- Konu Sahibi Hanimhanimcik1978
-
Çok teşekkür ederim gerçekten. Öyle yaptım ama ne ylan söyliyim çok özlüyorum onu. Bayağı uzun bir ilişkiydi bizimkisi. 7 yıl evli kaldık. Ondan önce de bayağı görüşmüştük. Ben birine aşık olunca gözüm başka hiçbirşey görmez. Ama her gün bağırış çağırış. Bir kahve yapardım en basit örnek. Neden şekeri az olmuş diye çocuk gibi azarlardı. Sonra gelip gönlümü alırdı. Ama çok yıprandım birike birike patladı. Sonra başka biriyle görüştüm ama olmadı. İçim ısınmadı ve ayrıldık. Yalnızım ve çok özlüyorum onu.Erkek olduğuna nasıl bu kadar emin oldunuz hanımlar,sizce de fazla abartmadiniz mi ?
Bence de bir anlam yüklemeyin mesaja,teşekkür edip geçin.
:) kaba mı ? Sordum sadece. Tip 8 olduğu için boşandınız. Tip kaç oldu da barışmak istiyorsunuz?Siz çok kaba bir insansınız. Rica ediyorum benim konuma yorum yazmayın. Ben derdimle ilgilenen kişilerin fikirlerini bekliyorum.
Muhtemelen ayrıldıktan sonra adam gibi bir ilişki yaşayamadım. Düzenimi kuramadım. Muhtemelen ondan. Ne bilim ilk görünce içim çok fena oldu. Aslında çok kindar biridir. Bence istemese hayatta kabul etmezdi barışma teklifimi. Bilmiyorum biraz kafam karışık işte.Bir kere yıpranmışsınız, yapamamış ayrılmışsınız.
Daha Genç yaşınızda hissettiğiniz aşkınız bile yetmemiş..
Şimdi daha ne istediğini bilen, daha aklı başında bir kadınsınız. (Olmalısınız en azından)
Gerçekten o tipe katlanabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
:)) ben şimdi anladım.@Kazen bu site saldırı sitesi mi anlamadım. Bir aoru sordum herkes hakaret yağdırmaya başladı.
Eski eşimle ayrılalı yaklaşık 4 yıl oldu. Geçen yıl ortak bir arkadaş yemeğinde denk gelince ben de boşluktaydım o ara. Mesaj attım, sonra aramalar. Barışma teklifi ettim en sonunda. Kabul etti. Arkadaş olarak kalmaya karar verdik. İlk başlarda iyiydi aramız. Ama daha sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. Sanli bir şeye bozluyormuş gibi. En sonunda ben buhunla mı uğraşıcam diyip iletişimimi tamamen kestim. Üstünden 5 ay geçmişti. Bir mesaj. Bir ödül aldım da bugün. Onun için tebrşk mesajı. İlk başta barışma teklif ettim kabul etti. Sonra ise soğuk davrandı. Madem barışmak istiyordu neden soğuk davrandı. Eğer istemiyorsa ise bu mesajın anlamı nedir?
Trıpcanlar kulubune hos geldin.Olay örgüsünün nesi erkek işi onu anlamadım. Barışma teklifini bir bayan yapamaz mı. Çok yalnızdım ve görünce belki dedim ve adım attım. Bunun nesi erkekçe anlamadım. Bu sitedeki hanımlar barışma teklifi etmiyor mu?
Muhtemelen ayrıldıktan sonra adam gibi bir ilişki yaşayamadım. Düzenimi kuramadım. Muhtemelen ondan. Ne bilim ilk görünce içim çok fena oldu. Aslında çok kindar biridir. Bence istemese hayatta kabul etmezdi barışma teklifimi. Bilmiyorum biraz kafam karışık işte.
Erkek misiniz?
Cok tatmin edici bir cvp olmus:)
Bana nedense erkeksiniz gibi geldi..
Baktım şimdi. Ne oldu tipi mi değişti? Neden barışmak istiyorsunuz?
Size sacma gelebilir ama guzel dusuncenizi kendinize saklayin.hangi cumleden oldugunu bilmeden ne diye baskasinin dusuncesini sacma diyosunuz.
denenmişi denemek yok. hiç olmadı kitabımda olduramazsın..hadise'den süpermen ac bi dinle.
Ondan sonra kimseyle yapamadım demissin ama onunla da yapamamışsın zaten ki boşanmışsınız.
Bu arada sıkı bir KKhatunu hiç bir erkeğin ayağına gitmez hele ki boşandığı kocasının ayağına hiç gitmez o ara bosluktaydim bilmem ne diye. Konuşma tarzın falan bana aramızda bir kaçak (erkek) var izlenimi uyandırdı.
Hanımlar sizi tebrik ediyorum. Elinizde hiç bir sağlam kanıt yokken konu sahibini erkek ilan ettiniz ve sanırım hesabı kapatıldı. Burda birbirimizin dertlerini dinlemek ve belki birbirimize akıl danışmak, fikir vermek için varız. Belki de sen erkeksin diyip üzerine çullanmak yerine derdiyle ilgilenseydik ona bir akıl verseydik bir insana bir iyiliğimiz dokunmuş olurdu. Birincisi yok yaw’ı ben de o kadar çok kullanırım ki. İkincisi ben de bir erkekden özür dilemiştim. Bana pislik muamelesi yaptı o ayrı. Ama aşk böyle birşey hamımlar. İnsanın gözü hiçbirşey görmez ki. Ne gurur ne bişi. Yazık oldu yeni arkadaşımıza. Siz de kendinizle gurur duyun bence.Barışma niyeti olan insan kendini belli eder. Ben burda öyle bir niyet görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?