- 12 Ekim 2018
- 20
- 4
- 1
- 47
- Konu Sahibi Hanimhanimcik1978
-
Tamam ben burdayım ve 40 yaşında bir bayanım. Bir nickden bu kanıya vardınız kanıtlayın o zaman. Ben kendimi kanıtlamaya hazırım. Bu ara derdim neydi ne oldu. Hayret bişisiniz hanımlar.Bakin ben acimasiz bir yorum yaptigimi dusunmuyorum,hem yazdiklarinizdan yola cikarsak 4 yil sonra karsilasiyorsunuz ve barisma teklifinde bulunuyorsunuz hemen,bu genelde bir bayanin yapicagi hareketler degil en azindan bana gore..cok acele etmissiniz..ustune bide nickiniz bildiginiz erkek isim ve soyisimi gibi ki goren herkeste bi duraklamistir yani acaba erkekmi diye,zira burda cok yasaniyor cok goruyoruz o bakimdan..kirdiysam da ozur dilerim ayrica..
Ben burdayım gitmiyorum. Saçma sapan bir yorum yapıp beni erkek yaptınız o zaman kanıtlayın lütfen.Bende oyle tahmin etmistim amma bilemedim simdi takipteyim:))
İsimden değil de anlattığınız olay örgüsü pek boşanmış kadınların yapacağı birşeye benzemiyorNasıl kanıtlayacağım peki bunu. Ayrıca bir isimden bu kanıya varmanız çok saçma geldi.
Çok teşekkür ederim sonunda derdimle ilgili bir cevap geldi. Yani durup dururken cevap yazmasına anlam yüklememem gerek diyorsunuz. Birden ne yalan söyliyim içim bir hoop etmiştiE barışma teklifinizi kabul etmiş,bir süre sürmüş,bakmış yeniden yapamamış soğuk davranmış yine bitmiş.
Şimdi ödül aldınız diye mesaj atması hiçbirşeyi kanıtlamaz bence.
Anlam yüklemeyin bu mesaja.
Ve bence 4 yıl evvel boşandığınız kişiye tekrar dönmeyin.
Olay örgüsünün nesi erkek işi onu anlamadım. Barışma teklifini bir bayan yapamaz mı. Çok yalnızdım ve görünce belki dedim ve adım attım. Bunun nesi erkekçe anlamadım. Bu sitedeki hanımlar barışma teklifi etmiyor mu?İsimden değil de anlattığınız olay örgüsü pek boşanmış kadınların yapacağı birşeye benzemiyor
Bence yüklemeyin.Çok teşekkür ederim sonunda derdimle ilgili bir cevap geldi. Yani durup dururken cevap yazmasına anlam yüklememem gerek diyorsunuz. Birden ne yalan söyliyim içim bir hoop etmişti
Boşanma sebebi?Olay örgüsünün nesi erkek işi onu anlamadım. Barışma teklifini bir bayan yapamaz mı. Çok yalnızdım ve görünce belki dedim ve adım attım. Bunun nesi erkekçe anlamadım. Bu sitedeki hanımlar barışma teklifi etmiyor mu?
5 ay sonra durup dururken mesaj atması ne yaşan söyliyim kafamı karıştırdı. Başta onun yüzünden aramızı düzeltemedik. Ben de istemiyor diye üstelemedim. Şimdi neden aklına geliyorum ve mesaj atıyor ki?Normal tebrik mesaji atmis sizde tesekkur edeydiniz uzatmaya bisey aramaya gerek yok belki onum hayatinda biri olabilir
Şöyle ki kadınların çoğu evliliği için sonuna kadar uğraşıyor ve bi şekilde bitiyorsa kadının eşinden bir beklentisi kalmamış oluyor. Sonra boşluktaydım gördüm hemen barışalım dedim kısmı buraya uymuyor. Bu erkeklerin yapacağı birşey o da şöyle boşandık ben hayatımı onsuzda yaşadım bişeyler eksik ee hayatımda da biri yok, gördüm eski eşimi hemen yoklayayım bakalım belki iyi gider hatta işi cinselliğe bile bağlayabilir.Olay örgüsünün nesi erkek işi onu anlamadım. Barışma teklifini bir bayan yapamaz mı. Çok yalnızdım ve görünce belki dedim ve adım attım. Bunun nesi erkekçe anlamadım. Bu sitedeki hanımlar barışma teklifi etmiyor mu?
Kendisi 8 numaralı kişilik tipi. Bilmiyorum kişilik tipleriyle ilgilenir misiniz? Çok agresif, baskıcı bir karakter. Ben kör kütük aşıktım ama yıprandım. Bitti.Boşanma sebebi?
Ben bu sitenin gerçekten çok düzgün bir site olduğunu bildiğim için üye oldum. Ama eski eşe barışma teklifi eden bir bayanın bayan olduğuna inanmayan üyeleri olmasına şaşırdım. Hangi çağda yaşıyoruz anlamıyorum. Bence bir kadın barışma da teklif eder evlenme de.Şöyle ki kadınların çoğu evliliği için sonuna kadar uğraşıyor ve bi şekilde bitiyorsa kadının eşinden bir beklentisi kalmamış oluyor. Sonra boşluktaydım gördüm hemen barışalım dedim kısmı buraya uymuyor. Bu erkeklerin yapacağı birşey o da şöyle boşandık ben hayatımı onsuzda yaşadım bişeyler eksik ee hayatımda da biri yok, gördüm eski eşimi hemen yoklayayım bakalım belki iyi gider hatta işi cinselliğe bile bağlayabilir.
Çok özel olmazsa niye boşandınız? Niye barışmak istediniz?
Baktım şimdi. Ne oldu tipi mi değişti? Neden barışmak istiyorsunuz?Kendisi 8 numaralı kişilik tipi. Bilmiyorum kişilik tipleriyle ilgilenir misiniz? Çok agresif, baskıcı bir karakter. Ben kör kütük aşıktım ama yıprandım. Bitti.
Siz çok kaba bir insansınız. Rica ediyorum benim konuma yorum yazmayın. Ben derdimle ilgilenen kişilerin fikirlerini bekliyorum.Baktım şimdi. Ne oldu tipi mi değişti? Neden barışmak istiyorsunuz?
Size sacma gelebilir ama guzel dusuncenizi kendinize saklayin.hangi cumleden oldugunu bilmeden ne diye baskasinin dusuncesini sacma diyosunuz.Hangi cümleden anladınız ya gerçekten çok saçma geldi şu an bana bu yorum.
Sorduğum sorunun cevabını burda buldum. Ne değişmiş kişiliğinde?Kendisi 8 numaralı kişilik tipi. Bilmiyorum kişilik tipleriyle ilgilenir misiniz? Çok agresif, baskıcı bir karakter. Ben kör kütük aşıktım ama yıprandım. Bitti.
Haaa bu arada isminizi degistirince hemen anlasiliyor erkek oldugunuz.neden nickinizi hanimhanimcik diye degistirme geregi duydunuzHangi cümleden anladınız ya gerçekten çok saçma geldi şu an bana bu yorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?