Eski eşimin tavırları....

Yada babalar gününde oğlum adına bir mesajmı atayım.sadece kısa ve öz

canm eşin zamana bırakmak istemiş yani acele etmek istemıyor
tabı kı yuvanı kurtarmak için çok iyi olur ama bilmiyorum burda öenmli olan eşinin pşmanlığı hediye çok güzel fikir aslında olmadı hediye alırsın fena olmaz hani
Umarım çok pişmandır ve bu güzel hatunu bir daha üzmez :26:

Arkadasm bence kocanlada ilgli cok acele etme brak msj flnda atma iyice dusun sindir olanlari olacagi varsa olur ztn bazen erkekler ilgisiz kaldiklarnda kaybettikleri seyi anlarlar ama ilgiyi tekrar aldiklarnda cark edebilirler o yuzden brak braz ilgisiz kalsin

mesela haftaya pazar babalar günü.hediye alayımmı oğlum adına sizce.apabilirim

tabi ki mesela bu olabilir böyle şeylerden çekinmek saçma olur sonuçta o kişi çocuğunuzun babası. Mesela siz kanlı bıçaklı ayrılmış olsanız bile bunu asla çocuğa belli etmemeniz gerek ama malesef çok kötü ayrılan çiftler çocuğa sürekli karşı tarafı kötüler. Anladığım kadarıyla sizin daha modern bir ilişkiniz var, bence sırf hediye almakla kalmayın o gün ailecek güzel bir gün geçirin.

evet bende bunu düşündüm ama işte ortada çocuk olunca

şaka gibi ya. hem aldatan o hem de sizin yüzünüzü görmek istemediğini mi söylüyordu. şaşkınım valla. bence de değerinizi anlamış. ama gardınızı alın hemen yumuşamayın barışmak isteseniz de.

bence en güzeli 10 gün sessiz kalıp o gün sadece msj atmak.çok naz asık usandırır çok yüz vermekte kaçırır bencede

Bosluktan yanlis karar werme onunla gercekten mutlu olacagna inaniomusn eski konularndan anladigm kadriyla sen biraz fazla mudahaleci bir essin sanirim belki haddim degil ama soylemeden yapamadim

Arkadaşım hareketlerini biraz daha takip et madem o zamana bırakıyor sende zamana bırak bir de şu anda ki mesafeni de koru çünkü kaçan kovalanır :)

aldatan o, barışmak isteyen siz, yüzünüzü görmek bile istemeyen o! bu işte bir yanlışlık yok mu? yoksa bana mı çok ters geldi anlamadım ama tekrar aldatılmak istiyor musunuz? siz gerçekten aldatılmayı hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz? niçin aza razısınız? daha iyi bir ilişkiyi, mutlu olmayı, mutlu edilmeyi hakettiğinizi düşünmüyor musunuz? neden kendi değerinizin farkında değilsiniz ve size değersizce davranılmasını kabul ediyorsunuz? ben bu yazdıklarıma cevap beklemiyorum sadece bu sorduklarımın cevabını kendinize vermelisiniz bence..

bence o sana net açılana kadar sen ona hiç adım atma sadece seni ararsa yada mesaj atarsa gayet ılımlı ses tonuyla konuş emin ol kadının daha fazlasını yapmasına gerek yok gerçi sende biliyosundurda şimdi heycanlısın okurken içim titredi hayırlısı inşallah

daha 2 ay önce hiç evlenmemiş birisyle yeniden evlenmeli miyim diye konu acmıştın.....şimdi tekrar eski eşine dönme planları kuruyosun....arkadasım sen iii misin....bu ne ani kararlar böle...eski konularına bi sen de tekrar bak istersen....sürekli ve ani kararlar değiştiriyosun....cocuğuna yazık...boşlukta olduğun için yanlış kararlar verme derim......

Bıraz naza cek kendını .sankı o degılde sen aldatmıssın gıbı davranıyosun .kacan kovalanır unutma

bence pişman olmaya başlamış . biraz bekle bakalım . bakarsın yeniden evlenirniz çocuk var ortada . hata yapmış evet ama dönülebilir sonuçta .çok yüz verme ama kırıcıda olma .

bana da eşin pişman olmuş gibi geliyor ama zamana bırakmayı istiyor eğer barışmak gibi bir niyetin varsa bile çok istekli görünme ne çok soğuk davran ne de çok sıcak orta şeker davran ve bence sende zamana bırak iyice düşün taşın barışıp tekrar evlenirseniz mutlu olurmusunuz bunu iyice düşün ona göre hareket et canım

Herkesin dediklerine katılıyorum,yelkenlerı suya indirme ve sen arama bence..O böyle devam etsin aramaya ve gelmeye..Sen ona göre şekil al ve asla eski konuları acma ..Anneler gununu kutlamadıysa babalar gununu de kutlama ... Zamana bırak ve sessiz kal..Hayırlısı olsun..

Sizle evlenmek isteyen diğer adama ne oldu? Sanırım siz hala eşinizi çok seviyorsunuz ve diğer kişiyi onu kıskandırmak için kullanmak istediniz.Anlaşılan eski eşinizin tavırları değişmiş, lakin bu sizi aldattığı gerçeğini de değiştirmez. Eşinizle barışmak istiyorsanız bile hemen atlamayın. Ağırdan alın, o arasın siz değil.

Son düzenleme:
Yapma arkadaşım yapma...
Bu adam seni çok üzdü.
Tamam bebenin babasıdır,ama yazık etme kendine.

heyecanini gorunce çok duygulandim .. in$allah bari$irsiniz
ama herkese katiliyorum ,sakin onu arama , her çagirdiginda gelmek istedigindede atlama
ikisinde tamam diyorssan uçuncude yok olmaz de ..
kivamini ayarlayip dogru davranman lazim
zamanla birle$ir ve eskisindende mutlu olursunuz umarim
bir araya gelirsenizde o aldatma i$ini asla açmaman lazim, affedilmi$ konu kapanilmi$ oluyor
temcid pilavi gibi adamin onune isitip isitip getirmemeyi ba$arabilecekmisin bunu sor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…