Eski eşimle ara düzeltmeya çalışmak?

Hanimhanimcik1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
20
4
1
47
Eski eşimle ayrılalı yaklaşık 4 yıl oldu. Geçen yıl ortak bir arkadaş yemeğinde denk gelince ben de boşluktaydım o ara. Mesaj attım, sonra aramalar. Barışma teklifi ettim en sonunda. Kabul etti. Arkadaş olarak kalmaya karar verdik. İlk başlarda iyiydi aramız. Ama daha sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. Sanli bir şeye bozluyormuş gibi. En sonunda ben buhunla mı uğraşıcam diyip iletişimimi tamamen kestim. Üstünden 5 ay geçmişti. Bir mesaj. Bir ödül aldım da bugün. Onun için tebrşk mesajı. İlk başta barışma teklif ettim kabul etti. Sonra ise soğuk davrandı. Madem barışmak istiyordu neden soğuk davrandı. Eğer istemiyorsa ise bu mesajın anlamı nedir?

Cevap yok mu Özgür çocuk?

4 yil icinde hic pisman olmadinizda,ozlemediniz de,o kadar uzun bir zamandan sonra ne kaybettinizi goruncemi akliniz basiniza geldi?
Umarim barismayi kabul etmez,zira burdan da baya bir itici geldiniz nedense..
Ozgur olmaya devam edin siz en iyisi:))

Denenmisin demesi olmaz..
4 yil da hic kimse girmedimi hayatlariniza ?
Benim girdi. Ama çok uzun sürmedi. Eşimle 7 yıl evli kaldık. Öncesinde de flört dönemi. Başka biriyle yapamadım. Benim anlamadığım kafamı karıştırması. Hem barışıyor benimle. Hem soğuk davranıp beni kendinden uzaklaştırıyor. Hem de mesaj atıp kafamı karıştırıyor.

4 yil icinde hic pisman olmadinizda,ozlemediniz de,o kadar uzun bir zamandan sonra ne kaybettinizi goruncemi akliniz basiniza geldi?
Umarim barismayi kabul etmez,zira burdan da baya bir itici geldiniz nedense..
Ozgur olmaya devam edin siz en iyisi:))
Bence biraz fazla acımasız yorum yapmışsınız. Yaşadıklarımı ve beni tanımadan böyle yorum yapmanız çok acımasız geldi bana. Ortak bir yemekte denk geldik. Ben barışma teklifi ettim o da kabul etti. Ben kimseyi zorlamadım ki. Kaç yaşında insanlarız. Yok diyebilirdi. Aksine sevindi bile. Sonra birşey oldu ama. Belki ben ona farklı geldim. Belki de beklediğini alamadı. Soğuk davranmaya başladı.

Haha ya nasıl kadın olduğumu kanıtlayacağım size. O benim gerçek ismim değil lakabım. Yani böyle bir yorum geleceği hiç aklıma gelmemişti.
Yapmayin ya ben isimden bahsetmedim ki kurdugunuz cumleden anladim.ayrica hic bir kadin ust uste barismak istemez genelde

Bakin ben acimasiz bir yorum yaptigimi dusunmuyorum,hem yazdiklarinizdan yola cikarsak 4 yil sonra karsilasiyorsunuz ve barisma teklifinde bulunuyorsunuz hemen,bu genelde bir bayanin yapicagi hareketler degil en azindan bana gore..cok acele etmissiniz..ustune bide nickiniz bildiginiz erkek isim ve soyisimi gibi ki goren herkeste bi duraklamistir yani acaba erkekmi diye,zira burda cok yasaniyor cok goruyoruz o bakimdan..kirdiysam da ozur dilerim ayrica..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…