Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

siz adam gibi adamlardan bahsediyorsunuz..
ama tüm erkekler böyle değilki.
onu bulan bayanlar şanslı zaten..
ama ya bulamayanlar..
kadın ne yaparsa yapsın erkek adam değilse onu adam edemez..

inanirmisiniz rüyamda ayriligimi ve oalacaklari görmüstüm olaylar olmadan önce ayrilmadan önce yani ve bundan 3-4 ay önce rüyamda görmüstüm arabasidayiz beni götürüyor...

bilinç altı olarak ele alırsak
siz eşinizle sorunlar yaşıyordunuz ve ayrılık fikri aklınıza yerleşmişti..dile getiremeseniz bile rüyalarınıza ayrılıklar giriyordu..
şimdi ise tekrar birleşme fikri aklınıza yerleşmiş..ve ne kadar dile getiremeseniz bile "gidicem" diye..
rüyalarınıza giriyor gidiceksiniz..bence tabi..
ve eğer mutlu olucanıza inanıyorsanız gidin..

ailesi istemiyormusta arik barismamizi ve oda herhalde bu ailesel iliskilerden kacmaya calisiyor,tabi bizimkilerde kizgin yani bundan 3 ay önce demisti uzaga gidelim,söyledim aileme,annem ile kardesim kizdilar..

yani biz gidecez o zaman herkes sadece kendi ailesi ile görüssün onun düsüncesi o cünkü aileme kirgin mis ailem niye bana dememis git yuvana,diyor ki onlar senin aslinda yanlarinda olmani istiyorlar hep...bunlarda kesin ailesinin doldurusu

ben eşinle ayrılma nedenini yazınca tekrar birleşmek istemene şaşırdım.sorumsuz ve yalancı diye yazmışsın ve eski eşinin düzeldiği yalanına inanmışsın.bence tekrar sakın birleşme.ailenide üzme.sen birleşirsen ailende bir sorunun olduğunda yanında olmaz.

asagi t.... biyik yukari t.... sakal

canım inan konunu okumadan cevap yazmaya kalkışıverdim:)
sen ayrılmışsın ve tekrar beraber olalım diyorsa eşin:: inan yine düzelmez birşeyler..düzelmez...bu sefer daha fazla yıpranırsın hatta..

Cok haklisin talihsizben.
Bir erkek icin degmeli, yani ona icten inaniyorsan savasmalisin. Yoksa bosuna kürek sallamaya gerek yok.
Ama biliyorumki, Türkiye`de evliliklerde ailelerin söz hakki evlenenlerden daha cok ve insan evliligine odaklanamiyor.
Insanlarin birbirine tanima süresi vermeden herkes karisiyor, onun icin güveniyorsa arkadas esine uzakta olmalarinin belki avantaji olur.
Garantisini kimse veremez, zaman gösterecek ama birzada bazi seyler biz insanlarin elinde.

ne zaman ayrıldınız ne zaman tekrar görüşmeye başladınız canım, aradaki mesafe kaç gün kaç ay?
eğer çok kısaysa bu süre, objektif bakamıyor olabilirsin, insan acıdan kaçar, acı çekmemek için tekrar tutunmuş olabilirsin
ama bu ara uzunsa ve ikinizde uzunca düşüp taşındıysanız neden olmasın
ama bence ailelerden maddi destek almayı düşünmeyin, kendi yağınızda kavrulun

boşanmadan önce keşke bir daha deneseyim kelımesının pişmanlıgından düşünüyorsun yenıden birleşmeyi bana göre imkansızlıklar ve keskeler herzaman cazip gelır... sıfırdan baslamak aileden ayrı olmak, hasret ağır gelır ınsana, uzaga gıtmek de kolay bişey olmasa gerek...

10 ay oldu ayrilali..zaten kendimiz kurmaliyiz herseyi tekrar eger ki olacak olursa.

kaldi ki olsa cok mu kolay böyle bir durumdayken uzakt tekrar var olmak.

canim bir ip koptumu onu dugumlersin ama o dugum hala orda kalir ve rahatsiz eder simdi sen yine birlessen icinde hep süphe kalicak acaba yine yalanmi söyledi yani hep diken ustunde yasicaksin ama tabi yine en iyisi sen bilirsin hakinda hayirlisi olsun canim

bak işte hala senin ailene tavırlı kızları mutsuzken napsalardı bi daha onun eline mi gönderselerdi sen gidince ailen de yanında olmayacak kızdıklarına göre seni oralarda bırakırsa bir başına ???

Ayrıca memur musunuz ikinizde ...bildiğim kadarıyla hayır

nereye gidip nerde kalacaksınız

hemen iş bulacak mısınız

hemen maaş alabilecek misiniz

hemen ev eşya ayarlayabilecek misiniz

bunlar hayırsa nerde nasıl yaşayacaksınız gitmek öyle kolay ki otobüse atlayıp gidersin ya sonrası

değişim nasıl olur biliyor musun canım

o adam gider başka bir şehre iş bulur ev bulur eşya alır almaz belki sana bırakır onu düzenini kurar yarımelma ben değiştim bak herşeyi hallettim gel düzenimizi kuralım birlikte olalım der sen de görürsün somut olarak inanır güvenirsin

doğru mu dediklerim....doğru

bence siz ailenizden uzak bir yere gidceğinize önce bir psikologa gidin
bu durumda doğru karar veremeyeceksiniz çünkü...

iyi geceler kızlar...

yorumları okumadım ama adı üzerinde eski... denenmiş ve olmamış. ikinci kere aynı duruma düşersen ailen şimdiki kadar arkanda da olmaz. huylu huyundan vazgeçmez. çok çok çoooooook iyi düşün derim canım.

arkadaşımızı diğer açtığı konulardan tanıdığımız kadarıyla psikolojik olarak çökük bir süreç yaşıyor
bu süreçte doğru karar vermesi imkansız ve çok tehlikeli

bence şehir değiştirme derim ne olursa olsun....ailenede çok güzel bi şekilde anlat,eşinde gelsin onlara açıklamasını yapsın onları eşin ikna etsin yani....

en kötü ne olabilir diye düşünüp en kötüye göğüs gerebilirmiyim diye sor kendine
gittiniz, maddi sıkıntılar, baktın bişey değişmemiş aynı tas aynı hamam, bi de ailenden uzaktasın... bu soruyu eşinede sor, en kötü senaryolara hazırmısın, naparsın
evet bunlar beni yıkmaz diyosan gitmelisin, denemelisin yoksa hep acabamı diceksin kendine
ben ailesel sıkıntılarda mesafenin faydalı olacağına inanıyorum, ama siz bu yüzden boşanmışsınız olay en son noktaya varmış, keşke ayrılmadan deneseydiniz bunu,
eşin halen etki altında olmasa, kendine güvense gitmek istemezdi gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…