Eski eşimle ara düzeltmeya çalışmak?

Siz sürekli insanlarla böyle dalga geçen biri misiniz? Nesinden eğlendiniz anlamadım. Karşınızda yalnız ve depresyonda biri vardı.
bir şey farkettim kazen sizi uyarmış geçmişte devamlı.çunkü durmadan uyelık alıyormuşsunuz.5 6 uyelık almışsınız

bir şey farkettim kazen sizi uyarmış geçmişte devamlı.çunkü durmadan uyelık alıyormuşsunuz.5 6 uyelık almışsınız
Evet diğer arkadaşlar da aynı imada bulundu. Ama bu konu ve kapatılan bu hesap bana ait değildi. İstediğiniz imalarda suçlamalarda bulunun. Önemli değil. Böyle bir sitede üye olmak istemiyorum zaten. Kapatılma talebim var yakında kapatırlar. Umarım siz de insanlar hakkında bilip bilmeden yorum yapmadan önce biraz daha düşünürsünüz.

siz konuyu açan kişimisiniz?
anlamadım ben.

aman ayrilmisim bitmis yeni asklara yelken acmak varken neden eskisi icin ugrasayim iyi olsa zaten bitmezdi bnce siz hala bosluk hissini atlatmamissiniz

Uzun sure uzak kalinca olabiliyor boyle seyler. Evet ilk zamanki hissetikklerini bulamamiş olabilir. Once cazip gelip sonra da dusunmus tasinmis vazgecmis olabilir. Ya da eski gunlere donmek istemedi.

Tamam ben burdayım ve 40 yaşında bir bayanım. Bir nickden bu kanıya vardınız kanıtlayın o zaman. Ben kendimi kanıtlamaya hazırım. Bu ara derdim neydi ne oldu. Hayret bişisiniz hanımlar.
Bu kadar kizacak bir durum yok ortada:))
Arkadasim biraz sakin olurmusun?
Kendi adima ben konu sahibine hakaret vs etmedim,assagilamadim,nickin den ve konusundan bana erkekmis gibi geldi bunu belirttim sadece...

Eski eş'den dostta olmaz düşmanda yeniden eş hiç olunmaz..zaten herşey güzel gitseydi ayrılık olmazdı..aradan 4 yıl geçmiş zaten hiç bir şeyde eskisi gibi olmaz bunu bekleme..kopan ipe düğüm atarsın ama eskisi gibi sağlam olurmu olmaz,yine aynı yerden kopmaya mahkumdur..dost acı söyler..kendine bir yol çiz ve o yoldan asla şaşma..ikinci bahar diye birşey var..dilerim karşına o baharı yaşayabileceğin yeni bir insan çıkar..üzülme hayat çok kısa...sevgiler ❤

Yeni olmadimi odul almaniz tebrik etmesi gecmi oldu

Eski eşe mesaj atan kadın asla olmaz " ne kadar kesin bir yargı bu.

Neden olmasın ki, pişman olur ayrıldığına atar, erkek ayrılmıştır , kadın yeniden denemek için arar, yalnız kalmıştır özlemiştir arar v.s

Kadın asla yapmaz diyenlere şaşırdım.

Kadın ilk adımı da atar, bütün adımları da ,eski eşi de arar , hem eskisini hem yenisini de arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…