Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Arkadaslar selam,

eski esimle görüsüyoruz tekrar ve tekrar birlesmek istiyoruz ama o tutturmus diyor gidelim buralardan uzakta yeni hayat kuralim,ama ben bunu aileme nasil aciklasam?
sonucta zor anlarimda sahip ciktilar,birde kolay degil tabi sil bastan baska sehirde...

aklim cok karisti.aslinda daima hayir gitmek istemiyorum dedim ama dünden beri sanki bir ses diyor acaba olabilirmi.:26:

boşanma sebebiniz neydi.....aileniz size zor gününüzde sahip çıkmış bence onları bırakıp uzaklara gitmeyin onay vermezlerse, çok seviyorsa sizi sizin
istediğiniz yerde yaşanılsın???
çok iyi düşünmen gerek aynı sorunların hiç yaşanmıycandan ve sorun çıkmıycandan.hakkında hayırlısı olsun

Yaşadıklarına bağlı...eğer ki çok kötü şeyler geçtiyse ve seni fazlasıyla yıprattıysa ikinci bi kere deneme derim ..eger tekrar başka bi şehirde sil başatan aynı şeyler yaşanacaksa .....

mahrum ailelerde sorun yasadi biraz ve esimin biraz sorumsuzlugu vardi ve yalan,düzeldim düzelmeye cabaliyacam devamli..biraz sorunlu ayrilik oldu ve diyor gidip rahat oluruz.

kemaniye aynen bende diyorum ya birdaha birsey olsa...uzaklarda ..

Bi çırpıda nasıl değişmiş sordun mu? Huy kolay kolay değişmez, hele ki sorumsuzluk işin içinde olunca....

Aileleri karsınıza alıp uzağa gitseniz ne olur ki, kafa aynı kaldıktan sonra fizana gitsen ne fayda? Ayrıca oralarda aynı sey tekrarlanırsa kime anlatıcan derdini?

benim korkumda o zaten ama korkununda ecele faydasi yok,,,hep korkarak haytimi böyle etkilemekten de biktim aslinda.

zaten aslinda zamaninda baska davranip hemen ayrilmasyadim keske.

Ne yalan söyleyeyim, bence birleşmeniz hata olur gibi geliyor. İnsanoğlu çok söz verir ama azını tutabilir. Hem tekrar birleşecek kadar seviyordu, evliliğinizin bitmesine neden izin verdi, onu da anlamış değilim. Ayrılıklar da birleşmeler de, hatalar da insanlar için. Kendin hakkında en doğrusunu ancak sen bilirsin. Rahmetli annem "tavuk poposu tövbe tutmaz kızım, böyle gelmiş böyle gider" derdi. Ben de sana çok iyi düşün, içine sinmiyorsa barışma derim...

konularında ne kadar büyük boşluk bunalım içinde olduğun belli oluyordu sen de farkındaydın bu boşluk içinde karar vermek doğru mu madem değişebilecekti neden bunca şey olmadan değişmedi denenmişi denemeye gerek var mı dünyadaki tek erkek o değil neden onu düzeltmeye çalışacağına düzgün birinin hayatına girmesini beklemiyorsun adım gibi eminim barışacaksın senden o sinyali alıyorum ama ne ailende nede burda bir daha destek göremezsin benim kızım yapsa şahsen ne halin varsa gör derim

benim korkumda o zaten ama korkununda ecele faydasi yok,,,hep korkarak haytimi böyle etkilemekten de biktim aslinda.

zaten aslinda zamaninda baska davranip hemen ayrilmasyadim keske.

Bence sen düşüncelerini netleştirmelisin. Hem keşke bir cırpıda ayrılamasaydım diyosun hem de güvenemiyorum diyosun

Eğer seni utandırmayacağını düşünüyorsan tabi ki aşkın peşinden gitmelisin ama kafanda ufacık bile bir soru isareti varsa uzak dur derim.

kendisine dedim acikca ya uzaklarda yine sorun cikarsa diyor seviyorum seni yuvami geri istiyorum degisecem

Yarım elma'cım ne kadar zaman önce boşandınız? Görüşmeye devam ettiniz mi bu arada, nasıl geldi ki bir anda bu aşamaya, onları yazarsan daha net cevap verebiliriz sana. Hatırladığım kadarıyla epey olmuştu ama siz ayrılalı.

denenmişin denemesi olmaz..
ama gene sen bilirsin
yalnız bu saatten sonra yüreğini değil mantığının sesini dinle canım..
rabbim hakkında hayırlısını verin insallah..[/B

yalan inan ma benim babam milyon kere anneme duzelecegini soylerdi bir iki ay sonra daha kotu olurdu en sonunda ayrildilar yeni hanimida sikayetci iyi dusun derim kara ri gine sen vereceksin allah yardimcin olsun ins

Kizin kac yasinda?

büyük konusma derim canim

kendimi yanlis ifade ettim pardon..

simdi ayrilik sorunlu oldu diye tekrar birlesmek maddi olarakta güc..ve ailelerden yana hani o zaman bir sans verseydim simdi diyebilirdim kendime sayet düzelmeseydi-ayril!

Kac yasindasin canim bilmiyorum ama insan tecrüben varsa iyice bir tart bakalim esini.
Yalan konusmak kadar kötü birsey yoktur bu hayatta, yalan konusan biri degisirmi acaba onuda bilmiyorum.
Birde üstüne sorumsuzdz diyorsun, evlenen bir erkek bir ailenin sorumlulugun bilincinde olmali.
Iyice bir düsün bakalim.
Dogrusu benim mutlu evliligimde ailelerimizden uzak oldugumuz icin cok güzel gidiyor ama esim sorumluluk alan bir erkek ve bir kere bile yalanini yakalamadim.
Bazen uzaklik iyi oluyor ama bu adimi atman icin esine güvenmen lazim. Seni yarim yolda birkamayacaksa neden olmasin.
Erkekler cocuk gibidir, her zaman ama her zaman kadin yönetir bir evliligiben buna cok inaniyorum.

canim on ay oldu ayrilali arada bir görüsüyorduk ve kirginliklar vardi,aileler suan hic görüsmüyorlar.

eşinle bir probleminiz varmış ki boşanmıssınız.şimdiye kadar tekrar aynı eşle birleşip mutlu olan görmedim.düzelmiyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…