Evde huzur diye birşey yok her kavga da adam evden kovuluyor ne yapsın geri dönüpte.EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Merhaba, belki boşanmadan önce sakin kalıp birbirinizi anlamayı deneseydiniz herşey farklı olabilrdi ama üzülerek söylüyorum ki artık boşandı ve kendisine saygısından dolayı döneceğini düşünmüyorum. Hayata yeniden başlayabilirsiniz ve aynı hataları tekrarlamadan güzel bir hayat kurabilirsiniz.EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
bu nasıl bir yorum yazmaktır.konuyu silip tabiki mrb yazmadım çocuk değilim.yanlışlıkla olduğunu anlamdıysanız yani diycek bir söz yok... kimse durduk yere birşeyleri kırıp dökmez karşı taraf illaki bir olay yarattıki oldu.ama yorumlarınız aşırı aşırı sert gereksiz yaniKONUYU SİLİP MRB YAZMAK NE?
Bence siz tedavi olun. Adama acıdım alıntı yapılan yerlerden konuyu okuyunca şok oldum.Umarım o adam geri dönmez. Adama bağır herşeyi kır dök sonra bana sahip çıkmadı demek neyin nesi. Adam senden kurtulduğuna dua ediyordur ne geri dönmesi.
Bi dk durun şimdi.Evet bağıran çağıran suçlu gözüküyor ama anladığım kadarıyla eşiniz sizi sessizlikle cezalandirip tahrik ediyormuş.Yoksa sanmıyorum ki aklında noksanlık olmayan bir kadın durduk yere bu kadar ağır tepkiler versin.Eşin sabırlı falan değil bence.Sinsi.Seni nasıl cildirtacagini biliyor.Eger bir sorun varsa karşılıklı iki taraf oturur konuşur ve çözümler.Susmak yada tepkisizlikte bir psikolojik baskıdır.Tabiki sizinde hatalariniz var ama bence esinizin de var.Lutfen aramayı kesin.Hic umursamaz davranın.Bakin hala aynı psikolojik baskıyı kuruyor size.Ariyorsunuz net konuşmuyor,hep ortalarda geziyor.Eminim siz üzülüp onu aradikca keyfi yerine geliyordur.Kesin aramayı mesajı.Bakalim ne yapacak.bu nasıl bir yorum yazmaktır.konuyu silip tabiki mrb yazmadım çocuk değilim.yanlışlıkla olduğunu anlamdıysanız yani diycek bir söz yok... kimse durduk yere birşeyleri kırıp dökmez karşı taraf illaki bir olay yarattıki oldu.ama yorumlarınız aşırı aşırı sert gereksiz yani
Hanfendi ordan müneccim gibi mi görünüyoruz? Durduk yere kırıp dökmediniz, peki neden kırıp döktünüz? Herşeyi anlatmıyorsunuz, büyük ihtimal belki biri görür tanır diye konuyu da silmiştiniz, eee insanlar sizin hakkınızda birşeyler bilmeden fikir koyamaz ki.bu nasıl bir yorum yazmaktır.konuyu silip tabiki mrb yazmadım çocuk değilim.yanlışlıkla olduğunu anlamdıysanız yani diycek bir söz yok... kimse durduk yere birşeyleri kırıp dökmez karşı taraf illaki bir olay yarattıki oldu.ama yorumlarınız aşırı aşırı sert gereksiz yani
Ah canım yaaa...neden bu kadar küçük mevzularda büyük tepkiler veriyorsunuz eşinizi sürekli evden kovmakla zaten hata yaptınız.. Asla boşanılacak bir konu gibi durmuyor ama adamın penceresinden bakınca "ottan boktan sebebler" yüzünden sürekli evden kovulan bir koca figürü var.. Yani kendini aşağışanmış hissetti gibi düşünüyorum ki haklı.. Adamı evden kovunca annesine gidiyor demk ki annesi aferin gelinime demez ki.. Benim de oğlum sürekli evden kovulup yanıma gelse tepki verirdim boşan bu kadından demezdim herhalde ama ister istemez anne olacağız tepkisiz kalamayız annesinin de tepkisi etkiler tabi ki.. Çevreye karşı yetersiz hisseder.. Ben olsam böyle bir durumda eşimi arar özür dilerdim köpekler gibi pişmanım evine dön seni çok özlüyorum bir daha asla yapmıcam derdim ve gerçekten yapmamaya çalışırdım.. Telefonumu açmasa eve giderdim kapılarına dayanırdım kocamı alır çıkardım.. Onun hatalı olduğu yerleri de daha sonra uygun bir dille konuşup anlamasını sağlardım.. Daha da arayı uzatmadan gidin annesinin evine konuşun.. Gurur falan ben böyle şeyleri de gereksiz buluyorum açıkçası.. Eşimde söz konusu neden gurur yapayım onu kaybetmekten daha mı iyi?? Tabi sorununuz bu kadarcıksa..EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Kesinlikle çok haklısınız herşeyi yaptım o kadar çok şey yaptım ki anlatamam.ama bana göre tamamen bana göre tabiki herşey bu kadar kolay olmamalı. ne biliyim biraz ilginç bir durum bazen kendi ellerimizle yapıyoruz bazende kader sanırımAh canım yaaa...neden bu kadar küçük mevzularda büyük tepkiler veriyorsunuz eşinizi sürekli evden kovmakla zaten hata yaptınız.. Asla boşanılacak bir konu gibi durmuyor ama adamın penceresinden bakınca "ottan boktan sebebler" yüzünden sürekli evden kovulan bir koca figürü var.. Yani kendini aşağışanmış hissetti gibi düşünüyorum ki haklı.. Adamı evden kovunca annesine gidiyor demk ki annesi aferin gelinime demez ki.. Benim de oğlum sürekli evden kovulup yanıma gelse tepki verirdim boşan bu kadından demezdim herhalde ama ister istemez anne olacağız tepkisiz kalamayız annesinin de tepkisi etkiler tabi ki.. Çevreye karşı yetersiz hisseder.. Ben olsam böyle bir durumda eşimi arar özür dilerdim köpekler gibi pişmanım evine dön seni çok özlüyorum bir daha asla yapmıcam derdim ve gerçekten yapmamaya çalışırdım.. Telefonumu açmasa eve giderdim kapılarına dayanırdım kocamı alır çıkardım.. Onun hatalı olduğu yerleri de daha sonra uygun bir dille konuşup anlamasını sağlardım.. Daha da arayı uzatmadan gidin annesinin evine konuşun.. Gurur falan ben böyle şeyleri de gereksiz buluyorum açıkçası.. Eşimde söz konusu neden gurur yapayım onu kaybetmekten daha mı iyi?? Tabi sorununuz bu kadarcıksa..
biri görür tanır diye değil.sert yorumlar gelince bilip bilmeden insanlar çok sert yorumlar yaptı.bende düzenleme yapayım derken telefon üzerinden mrb yazığ kaydettmiş oda öle kaldı.Hanfendi ordan müneccim gibi mi görünüyoruz? Durduk yere kırıp dökmediniz, peki neden kırıp döktünüz? Herşeyi anlatmıyorsunuz, büyük ihtimal belki biri görür tanır diye konuyu da silmiştiniz, eee insanlar sizin hakkınızda birşeyler bilmeden fikir koyamaz ki.
varya siz nasıl bir insansınız ya benim herkese anlatamadığımı anlattınız helal olsun size meraktan gerçekten ne meslek ile uğraşıyosunuz merak ettim çok teşekkür ederim yorumlarınız için kesinlikle öle eşim sevmediği sevdiği şeyleri bile konuşmazdı şunu demezdi bende bundan hoşnut değilim yapma demezdi ne halin var modundaydı.çok ilgizsizdi her konuda çünkü insan kendisni bilmzmi evlenmeden önce salak demeyen sesi bile çıkmayan ben evlendikten sonra bakırköylük durumA getirmişlerdi.şimdide aynı şeyi yapıyor adam boşanıyor ki insan istemeyede bilir bunu konuşarak yapmıyor.heryerden engelliyo konuşmadan ortadan kayboluyo gibiBi dk durun şimdi.Evet bağıran çağıran suçlu gözüküyor ama anladığım kadarıyla eşiniz sizi sessizlikle cezalandirip tahrik ediyormuş.Yoksa sanmıyorum ki aklında noksanlık olmayan bir kadın durduk yere bu kadar ağır tepkiler versin.Eşin sabırlı falan değil bence.Sinsi.Seni nasıl cildirtacagini biliyor.Eger bir sorun varsa karşılıklı iki taraf oturur konuşur ve çözümler.Susmak yada tepkisizlikte bir psikolojik baskıdır.Tabiki sizinde hatalariniz var ama bence esinizin de var.Lutfen aramayı kesin.Hic umursamaz davranın.Bakin hala aynı psikolojik baskıyı kuruyor size.Ariyorsunuz net konuşmuyor,hep ortalarda geziyor.Eminim siz üzülüp onu aradikca keyfi yerine geliyordur.Kesin aramayı mesajı.Bakalim ne yapacak.
ama tekrar size çok çok teşekkür ederim ...Bi dk durun şimdi.Evet bağıran çağıran suçlu gözüküyor ama anladığım kadarıyla eşiniz sizi sessizlikle cezalandirip tahrik ediyormuş.Yoksa sanmıyorum ki aklında noksanlık olmayan bir kadın durduk yere bu kadar ağır tepkiler versin.Eşin sabırlı falan değil bence.Sinsi.Seni nasıl cildirtacagini biliyor.Eger bir sorun varsa karşılıklı iki taraf oturur konuşur ve çözümler.Susmak yada tepkisizlikte bir psikolojik baskıdır.Tabiki sizinde hatalariniz var ama bence esinizin de var.Lutfen aramayı kesin.Hic umursamaz davranın.Bakin hala aynı psikolojik baskıyı kuruyor size.Ariyorsunuz net konuşmuyor,hep ortalarda geziyor.Eminim siz üzülüp onu aradikca keyfi yerine geliyordur.Kesin aramayı mesajı.Bakalim ne yapacak.
Ev hanımıyım ama psikolojiye çok meraklıyımvarya siz nasıl bir insansınız ya benim herkese anlatamadığımı anlattınız helal olsun size meraktan gerçekten ne meslek ile uğraşıyosunuz merak ettim çok teşekkür ederim yorumlarınız için kesinlikle öle eşim sevmediği sevdiği şeyleri bile konuşmazdı şunu demezdi bende bundan hoşnut değilim yapma demezdi ne halin var modundaydı.çok ilgizsizdi her konuda çünkü insan kendisni bilmzmi evlenmeden önce salak demeyen sesi bile çıkmayan ben evlendikten sonra bakırköylük durumA getirmişlerdi.şimdide aynı şeyi yapıyor adam boşanıyor ki insan istemeyede bilir bunu konuşarak yapmıyor.heryerden engelliyo konuşmadan ortadan kayboluyo gibi(
Rica ederim inşaallah herşey sizin için çok güzel olurama tekrar size çok çok teşekkür ederim ...
çok iyi gözlem yapıyosunuz.aslında orda bağırmalar benide gör ne demek istediğimi anla belki ama farklı tabiki algılanıyor.farklı sebebplerde ortaya çıkınca saçma sapan şeyler oluyor eşimin işi yoktu.çocuğumuz olmuyordu sağlığından dolayı bunların hepsi bende çok kötü etki yarattı.ne biliyim evli bir bayan olarak mesela erkek arkadaşlarımla mesafali konuşuyodum bana hep neden erkek arkadaşlarınla konuşmuyosun derdi böyle ilginç boşvermişliği vardı.gece çıktığımda nereye demeyen beni merak etmeyen biriydi bende bir tek kavgalarda sesimi duyurmaya çalışırdım ama bende yanlış yapmışım farkında değildimEv hanımıyım ama psikolojiye çok meraklıyıminsanları anlamayi,ne yaparken aslında ne yapmak istediklerini gözlemliyorum.Bir dönem esimde beni bu noktaya getirmişti sizinle empati kuruyorum.O attığınız çığlıkların altında yatan nedenleri tahmin edebiliyorum.
Evet gör beni çığlığıçok iyi gözlem yapıyosunuz.aslında orda bağırmalar benide gör ne demek istediğimi anla belki ama farklı tabiki algılanıyor.farklı sebebplerde ortaya çıkınca saçma sapan şeyler oluyor eşimin işi yoktu.çocuğumuz olmuyordu sağlığından dolayı bunların hepsi bende çok kötü etki yarattı.ne biliyim evli bir bayan olarak mesela erkek arkadaşlarımla mesafali konuşuyodum bana hep neden erkek arkadaşlarınla konuşmuyosun derdi böyle ilginç boşvermişliği vardı.gece çıktığımda nereye demeyen beni merak etmeyen biriydi bende bir tek kavgalarda sesimi duyurmaya çalışırdım ama bende yanlış yapmışım farkında değildim
Evet aynı şeyleri bende yaptım ve böyle adamlarla yaşamak o kadar zor ki anlatamam.zaten artık öyle bir karar aldım kesinlikle peşine düşmiycem çünkü herşeyini kabul etmiştim ben onun.sadece birgün pişman olmasını istiyorum.sizce deneyimlerinizden ötürü bu insan iletişimi kestiğimde bir şeyleri anlayıp benimle konuşmak istermi birgün bunu yaparmı sizce :)Evet gör beni çığlığıtamda tahmin ettiğim gibi..Aynı cümleyi eşime kurmuştum.Beni o kadar duymuyordun ki,sadece bağırdığımda duyuyordun,beni görmüyordun ama telefonumu fırlattığımda bu senin dikkatini hemen çekiyordu.Beni farkette nasıl farkedersen fark et durumuna gelmiştim.Sizi anlıyorum.Ama bişey söyleyim mi? Bırakın gitsin.. Değişmez..
Sevmiyor. Tek sorun bu.çok iyi gözlem yapıyosunuz.aslında orda bağırmalar benide gör ne demek istediğimi anla belki ama farklı tabiki algılanıyor.farklı sebebplerde ortaya çıkınca saçma sapan şeyler oluyor eşimin işi yoktu.çocuğumuz olmuyordu sağlığından dolayı bunların hepsi bende çok kötü etki yarattı.ne biliyim evli bir bayan olarak mesela erkek arkadaşlarımla mesafali konuşuyodum bana hep neden erkek arkadaşlarınla konuşmuyosun derdi böyle ilginç boşvermişliği vardı.gece çıktığımda nereye demeyen beni merak etmeyen biriydi bende bir tek kavgalarda sesimi duyurmaya çalışırdım ama bende yanlış yapmışım farkında değildim
Yapar böyle adamlar egoludur.Bencildir.Siz onu sürekli arayarak egosunu besliyorsunuz.Besinini kesin bakalım afallasinEvet aynı şeyleri bende yaptım ve böyle adamlarla yaşamak o kadar zor ki anlatamam.zaten artık öyle bir karar aldım kesinlikle peşine düşmiycem çünkü herşeyini kabul etmiştim ben onun.sadece birgün pişman olmasını istiyorum.sizce deneyimlerinizden ötürü bu insan iletişimi kestiğimde bir şeyleri anlayıp benimle konuşmak istermi birgün bunu yaparmı sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?