Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kardeşin evlenmeden önce birlikteligimi oldu bumudur? Böylemi sindirdi ,korkuttu siziTelefondaki mesajlasmalarimizi okumuş evliydik o zaman
Sizde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucaginizi söyleyin şantaj yapan o siz değil o korksun siz böyle sessiz kalmaya devam ederseniz bu pislik yapmaya devam edecek ömür boyu şantajmahkummu kalacaksınızDurum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Şantaj yapan adam istediğini alır ve günün sınunda şantajı patlatır. Keşke ne olursa olsun boyun eğmeseydiniz sizi sindirmesi hiç olmamış ekmeğine yağ sürülmüş elinizde delil var ise bunun üstünden yürüyebilirsiniz sankiMerhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Çok zor bir durum galiba ben de ailemi tehlikeye atamazdım, kız kardeşiniz eşini aldattı mı eğer öyle ise çok büyük bir sorun var ...Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Mahkemeye çıkacak dediysem adam inatlaşır incelemeye götürür fotoları diye dedm olabiliyor çünküFotolar niye mahkemeye çıksın yahu? Özel hayatın gizliliği denen birşey var. Söz konusu bile olamaz böyle birşey. Adam şantaj yapıyor ve ciddi bir suç bu.
Yukarıda yazdığım yorumu ciddiye alın. Avukat desteği ile bütün haklarınızı da geri alın.Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için
Konu sahibine fikir verirken ben olsam ne yardım diye düşündüm aklıma gelenleri yazdım yaparsa kurtulur yapmazsa da böyle devam eder hayatına. Çocuğunun hakkını yedirmemesi lazım herşeyden önce bir anneYani şu mesajdan daha güzel bir çözüm bulunamazdı. Konu sahibi bunları uygularsa ortada ne tehdit kalır ne şantaj. Ortada bir gerçek varken inkar etmenin manası ne? Gerçeği kabullenip buna göre çözüm uygulamalısınız. Kaldı ki tüm tehditlere boyun eğerek, zaten her türlü delili eski eşinize vermişsiniz. Ve hatayı burada yapmışsınız. Sizin korkunuzu da görmüş bırakır mı bu işin peşini daha? Baştan mantıklı hareket etmemişsiniz maalesef. Bu mesajdakileri uygularsanız bu işi bıçak gibi kesmiş olursunuz, aksi takdirde her denileni yapar her geçen gün daha da büyük isteklere boyun eğersiniz.
Adamın mesajları var kadının elinde o delil olarak yeterli. Üçüncü bir şahsın elinde olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf istenmez. Diğer adam suçlu çıkmamak için elimde böyle bir fotoğraf yok der geçer. Çünkü bu şekilde resim bulundurması bile suç karşı tarafın resimi bulundurması hususunda rızası yok. Kadını korkutmayın böyle saçma düşünceler ile. Avukat desteği ile haklarını alıp bu adamdan da şikayetçi olabilir yanlış yönlendirmeyin.Mahkemeye çıkacak dediysem adam inatlaşır incelemeye götürür fotoları diye dedm olabiliyor çünkü
Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Neyini inceletecek? Hangi hakla inceletecek?Mahkemeye çıkacak dediysem adam inatlaşır incelemeye götürür fotoları diye dedm olabiliyor çünkü
Neyini inceletecek? Hangi hakla inceletecek?
Kardeşinizin resim gönderdiği eski sevgilisi su an evli mi? Evli ya da hayatında biri varsa böyle bir olaya karışmak istemeyebilir.Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse
O mesele farklı aldatmayı ispat etmek için demiş. Ama burada kadının elinde eşinin tehdit mesajları var ve şantaj kendi başına suçtur zaten kanunen. Haklarını geri almak için tehdit edildiğini ispat etmesi yeterli. Farklı bir şey sizin bahsettiğiniz bu olaydaki durumlarla uzaktan yakından alakası yok nasıl bağdaştırdınız anlayamadım.Yanlış yönlendirme değil benim bi akrabam boşandığı için telefonu herşeyi incelendi adam karım beni aldatıyor dedi o şekilde olduğu için dedim bende o bu şeklde bişe yapabilir die
Büyük ihtimal silmemistir ama niye ortaya cikarsın? Evli bir kadinin kocasına durduk yerde niye göstersin? Ya, adam aşırı sinirlenip çeker vurursa? Bu riskleri kimse durduk yere almaz.Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse