- 10 Nisan 2014
- 43.749
- 116.335
- 798
- Konu Sahibi Hanimhanimcik1978
-
bir şey farkettim kazen sizi uyarmış geçmişte devamlı.çunkü durmadan uyelık alıyormuşsunuz.5 6 uyelık almışsınızSiz sürekli insanlarla böyle dalga geçen biri misiniz? Nesinden eğlendiniz anlamadım. Karşınızda yalnız ve depresyonda biri vardı.
Hoş geldin canim yaa. Ben sıkılıp birakmistim zira. Duvara anlatiyormusum gibiydibir şey farkettim kazen sizi uyarmış geçmişte devamlı.çunkü durmadan uyelık alıyormuşsunuz.5 6 uyelık almışsınız
yok ben de kalıcı değilim.herkese iyi gecelerrr.daha değer konular varHoş geldin canim yaa. Ben sıkılıp birakmistim zira. Duvara anlatiyormusum gibiydi
Evet diğer arkadaşlar da aynı imada bulundu. Ama bu konu ve kapatılan bu hesap bana ait değildi. İstediğiniz imalarda suçlamalarda bulunun. Önemli değil. Böyle bir sitede üye olmak istemiyorum zaten. Kapatılma talebim var yakında kapatırlar. Umarım siz de insanlar hakkında bilip bilmeden yorum yapmadan önce biraz daha düşünürsünüz.bir şey farkettim kazen sizi uyarmış geçmişte devamlı.çunkü durmadan uyelık alıyormuşsunuz.5 6 uyelık almışsınız
Evet diğer arkadaşlar da aynı imada bulundu. Ama bu konu ve kapatılan bu hesap bana ait değildi. İstediğiniz imalarda suçlamalarda bulunun. Önemli değil. Böyle bir sitede üye olmak istemiyorum zaten. Kapatılma talebim var yakında kapatırlar. Umarım siz de insanlar hakkında bilip bilmeden yorum yapmadan önce biraz daha düşünürsünüz.
Tabiki erkek . hic bosanan kadinin eski esine mesaj atmasi mantikli geliyor muCok tatmin edici bir cvp olmus:)
Bana nedense erkeksiniz gibi geldi..
Bende derimAyrıca ben de yok yaw derim,bu nasıl bir çıkarımdir
aman ayrilmisim bitmis yeni asklara yelken acmak varken neden eskisi icin ugrasayim iyi olsa zaten bitmezdi bnce siz hala bosluk hissini atlatmamissinizEski eşimle ayrılalı yaklaşık 4 yıl oldu. Geçen yıl ortak bir arkadaş yemeğinde denk gelince ben de boşluktaydım o ara. Mesaj attım, sonra aramalar. Barışma teklifi ettim en sonunda. Kabul etti. Arkadaş olarak kalmaya karar verdik. İlk başlarda iyiydi aramız. Ama daha sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. Sanli bir şeye bozluyormuş gibi. En sonunda ben buhunla mı uğraşıcam diyip iletişimimi tamamen kestim. Üstünden 5 ay geçmişti. Bir mesaj. Bir ödül aldım da bugün. Onun için tebrşk mesajı. İlk başta barışma teklif ettim kabul etti. Sonra ise soğuk davrandı. Madem barışmak istiyordu neden soğuk davrandı. Eğer istemiyorsa ise bu mesajın anlamı nedir?
Bence biraz fazla acımasız yorum yapmışsınız. Yaşadıklarımı ve beni tanımadan böyle yorum yapmanız çok acımasız geldi bana. Ortak bir yemekte denk geldik. Ben barışma teklifi ettim o da kabul etti. Ben kimseyi zorlamadım ki. Kaç yaşında insanlarız. Yok diyebilirdi. Aksine sevindi bile. Sonra birşey oldu ama. Belki ben ona farklı geldim. Belki de beklediğini alamadı. Soğuk davranmaya başladı.
Eski eşimle ayrılalı yaklaşık 4 yıl oldu. Geçen yıl ortak bir arkadaş yemeğinde denk gelince ben de boşluktaydım o ara. Mesaj attım, sonra aramalar. Barışma teklifi ettim en sonunda. Kabul etti. Arkadaş olarak kalmaya karar verdik. İlk başlarda iyiydi aramız. Ama daha sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. Sanli bir şeye bozluyormuş gibi. En sonunda ben buhunla mı uğraşıcam diyip iletişimimi tamamen kestim. Üstünden 5 ay geçmişti. Bir mesaj. Bir ödül aldım da bugün. Onun için tebrşk mesajı. İlk başta barışma teklif ettim kabul etti. Sonra ise soğuk davrandı. Madem barışmak istiyordu neden soğuk davrandı. Eğer istemiyorsa ise bu mesajın anlamı nedir?
Bu kadar kizacak bir durum yok ortada:))Tamam ben burdayım ve 40 yaşında bir bayanım. Bir nickden bu kanıya vardınız kanıtlayın o zaman. Ben kendimi kanıtlamaya hazırım. Bu ara derdim neydi ne oldu. Hayret bişisiniz hanımlar.
Arkadasim biraz sakin olurmusun?Hanımlar sizi tebrik ediyorum. Elinizde hiç bir sağlam kanıt yokken konu sahibini erkek ilan ettiniz ve sanırım hesabı kapatıldı. Burda birbirimizin dertlerini dinlemek ve belki birbirimize akıl danışmak, fikir vermek için varız. Belki de sen erkeksin diyip üzerine çullanmak yerine derdiyle ilgilenseydik ona bir akıl verseydik bir insana bir iyiliğimiz dokunmuş olurdu. Birincisi yok yaw’ı ben de o kadar çok kullanırım ki. İkincisi ben de bir erkekden özür dilemiştim. Bana pislik muamelesi yaptı o ayrı. Ama aşk böyle birşey hamımlar. İnsanın gözü hiçbirşey görmez ki. Ne gurur ne bişi. Yazık oldu yeni arkadaşımıza. Siz de kendinizle gurur duyun bence.
Yeni olmadimi odul almaniz tebrik etmesi gecmi oldu5 ay sonra durup dururken mesaj atması ne yaşan söyliyim kafamı karıştırdı. Başta onun yüzünden aramızı düzeltemedik. Ben de istemiyor diye üstelemedim. Şimdi neden aklına geliyorum ve mesaj atıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?