetiyle tehdit edilmek istemiyorsa da çocuğuna söylediği sözlere de dikkat etmeli.

Bir de böyleleri çocuksuz kadınları en çok zorbalayanlar oluyor
Çocuksuz kadınları zorbalamıyorum ama onlar da kendi dengiyle evlensinler çocuklu adamın peşinde ne işleri var

Neymiş benim derdim anlamadım bana saldırıp duruyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın bi şeyden mahrum kalmasın istiyorum. İyi kötü bir düzeni var ama ileride ne olacak bilmiyorum bu beni geriyor

çocuğu düşündüğünü düşünmüyorum.
Çocuğumdan başka düşünecek br şeyim yok. Bir düzeni vardı bozulsun istemiyorum. hakkını korumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…