Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Umarim her ne olursa olsun hayirlisi olsun,artik biraz daha dikkatliyim tabi,yani sanirim iyi ölcerim tekrar birlesip birlesmemeyi.

Canim ben anlatamiyorum dogrudan derdimi(yani sorun galiba benim anlatis tarzimda)

Ben ona bir sansi verip deneyemedim ki aslinda!

Yani öyle gelisti ki hersey birdaha eve dönüp sans vermeye firsatim olmadi!

Allah Allah!!!!
Biz de sana anlatamıyoruz heralde ????

Sen bu adamla evlendin ve onunla yaşayıp yaşayamayacağını denedin!
Yani denemiş oldun, ikinci bi denemeye gerek yok diyoruz!!!

Ben anlamıyorum zaten seni
kararını vermişsin zaten, ne diye soruyosun?
ayy madem soruyosun, cevp verenlere ne diye "yok, öyle değil" diye laf yetiştiriyosun
ay şimdi bayilazaaamm

Sana ne?

sana zorla oku diyen mi var yoksa zorla cevap yaz diyen mi var?

Cocuk azarlar gibi yazi yaziyorsun.

Bence bu durumda tekrar barışmak iyi olmaz.çünkü gerçekten sıkıntılı dönemler atlatmamış olsaydınız zaten boşanma gibi birşey olmazdı.Yani artık ipin ucu kaçınca çözümü boşanmakta buldunuz.

EE şimdi neden tekrar barışmak???

O kadar sıkıntıyı gene çekmek için mi??

Bence konusahibi de aslında dönmenin pek mantıklı olmadığının farkında. Onun için birileri bişey söylesin diye umut arıyor.
Bence siz bir kez daha deneyin madem.
Çünkü eğer bunu yapmazsanız ömrünüz boyunca keşke diyeceksiniz.
Sonuçta mucize beklemeyin. Herey çok güzel olacak diye umutlanmayın.
Denedim en azından demenizden başka bir kazancınız olduğunu düşünmüyorum.
Yanılırım inşallah

Dün tekrar bu konuyu konustuk ve dedim ben uzaklara gidemem ailem burada yasli insanlar..vs

ve dedi ki tamam buralarda buluruz ama ailemede danisayim nasil olacagini...bilemiyorum kötü mü ailesine danismasi?

bir yandanda ailesine böyle düskün olmasi iyi tabi ki yani akli havalarda aileyi takmayan adamdan da pek hayir gelemez degil mi:26:

ay bacim bu adam hala akillanmamis.
Daha ne bekliyorsun? INsan bile bile de yanlisin üstüne gitmemeli. Ailesine neyi danisicak?
Bu sizin karariniz olmali öyle degil mi?
Ne yani ailesi yok derse yine mi senden vazgececek?
Güzelim unut gitsin, bu adamdan hayir gelmezzzz

eski bir ata sözü derkii eşiniz veya sevgiliniz eger gitip sonra pişman olup döndüysee

ya daha iy birini bulamamıştırr yada gitigi yerde aradıgınııı

bence çocuğunuz varsa deneyin ama neden ayrıldığınızda önemli tabi

Ailesi hayir derlerse o zaman basinin caresine bakmaliymis ama onlara diyecekmis beni ilede istedigini

Cocugumuz yok canimayrilik sebebinide acikliyorum!!!-kumar ve yalani...

bu durumda gidenin siz yada kocanız olması önemli degil.geri döneninde tabi..bu sebepler boşanmak için geçerli bi sebepmiş ve boşanmışssınız.yeniden aynı sorunlarla başetmek kolay olmıcaktır.sonuçta insan degişmez karakterini siz daha iyi bilirsiniz tabiki...bile bilede lades denmez..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…