cnm benim ya neden bilmiurum icim burkuldu okurken biz kadnlar neden boyleyiz ya insallah fok mutlu olursn ama eminim barisacakdniz bilmiorm ama cok etkiledi bemi konin
zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş bu cümle olabilir diye düşündürüyor yoksa çocuğuna yakın olmak için çabalıyor derdim.
eski eşiniz bariz sizinle tekrar ilgilenmeye başlamış bence bu çok açık orta da ama şimdilik çok belli etmiyor gibi kendinizi onun yerine koyun öyle bir anda sizde belli etmezdiniz değil mi? Ben ne düşündüğünüzü bilemem ama barışmak istiyorsanız çok soğuk davranmayın çünkü anladığım kadarıyla biraz soğuk davranıyorsunuz.
ne yapayım peki nasıl davranayım sizce.
evlenip ayrılan çiftlerin ilişkileri nasıl olur bilmiyorum, cidden bilmiyorum ama eski eşinizin size şuan yeşil ışık yaktığını düşünüyorum yani yazdıklarınız o anlama geliyor. Mesela en basitinden şimdilik sizi aradığında çocuğunu görmek istediğinde falan mesafeli konuşmayın(bilmiyorum nedense bana mesafeli konusuyormussunuz gibi geldi) normal konuşun hal hatır sorun falan. Boşanan çiftlerin çocukları için sık sık bir araya gelmesi gerek çocuğun psikolojisi açısından bunu da bahane edebilirsiniz mesela. Zaten taraflar hala birbirlerine karşı sevgi besliyorsa kendiliğinden olur her şey.
mesela haftaya pazar babalar günü.hediye alayımmı oğlum adına sizce.apabilirim
ee arkadasm eski konularini simdi okudmda smn hayatnda baska bi ekek olduguni solemissin hatta ailesi beni istemio ilerde tanidikca beni sewer fln dmissin ben anlamadm bu isi o adam ne oldu ne zmn bitti tekrar kocani sewdigni ne zmn anladn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?