Eski eşimin santaji

Ben olayin dogrusunu anlatmadiginizi dusunuyorum. Bu anlattiginiz hikaye tutusmaniz, cocugunuzun haklarindan vazgecmeniz icin cok tutarsiz geldi bana.

Tabi hikayeyi tam olarak anlatmadiginiz icin de tutarsiz geliyor olabilir. Anlatamamanizi da anliyorum lincten korkuyorsunuz buyuk ihtimalle.

Ama...

Ilk mesajinizda "bekarken netten konustugu" diyorsunuz?

Bence bu bekarken netten konustugu kisi bir baskasi değil bizzat eski esiniz ya da siz esinizle evliyken dertlesip kardeşinizin yedigi haltlari bir bir anlattiniz bi sinir aninda. Cunku netten konuşulan insani esiniz nerden bulup da kanit toplayacak? Kardesinizin sirrini yumurtladiginiz ortaya cikmasin diye de nafakadan vazgectiniz, cunku bosanmisken kardesinizden de olmak istemediniz bence. (Anlayabilirim bunu insan esine guvenip her halti paylasabiliyor, sonra pisman olabilir)

Ayrica,

Kardesiniz evli 2 cocuklu diyosunuz? Evli 2 cocuklu kardesle neden evlendikten sonra bu ciplak foto meselesini mesajla tartistiniz? Manasiz bi zamanlama... bu mesajlasma oncesinde ne yasadiniz da konusma ihtiyaci duydunuz? Bence kardesiniz (bu kisi kardesiniz degil gibi dusunuyorum) bu kisiyle evliyken konustu, esini aldattigi icin bu kadar tedirgin olup, evli oldugu sirada tutusup mesajlastiniz.

Ama her ne olursa olsun santaja boyun egmemelisiniz, once bi avukat tutun, savciliga sikayette bulunun.

Halinize uzuldum acikcasi.

Ekleme: tabi ben sadece icimdeki hafiyeye yenik dusup bunlari yazdim, dogru da olabilir tamamen yanlis da olabilir. Yargilamiyorum, herkes hata yapar.
Yediği haltlar ve yumurtama derken bilmeden yorum yapmayın üstü kapali anktamk zorundayım sadece ailemin sırrını anlatcak kadar ahmak değilim olayda fotoğraf mevzusu başka yediği halt yok hanimefendi

Yediği haltlar ve yumurtama derken bilmeden yorum yapmayın üstü kapali anktamk zorundayım sadece ailemin sırrını anlatcak kadar ahmak değilim olayda fotoğraf mevzusu başka yediği halt yok hanimefendi

Baska halt yedi demedim ki, niye diyeyim?

Sadece su detayi yanitlasaniz aslinda haksiz oldugumu da dusunmek istiyorum.

Bu ciplak foto atma olayi BEKARKEN yasandiysa siz niye evliyken bunu kendi evinizde mesajlasmak gibi kanitli delilli konusuyordunuz?

(Acikcasi bu kismi kimsenin mantigi almiyor bence)

Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için
Bu mesajı size tekrar hatırlatma ihtiyacı duyuyorum

Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için

Bak buna şey de ekle anladığım kadarıyla sen hala bekarsın... "bu pislik bana b.k atsa bir şey olmayacağını biliyor kardeşime bulaşır ya da bulaşacak, hatta onun üzerinden tehdit ediyor" gibi bi şeyler de geveleyebilirsiniz ama bu cümleleri kesinlikle kafanızda iyice toparlayın....

aslında benim aklıma ilk kardeşinizin konuştuğu adama yazmanız gelmişti... benim eşim böyle bir şeyle beni tehdit ederek bana nafaka ödemiyor ve seninle tehdit ediyor diyebilirsiniz belki diye düşünmüştüm. tabi o adam da manyağın tekiyse bilemem...

Bir sürü tavsiye verilmiş ama çoğu insan realiteden uzakta bakıyor. Karşı tarafın fotoğrafı sildiğinden emin olamayız. Kardeşiniz de zaten silecek düzgün biri olduğunu düşünse öyle ne yapicaz edicez konuşması yasanip kocanıza yakalanmazdınız. Kardeşiniz kendi rızasıyla gönderdi sonuçta fotoğrafları. Aileniz çok muhafazakar mi? Ailenizin veya kardeşinizin eşinin kardeşinize şiddet uygulama/öldürme tehlikesi var mı? Bunları değerlendirmeden sakın hamle yapmayın. Herkes boş tehdit olarak görmüş. Boş olup olmadığını forumda yazan kişiler olarak biz bilemeyiz.

O mesele farklı aldatmayı ispat etmek için demiş. Ama burada kadının elinde eşinin tehdit mesajları var ve şantaj kendi başına suçtur zaten kanunen. Haklarını geri almak için tehdit edildiğini ispat etmesi yeterli. Farklı bir şey sizin bahsettiğiniz bu olaydaki durumlarla uzaktan yakından alakası yok nasıl bağdaştırdınız anlayamadım.
Ben kendi fikrimi söyledim tamam en çok siz biliyorsunuz ben zaten bişi bildiğimi iddia etmedim

Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor
Sizin yapacağınız tek şey polise gitmek, ilk önce tl daki görüntüyü alan kişi ,ikincisi de size şantaj yapan eski eşi şikayet etmek. Bunun başka bir yolu yok .Düşünsene bunu kullanarak istediği zaman seninle birlikte olmayı bile isteyebilir.Kardeşinin eşi eğer omurgalı biriyse benden önce olmuş yapmışsın bir hata deyip üzerini kapatabilir .Anne ve babana da bu denli açık açık her şeyi anlatmayın.

eski esinize siz atakta bulunun. Önce mesajla cok pismanim beni tehtid ederek zamaninda haklarimdan santajla vazgecirdin niye böyle yaptin diye yazili bi sekilde delil toplayin. Sonra o adama siz ataga gecin.
Yeniden mahkeme acin santajla tüm haklarinizdan zamaninda vazgectiyinizi simdi hakkinizi aramak icin yeniden mahkemeye basvurdugunuzu mahkemeye bildirin. Ardindan da o adama artik herkes herseyi biliyor o yüzden istediyini yap, herkes ögrendiyi icinde mahkeme actim yeniden diyin.

Üstelik kardesiniz ve evliliyi saglam temeller üzerine kuruluysa ve olgun, kendini bilen, akli basinda bir esi varsa bu olayi takmazlar bile.

Siz nicin kardesinizin bekarken yasadigi bir olayin cezasini cekiyorsunuzki?cocuklarinizin riskindan kendi hakkinizdan neden vazgectiniz?
Üstelik herkes hayatta gencken hatalar yapabilir. Bu hatalari anneniz veya kardesinizin esi ögrenirse bir zahmet yasanmis olmus bitmis diyip gecsinler. Sonucta kadin evliyken yapmamis ki, bekarken olmus.

Siz bizzat direkt o adamı bulup durumu anlatsanız.
Belki o da yardımcı olur inkar eder olur mu öyle saçma şey der..
Yaşanmış bitmiş adam kendi de kardeşinizi koruyabilir öyle bir şey yok diyerek belki
siz bizzat o adamla konuşun destek alın

Bu ciplak foto atma olayi BEKARKEN yasandiysa siz niye evliyken bunu kendi evinizde mesajlasmak gibi kanitli delilli konusuyordunuz?

Evet burayı ben de anlamadım. Olay farklı bence.

Şantaj suç şikayet edin. Kardeşiniz başta hatayı yapmış evlendiği adama yalan söylemeyecekti. Onun yalanı yüzünden her gün siz baskı görüyorsunuz.

O kısmı bana da çok saçma geldi. Evli, iki çocuklu kadın eski sevgilisine attığı resimleri saklayacak birde ablasıyla bunun muhabbetini yapacak... Çok mantıksız.

Ben şunu anlamadim siz kardesinizle bu konuyu mesajla neden konusuyordunuz. Eski sevgilisi zamaninda tehdit mi etmisti kardesiniz böyle bir durum mu oldu ? Zamanında cozmeye calisiyorduk haril haril konusuyorduk demissiniz ya o konuda sanki eski sevgiliden yana da bir sıkıntı yaşamissiniz gibi geldi. Eger eski sevgili de tehdit ettiyse esiniz mesajalsmalari gördü de ben adama söylerim birlikte eşine anlatiriz diye o yüzden mi söyledi acaba? Nasil guveniyor esiniz neye dayanarak ben adamla konusur kiskirtir kocasina soyletirim diyebiliyor. Normal bir insan akli dengesi yerindeyse evli cocuklu bir kadinin kocasiyla konusup zamaninda senin karinla iliskim oldu al bunlarda resimler diyemez. Öldürür belkide enisteniz adami, yada darp eder ne bileyim. Adam niye başına bela alsın akıl hastasi mi. Ya da neden 2 cocuklu gecmiste kalan bi kadina zarar vermek istesin. Siz eski sevgilinin bunlari yapacagini düşünüyor musunuz. Oda esiniz kadar karaktersiz bir adam mi, az cok biliyorsunuzdur yasanan olaylardan huyunu

Bekarken yaptığı hata birini öldürmek, hırsızlık, çete kurmak, çocuk isti.... değilse sizin olayinizi ilgilendirmez. Cinsel bir olaysa kız kardeşinizin özel organı kimseyi ilgilendirmez zaten istediğini yapar bekarken. Biktim şu kafadan

Back
X