sanirim iyi okumadiniz, benim durumum cok farkli.Öncelikle böyle konuslar yasak muska vs.
Sen ayrilmak icin elinden geleni yapmissin , simdi adam gitti diye kiymete bibmis sadece tekrar barismis olsan yine istemezsin
Birinin yaptigimi degilmi orasi tartisilir o senin iddansanirim iyi okumadiniz, benim durumum cok farkli.
birinin yaptigi kotuluk yuzunden suan yuvam yikildi.
Birinin yaptigimi degilmi orasi tartisilir o senin iddan
Yada ona siginiyosun vicdanini rahatlatmak icin
Büyüye inanırm ama sizinkinin büyü olduğunu sanmıyorm. Eşiniz size biraz daha kötü olsaydı o zmn siz sıkılmazdnz ve kıymete binerdi.
Kısacası haketmemişsnz eşinizi ne ayrı ne beraber kalamıyorm diyorsnz.
Hocanın dediğinide bakmayın bugüne kadar kim hocaya gitmişse sizde büyü var diyorlar, başın ağrısa bile.
Siz onun arkasına saklanıp vijdanınızı rahatlatıyorsnz pskiyatriste gitmenizi tavsiye ederm.
Size yardımcı olmak isteyenlere atarlanmak yerine eski eşinizi arayın, ondan af dileyin.
O da istiyorsa barışırsınız.
Herkesin sizin istediğiniz gibi düşünmesini beklemek garip değil mi?atarlanmak derken?
burda kendimi anlatmaya calisiyorum ama insanlar iyi dusunmek yerine surekli negatif dusunuyo.
sanirim herkesin psikolojisi bozukkk yazdigima binpisman oldum zaten
Herkesin sizin istediğiniz gibi düşünmesini beklemek garip değil mi?
Konu kapanır büyü vs.yasak
biliyomusun cok sacma, dusunmeden cvp verdin. anlamadan.Oooo her yaptigımız hatayı büyüden oldu dersek...
Arkadaşım büyü diyorsun ya soyut bir şeyden bahsediyorsun. Büyü bulmuş olsan psikolojik olarak etkilendin derim. Ne istediğini bilmemezligin kararsızligin için savunman büyü olmamalı psikolojim iyi değildi de büyü nedir yahu.Gayette hata etmişsin işte kendin söylüyorsun. Bazı şeylere daha gerçekçi bakmanı öneririm.biliyomusun cok sacma, dusunmeden cvp verdin. anlamadan.
caninizmi sklio sizin hayir anlamadim?
ne kadar fesatca bir cevap bu hayir hata diyosun BENDE hata yok, bi konuyu anla sonra konus
anlamiyosan basgit
Konuyu niye hortlattın kızliseli kızlar gibi ne istediğini sende bilmiyorsun. tek fark yaşının ilerlemiş olması.
Konuyu niye hortlattın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?