Yapmayin arkadaslar ya, erkek nedirki?
Cocuk gibiler, yönetim tabiki bizim elimizde olmali.
Ben hep sunu gördüm hayatimda, erkeginin arkasinda olan kadinlar hep mutlu bir evliligi olmustur.
Erkeklerden korkmayacaksiniz, ayni esit oldugumuzu her zaman hissetmeliler.
Tabiki özgüven lazim buna ama su varki eger esin ana kuzusuysa ve daha erkeklige adim atmamisa ve bulug cagindaysa hala, halin zor.
Ama bir erkegin istedigi, esinin onun hep arkasinda olmasidir.
Bir kadin yeri geldiginde esinin annesi, yeri geldiginde en iyi arkadasi yeri geldiginde hayat arkadasidir.
Ama deyecek, öyle bulug cagindaki daha büyümemislere degil sözüm.
Yalan olmayacak, sorumluluk almasini bilecek, calisacak evine ekmegini getirecek, karisina saygili olacak bu erkekleri kastediyorum.
Bu erkekleri doguranda biz, egitende biz. Es alarakda biz.
Kadinlarin gücü nelere sahip ama bilincinde degiliz hala.
inanirmisiniz rüyamda ayriligimi ve oalacaklari görmüstüm olaylar olmadan önce ayrilmadan önce yani ve bundan 3-4 ay önce rüyamda görmüstüm arabasidayiz beni götürüyor...
ben eşinle ayrılma nedenini yazınca tekrar birleşmek istemene şaşırdım.sorumsuz ve yalancı diye yazmışsın ve eski eşinin düzeldiği yalanına inanmışsın.bence tekrar sakın birleşme.ailenide üzme.sen birleşirsen ailende bir sorunun olduğunda yanında olmaz.
ne zaman ayrıldınız ne zaman tekrar görüşmeye başladınız canım, aradaki mesafe kaç gün kaç ay?
eğer çok kısaysa bu süre, objektif bakamıyor olabilirsin, insan acıdan kaçar, acı çekmemek için tekrar tutunmuş olabilirsin
ama bu ara uzunsa ve ikinizde uzunca düşüp taşındıysanız neden olmasın
ama bence ailelerden maddi destek almayı düşünmeyin, kendi yağınızda kavrulun
ailesi istemiyormusta arik barismamizi ve oda herhalde bu ailesel iliskilerden kacmaya calisiyor,tabi bizimkilerde kizgin yani bundan 3 ay önce demisti uzaga gidelim,söyledim aileme,annem ile kardesim kizdilar..
Yani biz gidecez o zaman herkes sadece kendi ailesi ile görüssün onun düsüncesi o cünkü aileme kirgin mis ailem niye bana dememis git yuvana,diyor ki onlar senin aslinda yanlarinda olmani istiyorlar hep...bunlarda kesin ailesinin doldurusu
iyi geceler kızlar...
yorumları okumadım ama adı üzerinde eski... denenmiş ve olmamış. ikinci kere aynı duruma düşersen ailen şimdiki kadar arkanda da olmaz. huylu huyundan vazgeçmez. çok çok çoooooook iyi düşün derim canım.
mahrum ailelerde sorun yasadi biraz ve esimin biraz sorumsuzlugu vardi ve yalan,düzeldim düzelmeye cabaliyacam devamli..biraz sorunlu ayrilik oldu ve diyor gidip rahat oluruz.
kemaniye aynen bende diyorum ya birdaha birsey olsa...uzaklarda ..
bak işte hala senin ailene tavırlı kızları mutsuzken napsalardı bi daha onun eline mi gönderselerdi sen gidince ailen de yanında olmayacak kızdıklarına göre seni oralarda bırakırsa bir başına ???
Ayrıca memur musunuz ikinizde ...bildiğim kadarıyla hayır
nereye gidip nerde kalacaksınız
hemen iş bulacak mısınız
hemen maaş alabilecek misiniz
hemen ev eşya ayarlayabilecek misiniz
bunlar hayırsa nerde nasıl yaşayacaksınız gitmek öyle kolay ki otobüse atlayıp gidersin ya sonrası
Pardon ya sinirlerim bozuk o yüzden gülüyorum güzel yazmissin,dogrumu dediklerim...dogru ya
evet dogru,bugün dedi ben isimi orada ayarlarim evide buluruz sonra gelip seni alirim,sende is bakarsin.
ee hehalde ki ailem sahip cikacakti onun aileside ona ayni ama iste sanki benim ailem sokaga atmaliydi beni...yok canim onlar sahiplensin hatali oldugu halde benim ailemde desin ban yok istemiyoruz seni..ama erkekler bazen cok mantiksiz iste.
arkadaşımızı diğer açtığı konulardan tanıdığımız kadarıyla psikolojik olarak çökük bir süreç yaşıyor
bu süreçte doğru karar vermesi imkansız ve çok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?