- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.429
- 33
Sizin için zor bur durum ama şantajın sonu gelmez onun için boyun eğmeyin. Bu isteklerin sonu gelmez. Her ihtimale karşı olayları eksik anlatıyorsunuz bence ( buna hak veririm çekiyorsunuz tanıdık olur diye )Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Kardeşiniz evli ve 2 çocuklu ise bu olayın üzerinden çok zaman geçmiştir. Eski sevgili de belki evlidir niye hala fotoğrafları elinde tutsun kendini riske atsın geçmişte yaşanmış bitmiş bir ilişki için.
Ya o adam da hala kardesinizi zorlayan biri hala iletişim halindeler bir şekilde yada kardeşiniz evliyken bu hatayı yaptı. Çünkü harıl harıl bu olayı çözmeye çalışırken eşim telefonu elinden aldı yazmışsınız. Eskide kalmış bir olayın nesini çözüyorsunuz.