Eski eşimle ara düzeltmeya çalışmak?

Ama yanilmis olsak uyari gelirdi. Niye banlansin ki oyle dedik diye. Cevaplarini da okudum banlanacak bir ibare de yoktu sanki.

Beni niye alıntıladınız? Ben kendisine soru sordum... Cinsiyetini konu etmedim. İnanmadım kadın olduğuna ama böyle bir ifadem olmadı.

Ben eski kocada barisma niyeti yok dedim. Yani konu sahibi bosuna ümitleniyor. Ben erkek diye iddia etmedim ki. Nerden çıktı

Peki siz depresyonda olduğunu nerden anladiniz?
Çünkü buna benzer bir olayı ben de yaşadım. Eski eşim değildi ama ben de bir erkeğe adım attım. Çok seviyorum ve ne olursa olsun diyordum. Bir kadın için bir erkeğe adım atmak inanın çok zor birşeydir ve eğer konu sahibi böyle birşey yaptıysa gerçekten kendini çok çaresiz hissediyordur. Ayrıca kendi yazmış boşluktayım, yalnızım, onu özlüyorum diye.

Evet bir hesap kapattırdınız yalan yanlış ifadelerinizle. Mutlu olun. Şimdi de beni mi hedef aldınız.
Sizin yanildiginiz nokta su bu sitede kimse biz söyle böyle dedik diye banlanmiyor. Oyle bir sey yoksa uyari yaptiklarina kac kere sahit oldum. "Hanimlar her konuya fake" demeyin seklinde. Mailden vs ile bir sekilde kontrol ediyorlar merak etmeyin. Siz neden kendinizi bu kadar kaptirdiniz hic anlamadim.
Tum cevaplari tekrar okudum da depresyondayim gibi bir soze hic rastlamadim. Her yalniz her özlem duyan depresyonda olmuyor.

İyi geceler diliyorum...
Git yat hayatım. İçindeki kötülükleri boşalttın şimdi git yat. Ama beni şaşırtan sen değilsin. Senin gibileri çok gördüm ben. Beni şaşırtan senin gibilerin aklıyla hareket eden bu site. Ben bu sitede daha fazla üye olarak kalmak istemiyorum. Lütfen benim hesabımı da silin sevgili Kazen Mune

Ben kendim depresyonda biriyim ve onun yaşadıklarını yaşadım diyorum. Depresyonda değilse bile yalnız ve özlem çektiğini kendi yazmış. Kendinizle gurur duymalısınız. Pat diye silinen bir hesap.

Kazen Mune ben birşey anlamadım ama neyse cezam kesin.

Bosanmis bir kadin bunlari yapmaz.
Ister erkek ol ister kadin bosanma asamasina geldigin bosandigin birine baris teklifi yapamazsin.
Demek ki son noktaydi hersey bitmisti doner arkani kaçarsın.
40 yasinda biri hele ki hic yapmaz

Ben gecen hafta mecburi denk geldimde suratina kusmamak icin zor durdum.mecaz degil gercekten midemi bulandirdi

şaka olmalısınızzz

kader arkadaşısınız yaniii şimdi anladımm

Ben kendim depresyonda biriyim ve onun yaşadıklarını yaşadım diyorum. Depresyonda değilse bile yalnız ve özlem çektiğini kendi yazmış. Kendinizle gurur duymalısınız. Pat diye silinen bir hesap.
konu açın anlatın söz ben azimle okuyup fikrimi soyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…