Ben olayin dogrusunu anlatmadiginizi dusunuyorum. Bu anlattiginiz hikaye tutusmaniz, cocugunuzun haklarindan vazgecmeniz icin cok tutarsiz geldi bana.
Tabi hikayeyi tam olarak anlatmadiginiz icin de tutarsiz geliyor olabilir. Anlatamamanizi da anliyorum lincten korkuyorsunuz buyuk ihtimalle.
Ama...
Ilk mesajinizda "bekarken netten konustugu" diyorsunuz?
Bence bu bekarken netten konustugu kisi bir baskasi değil bizzat eski esiniz ya da siz esinizle evliyken dertlesip kardeşinizin yedigi haltlari bir bir anlattiniz bi sinir aninda. Cunku netten konuşulan insani esiniz nerden bulup da kanit toplayacak? Kardesinizin sirrini yumurtladiginiz ortaya cikmasin diye de nafakadan vazgectiniz, cunku bosanmisken kardesinizden de olmak istemediniz bence. (Anlayabilirim bunu insan esine guvenip her halti paylasabiliyor, sonra pisman olabilir)
Ayrica,
Kardesiniz evli 2 cocuklu diyosunuz? Evli 2 cocuklu kardesle neden evlendikten sonra bu ciplak foto meselesini mesajla tartistiniz? Manasiz bi zamanlama... bu mesajlasma oncesinde ne yasadiniz da konusma ihtiyaci duydunuz? Bence kardesiniz (bu kisi kardesiniz degil gibi dusunuyorum) bu kisiyle evliyken konustu, esini aldattigi icin bu kadar tedirgin olup, evli oldugu sirada tutusup mesajlastiniz.
Ama her ne olursa olsun santaja boyun egmemelisiniz, once bi avukat tutun, savciliga sikayette bulunun.
Halinize uzuldum acikcasi.
Ekleme: tabi ben sadece icimdeki hafiyeye yenik dusup bunlari yazdim, dogru da olabilir tamamen yanlis da olabilir. Yargilamiyorum, herkes hata yapar.