Eski eşimin santaji

Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Sizin için zor bur durum ama şantajın sonu gelmez onun için boyun eğmeyin. Bu isteklerin sonu gelmez. Her ihtimale karşı olayları eksik anlatıyorsunuz bence ( buna hak veririm çekiyorsunuz tanıdık olur diye )
Kardeşiniz evli ve 2 çocuklu ise bu olayın üzerinden çok zaman geçmiştir. Eski sevgili de belki evlidir niye hala fotoğrafları elinde tutsun kendini riske atsın geçmişte yaşanmış bitmiş bir ilişki için.
Ya o adam da hala kardesinizi zorlayan biri hala iletişim halindeler bir şekilde yada kardeşiniz evliyken bu hatayı yaptı. Çünkü harıl harıl bu olayı çözmeye çalışırken eşim telefonu elinden aldı yazmışsınız. Eskide kalmış bir olayın nesini çözüyorsunuz.

Sizin için zor bur durum ama şantajın sonu gelmez onun için boyun eğmeyin. Bu isteklerin sonu gelmez. Her ihtimale karşı olayları eksik anlatıyorsunuz bence ( buna hak veririm çekiyorsunuz tanıdık olur diye )
Kardeşiniz evli ve 2 çocuklu ise bu olayın üzerinden çok zaman geçmiştir. Eski sevgili de belki evlidir niye hala fotoğrafları elinde tutsun kendini riske atsın geçmişte yaşanmış bitmiş bir ilişki için.
Ya o adam da hala kardesinizi zorlayan biri hala iletişim halindeler bir şekilde yada kardeşiniz evliyken bu hatayı yaptı. Çünkü harıl harıl bu olayı çözmeye çalışırken eşim telefonu elinden aldı yazmışsınız. Eskide kalmış bir olayın nesini çözüyorsunuz.
Bide sanırım eski eşle, koz kardeşin fotoğrafını attığı eski sevgilisi tanışıyor

Hayır konuştuğu birinde

Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay
O görüntülerin hala saklanması bir suç, bu yapılan şantaj bir suç, hala devam etmesi ayrı bir suç, sizin mesajlarınızı okuyup öğrenmesi ayrı bir kvkk suçu. Hiç bir b*k yapamazlar bir şikayetçi olmaya bakar ikisinden de. Siz niye avukata danışmadınız ki?

Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse
Peki eski sevgili sevgili nasıl biri? Benim de eski sevgililerimin hiçbiri böyle birşeye alet olmaz mesela. Düzgün insanlardı hepsi.

Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Iyi de bunu nasıl ispat edecek ki o attığı fotoğraflı mesajlar olmadıktan sonra pislik yapıyor boşanma aşamasında dersiniz
Ha pardon attığı kisi ile irtibatı varmış ayyy ne iğrenç ya enişte olarak baldizinin uygunsuz poz attığı adamı bulup onla birlik olacak kadar biri bu adamı hiç mi tanımadın da evli kaldın yahu iyyy adam demeye dilim varmıyor gerçi ama midem bulandı pislik herif

Kardeşin evliyken mi atmış fotoları?
Niye durup dururken aranızda bunu konuştunuz. Ben sanmıyorum evlenmiş gitmiş eski sevgilisini tehdit etsin, korkar Bi kere kocası ya bana zarar verir diye. Adamın eşine uyup bir şey yapabileceğini de sanmıyorum tehdit etse kendi tehdit eder eşine atarım diye. Var mı böyle Bi durum? Cezası var öyle kolay değil git eşini şikayet et tehdit mesajlarıyla.

Bu santajlarin sonu gelmez savcılıktan karar çıkarmazsaniz yarın gel sex yapalım der hayatınız ona bağımlı geçer

Shop derseniz ve cidden resimler mahkemeye felan çıkarsa mahkemede shop olup olmadığı öğreniliyor mu onu öğrenin hani dava falan açarsanız o da yalan değil diye resim getirebilir ama sanmıyorum o resimler eski sevgilide dursun

Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Herşeyi herkese anlatın, sonuçta mesajları okumuş siz söylememişsiniz. Yoksa daha beter şeyler olur boşansanız bile göbek bağı ile bağlı kalır her istediği zaman her şeyi yapmak zorunda kalırsınız.

Azcik başınız yukarda olun ya. Ne varmis kardeşiniz fi tarihinde birine nude attiysa. Ben de kocasini aldatti falan sandim. Bu kadar onemsiz bi sey icin nasi kendinize santaj yaptirir en onemlisi kadını erkekten daha degersiz olarak kabullenirsiniz. Attiysa atti sana ne sefasi olsun kimi ilgilendirir bekar kadinin yaptigi deyip gecmeniz lazimdi coktan. Cok acı gerçekten boyle bisey icin ailecek ezilip buzulmeniz. Size santaj yapan şeref yoksunu esinizin eli bi tarafinda fotoğraflari en az on kadinda vardir allah bilir.

kardeşime iftira atmakla tehdit ediyor beni diyip inandırıcığını yok edin,sonra istediği kadar konuşsun,av. anlatın durumu bu şekilde şantaja maruz kaldığınızı özellikle belirtin,daha yüksek bir nafakayla sonuçlanır bu durumda

Fotoğraf gönderilen eski sevgili şuan evli mi? Eğer evliyse asla karışmaz öyle birsey yok der çıkar sonuçta onun eşininde böyle birseyi duymasını istemez.
Ama garantiye almak adına siz eski sevgiliyle iletişime geçip durumu anlatabilirsiniz

Hayır konuştuğu birinde

Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay
Öyleyse siz bu kişiyle iletişime geçip durumu anlatacaksınız eşinize destek olmayacak
İt kopuk biri değilse sizi dinler diye düşünüyorum
Zaten fotoğrafları sakladığını da sanmıyorum çoktan silmiştir
Eşinize pabuç bırakmayın

Şantaja boyun eğmemeliydiniz.
Ne şerefsiz insanlar var çocuğunun hakkını vermemek için teyzesinin yüzyıl önceki meselesini saklamış önüne atmış.

Shop derseniz ve cidden resimler mahkemeye felan çıkarsa mahkemede shop olup olmadığı öğreniliyor mu onu öğrenin hani dava falan açarsanız o da yalan değil diye resim getirebilir ama sanmıyorum o resimler eski sevgilide dursun
Fotolar niye mahkemeye çıksın yahu? Özel hayatın gizliliği denen birşey var. Söz konusu bile olamaz böyle birşey. Adam şantaj yapıyor ve ciddi bir suç bu.

Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Elinizde cok guzel bir koz var; cekismeli dava actigim icin beni tehdit etti ve simdide yapiyor diye yalanlamak. Ki santaj davasi da acin

Elindeki belgeleri photoshop dersiniz, zamanlama da iyi oldugu icin inanilmayacak birsey yok..

Back
X