ESKİ EŞİM GERİ DÖNER Mİ

Daha bu neki boşanma sürecinde hastanelik oldum gelmedi.evliyken bile eğitimden dolayı geç gelirdim sormazdı daha bir çok şeyler.. ama doğru böyle adamların besinlerini kesince çocuk gibi ağlamaya başlar ve noldu diye gelirler buda öle yapacak

Hayır. Siz bütün şanslarınızı kullanmışsınız ne yazık ki.

ama kötüde olsa bir sevgi yokmudur sonuçta oda yalnız kaldı artık bunu düşünerek aramaz mı hiç
Evcil hayvan değil ki bu gel diyince gelsin git diyince gitsin. 2 sene iyi bile dayanmış bu şiddete. Onurunu gururunu kırmışsınız resmen.

Sanki zorla tutup kolundan evlenmişsiniz gibi davranıyor bu adam.

Hayırlısı olsun olan olmuş artık

Peki siz niye pişman oluyorsunuz boşandığınıza, o olacak yerde?
Evet çok haklısınız herkesde bunu söylüyor.ama benim vicdanım aşırı fazladır her konuda.en son ben kovduğum için sadece onda suçluluk duygusuna kapılıyorum.onun dışında kendisi zaten her konuda hatalı..en büyük sorun aslında ben çocuk istiyordum mesela olmıyordu ama ben sanırım onu sevmişim onun gibi mantık gözüyle bakmamışım o yüzden sanırım

Bence geri dönüşü olmayacak birşey değil.. Giyinin toparlanın gidin eşinizin yanına.. Ters tepkilere sinirlenmeden istikrarlı olun alın kocanızı dönün evinize.. Böyle olacağını düşünseydiniz zaten yapmazdınız şuan onu anlıyorum ben eşinize de anlatın bunları.. Yazık günah yani boş yere bir evlilik bitmesin..

çok tatlısınız çok teşekkürler.. o kadar çok konuştum araya insanlar girdi ki mesajlar attım ama istemiyorum dedi.(

Size ve evliliğinize kattığı birşey var mıydı bu adamın?

Size ve evliliğinize kattığı birşey var mıydı bu adamın?
aslında açıkca konuşmak gerekirse kesinlikle hayır maddi ve manevi bir şeyi yoktu sadece diğer erkekler gibi höt höt değildi ve kaba bir insan değildi.sadece bunun yüzünden yoksa başka hiçbişey değildi.

Ayyyy mıymıntı model mi? Hani koltukta yata yata çukur yapan modellerden. Oraya çimento döksek eski eşinizin heykelini elde edebilir miyiz mesela?

hahaha süpersiniz ya yeminle bir insan bu kadar güzel tarif edilmezdi.kesinlikle tamda böyle .)))
Aramayın sormayın o vakit. Tutun dilinizi, kesin parmaklarınızı. Engellemeyin de kimseyi. Hayatınıza devam ettiğinizi zaten ordan burdan görür o merak etmeyin. Sizi kendince cezalandırmaya çalışmış, başarıyı elleriniz ile vermeyin. Eski rahatını pardon sizi arayacak zaten .

çok tatlısınız çok teşekkürler.. o kadar çok konuştum araya insanlar girdi ki mesajlar attım ama istemiyorum dedi.(
Yüzyüze geldiniz mi peki hiç?? Çok üzüldüm yaa durduk yere alt üst oldu herşey demek ki

Yok artık bende çok kararlıyım bnu kadarda olmaz hani karşısında hatasını gören biri var ki bunu kendiside bana çok yaptı.ama suçlu hep ben oldum neyse dedim yuvam dedim ama öle bir ceza verdiki zaten başarıyı sanırım elde etti.ayrıldıktan sonra hiç durmadım çünkü bir erkeğin kadına yapacağı bir çok romantik şeyler yaptım öle diyim havalara girdi bu ama dediğiniz gibi o mıymıntılığını arayacak inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…