Kac yasindasin canim bilmiyorum ama insan tecrüben varsa iyice bir tart bakalim esini.
Yalan konusmak kadar kötü birsey yoktur bu hayatta, yalan konusan biri degisirmi acaba onuda bilmiyorum.
Birde üstüne sorumsuzdz diyorsun, evlenen bir erkek bir ailenin sorumlulugun bilincinde olmali.
Iyice bir düsün bakalim.
Dogrusu benim mutlu evliligimde ailelerimizden uzak oldugumuz icin cok güzel gidiyor ama esim sorumluluk alan bir erkek ve bir kere bile yalanini yakalamadim.
Bazen uzaklik iyi oluyor ama bu adimi atman icin esine güvenmen lazim. Seni yarim yolda birkamayacaksa neden olmasin.
Erkekler cocuk gibidir, her zaman ama her zaman kadin yönetir bir evliligiben buna cok inaniyorum.
denenmişin denemesi olmaz..
ama gene sen bilirsin
yalnız bu saatten sonra yüreğini değil mantığının sesini dinle canım..
rabbim hakkında hayırlısını verin insallah..[/B
canim on ay oldu ayrilali arada bir görüsüyorduk ve kirginliklar vardi,aileler suan hic görüsmüyorlar.
senin eşini unutamadığını biliyorum..Canim eger zaten bir daha birlesecek olursam cok farkli yaparim cogu sey, dedigin gibi mantigimi daha cok kullanirim..
kendisine dedim acikca ya uzaklarda yine sorun cikarsa diyor seviyorum seni yuvami geri istiyorum degisecem
Peki diyalog nasıl gelişti, birdenbire gelip barışmak mı istedi?
kızım 8 yaşında ayrıca konularda belki görmüşsündür çok farklı bir çocuk ve ben onu tek başıma yetiştiriyorum başka çocuğum olma ihtimali de yok benim yerimde başkası olsa tepesine çıkarırdı ama bu yaşta bile asla taviz vermem büyük konuşmam yapacağımı söylerim yaparım da hep yaptım
değişicem mi demeli değiştim diye mi gelmeliydi 10 ay az süre mi gördün mü hiç bi değişiklik laf laf laf
Canim arada bir mesaj yaziyordu ben uzun süre yazmayinca yani beni unutma dermis gibi...
o beni birakmak istemedi ki..derken bulusalim dedi,dedim eger degisme yoksa üzülmek istemiyorum,ve cok önemli birsey söyledi dün dedim ki sunu bunu niye yaptin ayrilikta dedi doldurulusada geldim..
güzelim yani demek istedim ki belki icin el vermez allah korusun kizin böyle birseyle karsi karsiya kalsa ne halin varsa gör demeye.
canım benim elbet içim vermez ama hatasını anlamıyorsa görmesi için bekleyeceksin sürünecek iyice ki anlasın
sana da vermiyor içimiz çünkü çok gördük çok duyduk o yüzden diyoruz tabi ki senin mutluluğun önemli ama bu adam zaten seni mutlu edeme ki sen tanıyorsun onu en iyi sen görüyorsun ama bir de hayat var hayatın gerçekleri var insanların kişilikleri var baksana adam boşanırken bile milletin dolduruşuna gelmiş bir daha gelmeyeceği ne malum neyse işte düşün taşın ama iyi düşün tart hayırlısı olsun senin için
amin hepimiz icin hersseyin hayirlisi olsun.
Keske bilebilsem nabzini nasil ölcebilirim yani bu sefer hersey daha ciddi olacak mi diye
değişip değişmeyeceğine değil değişip değişmediğine bak
Yapmayin arkadaslar ya, erkek nedirki?
Cocuk gibiler, yönetim tabiki bizim elimizde olmali.
Ben hep sunu gördüm hayatimda, erkeginin arkasinda olan kadinlar hep mutlu bir evliligi olmustur.
Erkeklerden korkmayacaksiniz, ayni esit oldugumuzu her zaman hissetmeliler.
Tabiki özgüven lazim buna ama su varki eger esin ana kuzusuysa ve daha erkeklige adim atmamisa ve bulug cagindaysa hala, halin zor.
Ama bir erkegin istedigi, esinin onun hep arkasinda olmasidir.
Bir kadin yeri geldiginde esinin annesi, yeri geldiginde en iyi arkadasi yeri geldiginde hayat arkadasidir.
Ama deyecek, öyle bulug cagindaki daha büyümemislere degil sözüm.
Yalan olmayacak, sorumluluk almasini bilecek, calisacak evine ekmegini getirecek, karisina saygili olacak bu erkekleri kastediyorum.
Bu erkekleri doguranda biz, egitende biz. Es alarakda biz.
Kadinlarin gücü nelere sahip ama bilincinde degiliz hala.
yorumları okumadım ama..sizin açtığınız konulara yazdığınız cevaplara denk gelmiştim bir kaç defa..
ne kadar üzülmüştünüz..baya bir bunalımdaydınız sanırsam..
nedense sizin eşinizle barışma fikrinize çok sevindim..
aileniz size sahip çıktığına göre sizin çok mutlu olmanızı isterler ve ne olursa olsun arkanızda olucaklardır..
onlara bu kararınızı açıkladığınızda şaşırabilirler önce..ama sonra eminim ılımlı bakarlar..
umarım eski sorunları bir daha yaşamazsınız..siz şuan kararsız gibi dursanızda bence eşinizle gidiceksiniz..
çünkü onu seviyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?