ESKİ EŞİM GERİ DÖNER Mİ

Adam daha ne diye geri gelsinki hak etmissin adammi kendi evinden kovmak nedir benim eski esim gibi kavgada toplardi elbiselerini valize valizi eline alirdi yolun yarisina kadar giderdi geri doner gelirdi eve oyle yapa yapa sonunda ben kovdum bosadim tamamen aldi ve cikdi esyalarini senin esinde oyle olmus kusura bakmada hak etmissin biraz konulari alttan almak varken adami evdn kovmak nedir

Söyle diyim sizin durum biraz farklı ama ben haklı da olsam haksız da gerekli açıklamayı tek mesajla yapıp arkama bakmadan bitiririm ilişkilerimi hepsi döndü tabi bazı şeylerin önemi bitince benim için dönmelerinin de önemi olmadı. Yine de siz kendiniz için doğrusunu daha iyi bilirsiniz.

Evliliklerde denge cok önemlidir. Biri bana sahip çıksın mantalitesinde olmak cok saglikli degil. Siz kendinize sahip cikamiyor musunuz? Ben mi ailen mi bu soru sorulmaz zaten bir olay olsa elle tutulur siz bir ailesiniz çözüm yoluna birlikte gideceksiniz. Sizin evliliginizde tutturamadiginiz bir nabız var. Anladigim kadariyla sinirli bir yapiniz var. Evden kovuyorsunuz, kiyafetlerini saçıyorsunuz, sizi aramasini bekliyorsunuz.... sonra hatalarinizi fark ediyorsunuz eminim karsi tarafta hatalıdır ama onemli olan hatalara verdigimiz tepkilerdir tepkiler cok ucuksa evdennkovmak gibi arada zaten saglam birsey kalmaz. Size nasil guvensinde sizi ailesine tercih etsin. Kovdunuz ailesine gitti ya ailesini de dışlasaydı kime gidecekti???? Bu insan geri dönmez yani ben donecegini düşünmüyorum. Biraz zamana birakin ve kesinlikle dön dön diye de mesajlar atmayin bu sizi karsi tarafin gozunde daha da küçük düşürür. Biraz ikinizde nefes alin hersey yatissin sogusun.

Ee bu adam napsin tabi arkasina bakmadan gider. Yani kusura bakmayin da hak verdim adama, kimse evde surekli bagiran huzursuzluk cikaran biriyle yasamak istemez. Problemler konusarak cozulur, siz problemleri cozmemis aksine bagirarak kendi icinizi dokmus ama problemlerden uzaklasip ustunu ortmussunuz. Yani ne diyelim ikiniz de yeni hayatiniza bakin artik.

kesinlikle çok doğru tespitler çok teşekkür ederim yorumlarınız için evet hata yapılır ve bu hatalarda karşılıklıdır.umarım hayat ikimizede doğru yolu gösterir

ama düşünsenize tartışıyosunuz bir konu hakkında karşı taraf hep susuyo bir yorum bile yapmıyo sinir krizi geçiriyosunuz insan yurduna koyup yardımcı olmuyor.hasta oluyosunuz yanınızda değil annenizi çağırıyosunuz.aslında durduk yerede sinir krizleri değil bakmayın evlenmeden önce salak bile demeyen bir insandım tepesine vur ağzından lokmasını al bir tiptim yani kuzuyu kurda çeviren tek kişi eşim sanırım:)

evlilikte bir eş düştüğünde diğeri kaldırmaz mı neden boşanmak işte bende bunu anlamıyorum
Burda düşen taraf sürekli evden kovulan taraftır bana göre
İyide adam defalarca kez kovulup kovulup geri dönmüş. Zaten bu şans vermiş , evliliğine sa hjip çıkmış demektir.
Ama ne var biliyor musunuz? Bu genel olarak biçok insanda var. Biri karşıda sessiz kalınca, üstüne basan ezen geçen çok oluyor. "Edepli edebinden susar ama.... " hesabı.

Evet son gelmelerinde kesinlikle öle.bakmayın öle diyorumda evlendiğimde ilk yıllarda o yaptı sonra ben çığrımdan çıkıp bişileri unutamadığım için kovmalar başladı.ben çok sessiz bir insandım ilk yıllarda yaşadığım olaydan ötürü kuzuyu kurt yaptılar :))

Güzelim zaten 2 yıl evli kalmışsınız. Ne ilk yılları?
Oha ya dünden razı gibi benim bildiğim evladının yuvası yıkılmazsın diye elinden geleni yapar senide suçlamaz onuda hani ortayı bulmayı çalışmaları lağzım yazık ya ne diyim
Evinde oturuyorsun. Oğlun hanım kovdu deyip sana geliyor. Sonra yine. Sonra yine. Hadi sen ol da yapmayın etmeyin diye ikna et :)
Ben bu saatten sonra öleyim valla bak
Ay saçmalama ya
Ne ölmesi bitmesi
Kimse vazgeçilmez değil. Sende değilsin, o da değil. Biraz gerçekçi ol. Tabi pişmanlık güzel bişey. Elinden gelenide yap. Ama olmazsa da önüne bakacaksın mecbur.
Bence biraz rahat bırak, bu süreçte kendin için bişeyler yap, psikologa git öfke kontrolün için. Sonra dersin bak senin için tedavi oldum vs.

Aşırı tatlısınız teşekkür ederim.ilk yılları derken ilk sene yani:))) farkındayım hatalarımın ama hangi mantıkla yaptım inan bilmiyorum.şimdi oturup düşündüğümde ne salak bir insanmışım evliliğime sahip çıkamadım diyorum ama sanırım yaptıklarımı ağır bir ceza ile ödüyorum onu kaybetmekle şimdi hatalarımın farkındayım ama o yok gelmeyecek yani..şimdide ben düzeldim diyelim ki yeni biri karşıma çıkıcak tüm bu hatalarımı ona yapmıycam ne biliyim karışık bir durum.ama son pişmanlıkta fayda etmez.tabi bende son bir şans istedim yalvardım yalan değil ama kabul etmedi.bende bu şekilde yoluma devam edicem artık

eğer eşinizi ikna edebilirseniz yüz yüze görüşmeye , ki bu biraz zor görünüyor , onunla konuşun ve eğer kararınız değişmekse , önce bir psikoloğa görünün
Çünkü öfke patlamalarınız var ve içi boş kavgalarda bile muhtemelen öfke kontrolü yapamıyorsunuz
Düzelmeyecek hiçbirşey yoktur hayatta , ya da değişmeyecek hiçbir şey
Fakat öncelikle sizin kararlı olmanız lazım , kendinizdeki eksikleri , yanlışları görmeniz lazım , değişmeye istekli olmanız lazım
Aksi taktirde olur da barışsanız bile , çok kısa bir zaman sonra yeniden boşanırsınız

Yok kendimden bu kadar emin olmasam istemezdim.ben birde çağrı merkezinde çalışıyorum oda beni biraz mahvetti sanırım. ama kararlıyım sadece iletişim kurmayayım diyorum.kendisi biraz kötü taraflarımı değil sevgi yönünden düşünmesi lazım zaten kaderimizde varsa olur sanırım ne diyosunuz:))

İkimizde kavgada sinir krizleri geçirip bagirsamiydiniz adamda sesiz kalmış giden gitmiş daha fazla yazmayın bu iş bitmiş saygının olmadığı yerde sevgi olmazzz..

ulaştırabilirsen eğer mektup da yazabilirsin
samimi ve sıcak olur
tüm duygularını anlatabilirsin
pişmanlıklarını
amaçlarını
yaraları nasıl saracağını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…