Bi çırpıda nasıl değişmiş sordun mu? Huy kolay kolay değişmez, hele ki sorumsuzluk işin içinde olunca....
Aileleri karsınıza alıp uzağa gitseniz ne olur ki, kafa aynı kaldıktan sonra fizana gitsen ne fayda? Ayrıca oralarda aynı sey tekrarlanırsa kime anlatıcan derdini?
benim korkumda o zaten ama korkununda ecele faydasi yok,,,hep korkarak haytimi böyle etkilemekten de biktim aslinda.
zaten aslinda zamaninda baska davranip hemen ayrilmasyadim keske.
kendisine dedim acikca ya uzaklarda yine sorun cikarsa diyor seviyorum seni yuvami geri istiyorum degisecem
konularında ne kadar büyük boşluk bunalım içinde olduğun belli oluyordu sen de farkındaydın bu boşluk içinde karar vermek doğru mu madem değişebilecekti neden bunca şey olmadan değişmedi denenmişi denemeye gerek var mı dünyadaki tek erkek o değil neden onu düzeltmeye çalışacağına düzgün birinin hayatına girmesini beklemiyorsun adım gibi eminim barışacaksın senden o sinyali alıyorum ama ne ailende nede burda bir daha destek göremezsin benim kızım yapsa şahsen ne halin varsa gör derim
Bence sen düşüncelerini netleştirmelisin. Hem keşke bir cırpıda ayrılamasaydım diyosun hem de güvenemiyorum diyosun
Eğer seni utandırmayacağını düşünüyorsan tabi ki aşkın peşinden gitmelisin ama kafanda ufacık bile bir soru isareti varsa uzak dur derim.
Yarım elma'cım ne kadar zaman önce boşandınız? Görüşmeye devam ettiniz mi bu arada, nasıl geldi ki bir anda bu aşamaya, onları yazarsan daha net cevap verebiliriz sana. Hatırladığım kadarıyla epey olmuştu ama siz ayrılalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?