Daha bu neki boşanma sürecinde hastanelik oldum gelmedi.evliyken bile eğitimden dolayı geç gelirdim sormazdı daha bir çok şeyler.. ama doğru böyle adamların besinlerini kesince çocuk gibi ağlamaya başlar ve noldu diye gelirler buda öle yapacakYapar böyle adamlar egoludur.Bencildir.Siz onu sürekli arayarak egosunu besliyorsunuz.Besinini kesin bakalım afallasinAma ikinizinde selameti için bu ayrılık hayırlı olmuş.Gecenin bir vakti bir eş nasıl karısını merak etmez?
Hayır. Siz bütün şanslarınızı kullanmışsınız ne yazık ki.EVET O KADAR DOĞRU Kİ AMA HANGİ PSİKOLOJİ İLE YAPTIM İNANIN BENDE BİLMİYORUM O KADAR PİŞMAN OLDUM Kİ SON BİR ŞANS İSTEDİM.YALVARDIM HALA YAZIYORUM MESELA KESİNLİKLE BİR CEVAP BİLE VERMİYORUM.AMA AŞIRI ÜZÜLÜYORUM.YANİ GÜL GİBİ YUVA SAÇMA SAPAN NEDENLERDFEN BİTTİ ONA İÇİM ÇOK ACIYOR SİZCE YAZMAYA DEVAM ETMELİMİYİM
Evcil hayvan değil ki bu gel diyince gelsin git diyince gitsin. 2 sene iyi bile dayanmış bu şiddete. Onurunu gururunu kırmışsınız resmen.ama kötüde olsa bir sevgi yokmudur sonuçta oda yalnız kaldı artık bunu düşünerek aramaz mı hiç
Daha bu neki boşanma sürecinde hastanelik oldum gelmedi.evliyken bile eğitimden dolayı geç gelirdim sormazdı daha bir çok şeyler.. ama doğru böyle adamların besinlerini kesince çocuk gibi ağlamaya başlar ve noldu diye gelirler buda öle yapacak
Hayırlısı olsun olan olmuş artıkEŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Yani bazen oturup düşündüğümde öle sanırım o mantık evliliği yapmış çünküSanki zorla tutup kolundan evlenmişsiniz gibi davranıyor bu adam.
Ne gibi bir mantık yürütmüş mesela? Hangi yönleriniz cazip gelmiş ona?Yani bazen oturup düşündüğümde öle sanırım o mantık evliliği yapmış çünkü
birincisi işi yoktu ikincisi sağlık sorunları vardı.çocuk olmuyordu.gibi gibiNe gibi bir mantık yürütmüş mesela? Hangi yönleriniz cazip gelmiş ona?
Peki siz niye pişman oluyorsunuz boşandığınıza, o olacak yerde?birincisi işi yoktu ikincisi sağlık sorunları vardı.çocuk olmuyordu.gibi gibi
Evet çok haklısınız herkesde bunu söylüyor.ama benim vicdanım aşırı fazladır her konuda.en son ben kovduğum için sadece onda suçluluk duygusuna kapılıyorum.onun dışında kendisi zaten her konuda hatalı..en büyük sorun aslında ben çocuk istiyordum mesela olmıyordu ama ben sanırım onu sevmişim onun gibi mantık gözüyle bakmamışım o yüzden sanırımPeki siz niye pişman oluyorsunuz boşandığınıza, o olacak yerde?
Bence geri dönüşü olmayacak birşey değil.. Giyinin toparlanın gidin eşinizin yanına.. Ters tepkilere sinirlenmeden istikrarlı olun alın kocanızı dönün evinize.. Böyle olacağını düşünseydiniz zaten yapmazdınız şuan onu anlıyorum ben eşinize de anlatın bunları.. Yazık günah yani boş yere bir evlilik bitmesin..Kesinlikle çok haklısınız herşeyi yaptım o kadar çok şey yaptım ki anlatamam.ama bana göre tamamen bana göre tabiki herşey bu kadar kolay olmamalı. ne biliyim biraz ilginç bir durum bazen kendi ellerimizle yapıyoruz bazende kader sanırım(
çok tatlısınız çok teşekkürler.. o kadar çok konuştum araya insanlar girdi ki mesajlar attım ama istemiyorum dedi.Bence geri dönüşü olmayacak birşey değil.. Giyinin toparlanın gidin eşinizin yanına.. Ters tepkilere sinirlenmeden istikrarlı olun alın kocanızı dönün evinize.. Böyle olacağını düşünseydiniz zaten yapmazdınız şuan onu anlıyorum ben eşinize de anlatın bunları.. Yazık günah yani boş yere bir evlilik bitmesin..
Size ve evliliğinize kattığı birşey var mıydı bu adamın?Evet çok haklısınız herkesde bunu söylüyor.ama benim vicdanım aşırı fazladır her konuda.en son ben kovduğum için sadece onda suçluluk duygusuna kapılıyorum.onun dışında kendisi zaten her konuda hatalı..en büyük sorun aslında ben çocuk istiyordum mesela olmıyordu ama ben sanırım onu sevmişim onun gibi mantık gözüyle bakmamışım o yüzden sanırım
aslında açıkca konuşmak gerekirse kesinlikle hayır maddi ve manevi bir şeyi yoktu sadece diğer erkekler gibi höt höt değildi ve kaba bir insan değildi.sadece bunun yüzünden yoksa başka hiçbişey değildi.Size ve evliliğinize kattığı birşey var mıydı bu adamın?
Ayyyy mıymıntı model mi? Hani koltukta yata yata çukur yapan modellerden. Oraya çimento döksek eski eşinizin heykelini elde edebilir miyiz mesela?aslında açıkca konuşmak gerekirse kesinlikle hayır maddi ve manevi bir şeyi yoktu sadece diğer erkekler gibi höt höt değildi ve kaba bir insan değildi.sadece bunun yüzünden yoksa başka hiçbişey değildi.
hahaha süpersiniz ya yeminle bir insan bu kadar güzel tarif edilmezdi.kesinlikle tamda böyle .)))Ayyyy mıymıntı model mi? Hani koltukta yata yata çukur yapan modellerden. Oraya çimento döksek eski eşinizin heykelini elde edebilir miyiz mesela?
Aramayın sormayın o vakit. Tutun dilinizi, kesin parmaklarınızı. Engellemeyin de kimseyi. Hayatınıza devam ettiğinizi zaten ordan burdan görür o merak etmeyin. Sizi kendince cezalandırmaya çalışmış, başarıyı elleriniz ile vermeyin. Eski rahatını pardon sizi arayacak zaten .hahaha süpersiniz ya yeminle bir insan bu kadar güzel tarif edilmezdi.kesinlikle tamda böyle .)))
Yüzyüze geldiniz mi peki hiç?? Çok üzüldüm yaa durduk yere alt üst oldu herşey demek kiçok tatlısınız çok teşekkürler.. o kadar çok konuştum araya insanlar girdi ki mesajlar attım ama istemiyorum dedi.(
Yok artık bende çok kararlıyım bnu kadarda olmaz hani karşısında hatasını gören biri var ki bunu kendiside bana çok yaptı.ama suçlu hep ben oldum neyse dedim yuvam dedim ama öle bir ceza verdiki zaten başarıyı sanırım elde etti.ayrıldıktan sonra hiç durmadım çünkü bir erkeğin kadına yapacağı bir çok romantik şeyler yaptım öle diyim havalara girdi bu ama dediğiniz gibi o mıymıntılığını arayacak inş:))Aramayın sormayın o vakit. Tutun dilinizi, kesin parmaklarınızı. Engellemeyin de kimseyi. Hayatınıza devam ettiğinizi zaten ordan burdan görür o merak etmeyin. Sizi kendince cezalandırmaya çalışmış, başarıyı elleriniz ile vermeyin. Eski rahatını pardon sizi arayacak zaten .
adam o kadar mal ki bu konuda kesinlikle gelmedi.heryerden engelledi telefonda bile konuşmadı öle diyim size .))Yüzyüze geldiniz mi peki hiç?? Çok üzüldüm yaa durduk yere alt üst oldu herşey demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?