Yanılmışım kızlar.adam aynı adam.bana tırnağı kadar bişey hissetmiyormuş.boşandığına pişman değilmiş.asla evlenmiyecekmiş.kadınların hepsi aynıymış.evlencek olsa yine benle evlenirmiş zaten.ama evlilik istemiyormuş.hayatından çok memnunmuş.benimle asla olmazmış çünkü kalbim kötüymiş benim.biz boşanalı 4ay olmuş hala nasıl onu unutamamışım.öyle demiş ortak bir tanıdığımıza.zaten görseniz süslenip püslenip geziyor.yeni kıyafetler ayakkabılar.ama hayatında bir ömür ciddi bişey istemiyormuş.zaten facebooktan göryorum buldukları da bar kadınları
Napıcam ben simdi.onunla oğlumun doğumgününün kutlayana kadar inanın rahattım.yiyip içip geziyodum ve aklıma gelmiyodu.boşandıktan sonra ilkkez birararya geldik.bu mu etkiledi anlamadım
Komşumuz birleşin demiş doğumgününden bikaç gün sonra doğumgününde düşünürüz diyen adam doğumgününden 2 gün sona değişti.
sen galiba esinin hareketlerine aldanip barisacaksiniz diye umut ettinki bu kadar yikildin yeniden,
keske kaptirmasaydin kendini...
Esinde tutarsiz sanirim bi iyi davranip ilgi gosterip bi boyle demesi,
sana soyleyen kisi guvenilir birisi mi ? Ara bozmak icin sallamis olmasin :26:
yok yok ara bozmak değil abim dediğim kişi.tutarsız dengesiz bir kişiyle evliydim zaten ben
yok yok ara bozmak değil abim dediğim kişi.tutarsız dengesiz bir kişiyle evliydim zaten ben
Birde o gün yemekte herzaman gittiğimiz pideciye gittik.evliyken her pideden sonra ona derdimki askım künefe yiyelim ve 5 yıl boyunca hep yerdik pideden sonra. O gün yine pideyi yedik tam kalkarken sana künefe söyleyimmi dedi. Baktım kaldım yok sağol dedim. Ama içim eridi resmen
Çocuğunuz var, belli ki boşanmışsınız ancak hala seviyorsunuz ve bunu bilen kullanan bir adam var karşınızda... Siz karşınızdakine öncelikle şunu hissettirin derim; siz hayatınızdan memnunsunuz, kimseye ihtiyacınız yok, o sizi aldattı (sanalı gerçeği farketmez..), o sizin için sadece çocuğunuzun babası.
Çocuğunuz için görüşebilirsiniz ancak bu çocuk için olmalı.. Bizde pazar günleri anne baba günüdür değişmez ancak bu ümit vermek değildir, beklentisizdir... ancak çocuklar olunca zaman neyi gösterir bilinmez. Çocuğun özel günlerinde doğum günü, okul faaliyeti vs. anne baba bir araya gelebilir, gelmelidir bu medeniyeti sağlamak önemlidir.
Ve ne yazık ki acı bir gerçek var ki kaçan kovalanır. Ben sizin yazdıklarınızdan şunu anlıyorum, bir anlık öfkelendiniz düşünmeden tek celsede boşandınız, pişman olacak geri dönecek sandınız ancak karşınızdaki kedi fare hesabı oynuyor. Fırsatları da kaçırmıyor.. Sizde bir dik olun ve güçlü tarafınızı gösterin de görün bi.. Kim ne hale geliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?