• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin santaji

Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Sizde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucaginizi söyleyin şantaj yapan o siz değil o korksun siz böyle sessiz kalmaya devam ederseniz bu pislik yapmaya devam edecek ömür boyu şantajmahkummu kalacaksınız

Git karakola şikayetçi ol tehdit ettiği için.
Kardeşin de eşine bir şekilde anlatsın. Ya da artık bana da iftira atıyor desin. Başkasının yuvasını yıkacak kadar vicdansız Allah belasını versin

böyleleri karşısında sinen, korkan birini görünce daha çok palazlanıyorlar. pabuç bırakma ona. oturun konuşun. kardeşine annene güzelce anlat. bu böyle gitmez, çocuğumun rızkını alamıyorum, gittikçe daha beter olacak bu durum de. onlar ikna olsa da olmasa da sen git şikayetçi ol. bi halt yapamaz. iftira, montaj der işin içinden çıkarsınız en kötü. manyağa bak ya herifler evlenmeden her haltı yesin, kadın yapınca ömür boyu damga gibi alnında taşısın. böyle bi dünya yok. bu dünyayı biz yaratıyoruz.

Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Şantaj yapan adam istediğini alır ve günün sınunda şantajı patlatır. Keşke ne olursa olsun boyun eğmeseydiniz sizi sindirmesi hiç olmamış ekmeğine yağ sürülmüş elinizde delil var ise bunun üstünden yürüyebilirsiniz sanki

Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Çok zor bir durum galiba ben de ailemi tehlikeye atamazdım, kız kardeşiniz eşini aldattı mı eğer öyle ise çok büyük bir sorun var ...

Fotolar niye mahkemeye çıksın yahu? Özel hayatın gizliliği denen birşey var. Söz konusu bile olamaz böyle birşey. Adam şantaj yapıyor ve ciddi bir suç bu.
Mahkemeye çıkacak dediysem adam inatlaşır incelemeye götürür fotoları diye dedm olabiliyor çünkü

Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için
Yukarıda yazdığım yorumu ciddiye alın. Avukat desteği ile bütün haklarınızı da geri alın.
Yani şu mesajdan daha güzel bir çözüm bulunamazdı. Konu sahibi bunları uygularsa ortada ne tehdit kalır ne şantaj. Ortada bir gerçek varken inkar etmenin manası ne? Gerçeği kabullenip buna göre çözüm uygulamalısınız. Kaldı ki tüm tehditlere boyun eğerek, zaten her türlü delili eski eşinize vermişsiniz. Ve hatayı burada yapmışsınız. Sizin korkunuzu da görmüş bırakır mı bu işin peşini daha? Baştan mantıklı hareket etmemişsiniz maalesef. Bu mesajdakileri uygularsanız bu işi bıçak gibi kesmiş olursunuz, aksi takdirde her denileni yapar her geçen gün daha da büyük isteklere boyun eğersiniz.
Konu sahibine fikir verirken ben olsam ne yardım diye düşündüm aklıma gelenleri yazdım yaparsa kurtulur yapmazsa da böyle devam eder hayatına. Çocuğunun hakkını yedirmemesi lazım herşeyden önce bir anne
Mahkemeye çıkacak dediysem adam inatlaşır incelemeye götürür fotoları diye dedm olabiliyor çünkü
Adamın mesajları var kadının elinde o delil olarak yeterli. Üçüncü bir şahsın elinde olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf istenmez. Diğer adam suçlu çıkmamak için elimde böyle bir fotoğraf yok der geçer. Çünkü bu şekilde resim bulundurması bile suç karşı tarafın resimi bulundurması hususunda rızası yok. Kadını korkutmayın böyle saçma düşünceler ile. Avukat desteği ile haklarını alıp bu adamdan da şikayetçi olabilir yanlış yönlendirmeyin.

Yanlış yönlendirme değil benim bi akrabam boşandığı için telefonu herşeyi incelendi adam karım beni aldatıyor dedi o şekilde olduğu için dedim bende o bu şeklde bişe yapabilir die

Ben olayin dogrusunu anlatmadiginizi dusunuyorum. Bu anlattiginiz hikaye tutusmaniz, cocugunuzun haklarindan vazgecmeniz icin cok tutarsiz geldi bana.

Tabi hikayeyi tam olarak anlatmadiginiz icin de tutarsiz geliyor olabilir. Anlatamamanizi da anliyorum lincten korkuyorsunuz buyuk ihtimalle.

Ama...

Ilk mesajinizda "bekarken netten konustugu" diyorsunuz?

Bence bu bekarken netten konustugu kisi bir baskasi değil bizzat eski esiniz ya da siz esinizle evliyken dertlesip kardeşinizin yedigi haltlari bir bir anlattiniz bi sinir aninda. Cunku netten konuşulan insani esiniz nerden bulup da kanit toplayacak? Kardesinizin sirrini yumurtladiginiz ortaya cikmasin diye de nafakadan vazgectiniz, cunku bosanmisken kardesinizden de olmak istemediniz bence. (Anlayabilirim bunu insan esine guvenip her halti paylasabiliyor, sonra pisman olabilir)

Ayrica,

Kardesiniz evli 2 cocuklu diyosunuz? Evli 2 cocuklu kardesle neden evlendikten sonra bu ciplak foto meselesini mesajla tartistiniz? Manasiz bi zamanlama... bu mesajlasma oncesinde ne yasadiniz da konusma ihtiyaci duydunuz? Bence kardesiniz (bu kisi kardesiniz degil gibi dusunuyorum) bu kisiyle evliyken konustu, esini aldattigi icin bu kadar tedirgin olup, evli oldugu sirada tutusup mesajlastiniz.

Ama her ne olursa olsun santaja boyun egmemelisiniz, once bi avukat tutun, savciliga sikayette bulunun.

Halinize uzuldum acikcasi.

Ekleme: tabi ben sadece icimdeki hafiyeye yenik dusup bunlari yazdim, dogru da olabilir tamamen yanlis da olabilir. Yargilamiyorum, herkes hata yapar.

Son düzenleme:
Neyini inceletecek? Hangi hakla inceletecek?

Dava konusu santaj olunca inceleme soz konusu olmaz bence, ama konu iftira olursa inceleme gelebilir. Cunku muddei, iddiasini kanitlamakla yukumludur der, hukuk kurallari.

Uye, kardesime iftra atiliyor diye dava acarsa, fotolari (foto var mi elinde bunu da bilmiyoruz ayrica uye söylememiş) elinde bulundurdugu dusunulen kisi, fotolarin gercek oldugunu kanitlamak icin adli inceleme talep edebilir, gercekligi kanitlaninca da iftira davasi duser. (Hukukcu değilim mantik yurutuyorum)

Ama santaj soz konusu olunca, fotolarin gercekligi davanin konusu olmaz, soz konusu fotolarin kullanilip cikar elde edilmesi davanin konusudur.

Direk iyi bir avukat bulup dava açın bence, böyle korkuyla yaşamaktan iyidir. Yaptığı özel hayata tecavüz çünkü, kardeşinizin. Ve sizi bununla tehdit de etmesi cabası. Bence bir araştırın derim. Kardeşiniz ne diyor bu duruma

Yanlış yönlendirme değil benim bi akrabam boşandığı için telefonu herşeyi incelendi adam karım beni aldatıyor dedi o şekilde olduğu için dedim bende o bu şeklde bişe yapabilir die
O mesele farklı aldatmayı ispat etmek için demiş. Ama burada kadının elinde eşinin tehdit mesajları var ve şantaj kendi başına suçtur zaten kanunen. Haklarını geri almak için tehdit edildiğini ispat etmesi yeterli. Farklı bir şey sizin bahsettiğiniz bu olaydaki durumlarla uzaktan yakından alakası yok nasıl bağdaştırdınız anlayamadım.

Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse
Büyük ihtimal silmemistir ama niye ortaya cikarsın? Evli bir kadinin kocasına durduk yerde niye göstersin? Ya, adam aşırı sinirlenip çeker vurursa? Bu riskleri kimse durduk yere almaz.

Sizin eski kocayi tanimiyor bile, kiskirtacakmis da bilmem ne

Back
X