- 18 Ekim 2014
- 7.982
- 37.026
- 748
- Konu Sahibi Hanimhanimcik1978
-
Ama yanilmis olsak uyari gelirdi. Niye banlansin ki oyle dedik diye. Cevaplarini da okudum banlanacak bir ibare de yoktu sanki.Hanımlar sizi tebrik ediyorum. Elinizde hiç bir sağlam kanıt yokken konu sahibini erkek ilan ettiniz ve sanırım hesabı kapatıldı. Burda birbirimizin dertlerini dinlemek ve belki birbirimize akıl danışmak, fikir vermek için varız. Belki de sen erkeksin diyip üzerine çullanmak yerine derdiyle ilgilenseydik ona bir akıl verseydik bir insana bir iyiliğimiz dokunmuş olurdu. Birincisi yok yaw’ı ben de o kadar çok kullanırım ki. İkincisi ben de bir erkekden özür dilemiştim. Bana pislik muamelesi yaptı o ayrı. Ama aşk böyle birşey hamımlar. İnsanın gözü hiçbirşey görmez ki. Ne gurur ne bişi. Yazık oldu yeni arkadaşımıza. Siz de kendinizle gurur duyun bence.
Siz sürekli insanlarla böyle dalga geçen biri misiniz? Nesinden eğlendiniz anlamadım. Karşınızda yalnız ve depresyonda biri vardı.Neden banlandı ki eğlence yeni başlıyordu... Ama ama haksızlık bu öyle değil mi?
Neden banlandı ki eğlence yeni başlıyordu... Ama ama haksızlık bu öyle değil mi?
Beni niye alıntıladınız? Ben kendisine soru sordum... Cinsiyetini konu etmedim. İnanmadım kadın olduğuna ama böyle bir ifadem olmadı.Hanımlar sizi tebrik ediyorum. Elinizde hiç bir sağlam kanıt yokken konu sahibini erkek ilan ettiniz ve sanırım hesabı kapatıldı. Burda birbirimizin dertlerini dinlemek ve belki birbirimize akıl danışmak, fikir vermek için varız. Belki de sen erkeksin diyip üzerine çullanmak yerine derdiyle ilgilenseydik ona bir akıl verseydik bir insana bir iyiliğimiz dokunmuş olurdu. Birincisi yok yaw’ı ben de o kadar çok kullanırım ki. İkincisi ben de bir erkekden özür dilemiştim. Bana pislik muamelesi yaptı o ayrı. Ama aşk böyle birşey hamımlar. İnsanın gözü hiçbirşey görmez ki. Ne gurur ne bişi. Yazık oldu yeni arkadaşımıza. Siz de kendinizle gurur duyun bence.
Hanımlar sizi tebrik ediyorum. Elinizde hiç bir sağlam kanıt yokken konu sahibini erkek ilan ettiniz ve sanırım hesabı kapatıldı. Burda birbirimizin dertlerini dinlemek ve belki birbirimize akıl danışmak, fikir vermek için varız. Belki de sen erkeksin diyip üzerine çullanmak yerine derdiyle ilgilenseydik ona bir akıl verseydik bir insana bir iyiliğimiz dokunmuş olurdu. Birincisi yok yaw’ı ben de o kadar çok kullanırım ki. İkincisi ben de bir erkekden özür dilemiştim. Bana pislik muamelesi yaptı o ayrı. Ama aşk böyle birşey hamımlar. İnsanın gözü hiçbirşey görmez ki. Ne gurur ne bişi. Yazık oldu yeni arkadaşımıza. Siz de kendinizle gurur duyun bence.
Peki siz depresyonda olduğunu nerden anladiniz?Siz sürekli insanlarla böyle dalga geçen biri misiniz? Nesinden eğlendiniz anlamadım. Karşınızda yalnız ve depresyonda biri vardı.
Çünkü buna benzer bir olayı ben de yaşadım. Eski eşim değildi ama ben de bir erkeğe adım attım. Çok seviyorum ve ne olursa olsun diyordum. Bir kadın için bir erkeğe adım atmak inanın çok zor birşeydir ve eğer konu sahibi böyle birşey yaptıysa gerçekten kendini çok çaresiz hissediyordur. Ayrıca kendi yazmış boşluktayım, yalnızım, onu özlüyorum diye.Peki siz depresyonda olduğunu nerden anladiniz?
Anlamadı zaten biliyorPeki siz depresyonda olduğunu nerden anladiniz?
Evet bir hesap kapattırdınız yalan yanlış ifadelerinizle. Mutlu olun. Şimdi de beni mi hedef aldınız.Anlamadı zaten biliyor
İyi geceler diliyorum...Evet bir hesap kapattırdınız yalan yanlış ifadelerinizle. Mutlu olun. Şimdi de beni mi hedef aldınız.
Sizin yanildiginiz nokta su bu sitede kimse biz söyle böyle dedik diye banlanmiyor. Oyle bir sey yoksa uyari yaptiklarina kac kere sahit oldum. "Hanimlar her konuya fake" demeyin seklinde. Mailden vs ile bir sekilde kontrol ediyorlar merak etmeyin. Siz neden kendinizi bu kadar kaptirdiniz hic anlamadim.Evet bir hesap kapattırdınız yalan yanlış ifadelerinizle. Mutlu olun. Şimdi de beni mi hedef aldınız.
Git yat hayatım. İçindeki kötülükleri boşalttın şimdi git yat. Ama beni şaşırtan sen değilsin. Senin gibileri çok gördüm ben. Beni şaşırtan senin gibilerin aklıyla hareket eden bu site. Ben bu sitede daha fazla üye olarak kalmak istemiyorum. Lütfen benim hesabımı da silin sevgiliİyi geceler diliyorum...
Ben kendim depresyonda biriyim ve onun yaşadıklarını yaşadım diyorum. Depresyonda değilse bile yalnız ve özlem çektiğini kendi yazmış. Kendinizle gurur duymalısınız. Pat diye silinen bir hesap.Sizin yanildiginiz nokta su bu sitede kimse biz söyle böyle dedik diye banlanmiyor. Oyle bir sey yoksa uyari yaptiklarina kac kere sahit oldum. "Hanimlar her konuya fake" demeyin seklinde. Mailden vs ile bir sekilde kontrol ediyorlar merak etmeyin. Siz neden kendinizi bu kadar kaptirdiniz hic anlamadim.
Tum cevaplari tekrar okudum da depresyondayim gibi bir soze hic rastlamadim. Her yalniz her özlem duyan depresyonda olmuyor.
Ben gecen hafta mecburi denk geldimde suratina kusmamak icin zor durdum.mecaz degil gercekten midemi bulandirdiTrıpcanlar kulubune hos geldin.
Bunca zamandır aynı insan bence o yuz verse bile siz yenilerini yol alın derim. Niye ayrılmıstınız oldukca medeni ayrılmıssınız ki iletisim kopmamıs. Mesela ben eski esimle bir masada denk gelsem kafasına vazoyu indiririm
şaka olmalısınızzzEski eşimle ayrılalı yaklaşık 4 yıl oldu. Geçen yıl ortak bir arkadaş yemeğinde denk gelince ben de boşluktaydım o ara. Mesaj attım, sonra aramalar. Barışma teklifi ettim en sonunda. Kabul etti. Arkadaş olarak kalmaya karar verdik. İlk başlarda iyiydi aramız. Ama daha sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. Sanli bir şeye bozluyormuş gibi. En sonunda ben buhunla mı uğraşıcam diyip iletişimimi tamamen kestim. Üstünden 5 ay geçmişti. Bir mesaj. Bir ödül aldım da bugün. Onun için tebrşk mesajı. İlk başta barışma teklif ettim kabul etti. Sonra ise soğuk davrandı. Madem barışmak istiyordu neden soğuk davrandı. Eğer istemiyorsa ise bu mesajın anlamı nedir?
kader arkadaşısınız yaniii şimdi anladımmÇünkü buna benzer bir olayı ben de yaşadım. Eski eşim değildi ama ben de bir erkeğe adım attım. Çok seviyorum ve ne olursa olsun diyordum. Bir kadın için bir erkeğe adım atmak inanın çok zor birşeydir ve eğer konu sahibi böyle birşey yaptıysa gerçekten kendini çok çaresiz hissediyordur. Ayrıca kendi yazmış boşluktayım, yalnızım, onu özlüyorum diye.
konu açın anlatın söz ben azimle okuyup fikrimi soyleyeceğimBen kendim depresyonda biriyim ve onun yaşadıklarını yaşadım diyorum. Depresyonda değilse bile yalnız ve özlem çektiğini kendi yazmış. Kendinizle gurur duymalısınız. Pat diye silinen bir hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?